Faʻasaʻo le error msvcr110.dll

O le faʻapipiʻiina o se kata vitio i totonu o se komepiuta e le o se galuega faigata, ae i le taimi lava lea e tele ni faʻaaliga e tatau ona amanaia i le taimi o le fonotaga. O lenei tusiga o loʻo tuʻuina mai ai faʻamatalaga auiliili mo le faʻaogaina o se pepa faʻataʻitaʻi i le laupapa.

Faʻapipiʻiina o se kata vitio

O le tele o pule e fautuaina le faʻatulagaina o se kata vitio i le mea mulimuli, i le vaega mulimuli o le potopotoga komipiuta. O lenei mea o loʻo faʻasalalau e le tele tele o le mea faʻapipiʻi, lea e mafai ona faʻalavelave i le faʻatulagaina o isi vaega o le tino.

O lea, sei o tatou agai atu i le faʻapipiʻi.

  1. O le laasaga muamua o le faʻamalosia atoatoa lea o le iunite, o lona uiga, toso le laina eletise.
  2. O vailaau faʻaonaponei faʻaonaponei uma e manaʻomia se siosiomaga e galue ai PCI-E luga o le laupapa.

    Faamolemole ia matau e na o fesootaiga e talafeagai mo o tatou faamoemoega. PCI-Ex16. Afai ei ai nisi oi latou, ona tatau ai lea ona e suesue i le tusi (faʻamatalaga ma faatonuga) mo lau motherboard. O lenei mea o le a fesoasoani e iloa ai po o fea PCI-E ua maeʻa ma faʻatagaina le masini e galue malosi. E masani lava o le pito pito i luga lea.

  3. Ma le isi, e tatau ona e avanoa mo ni kata vitiō i tua o le mataupu. O le tele o taimi, o pulou e matua vaivai lava. Mo nisi faʻafitauli sili atu taugata, o faʻamau e faʻapipiʻiina i sikula.

    O le numera o pupuni e faalagolago i le tele o laina o laina faʻapitoa o mea e mataʻituina ai mataʻitusi i luga o le kata vitio.

    E le gata i lea, afai ei ai se masini e faʻaleleia ai le masini i le masini, o lona uiga e tatau foi ona faasaoloto le fao.

  4. Faʻapipiʻi malie le kata vitio i totonu o le fesoʻotaʻiga filifilia seʻia oʻo i se faʻamatalaga iloga - o le "loka" faʻatinoga. O le tulaga o le tagata e faʻapipiʻiina - faʻamafanafana i lalo. E faigata ona faia se mea sese, aua o le a le mafai e se isi tulaga ona tuʻuina le masini.

  5. O le isi laasaga o le faʻafesoʻotaʻiina o isi malosiaga. Afai e le oi luga o lau kata, ona lafoaʻi lea laasaga lenei.

    O isi faʻaopoopoga mana i luga o kata vitio e eseese: 6 pin, 8 pin (6 + 2), 6 + 6 pin (la tatou filifiliga) ma isi. I lenei mea e tatau ona e gauai totoʻa i le filifilia o se eletise: e tatau ona faaauupegaina i ni faaiuga talafeagai.

    Afai e le o iai ni fesoʻotaʻiga talafeagai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le GPU e faʻaaoga ai se mea faʻapitoa (adapter) 8 po o le 6 sikuea molex.

    O le faʻafanua lenei ma le malosiaga faaopoopo e fesootai:

  6. O le laasaga mulimuli o le faʻapipiʻi lea o le masini i sikilima, lea e masani ona aofia i totonu o le pusa o le mataupu poʻo le kata vitio.

O lenei mea e faʻatumu ai le fesoʻotaʻiga o le kata vitio i le komepiuta, e mafai ona sui le ufiufi, faʻafesoʻotaʻi le mana ma, a uma ona tuʻuina avetaavale, e mafai ona e faʻaogaina le masini.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona iloa poʻo fea le avetaʻavale e manaʻomia mo se kata vitio