Faʻatulagaina o se faʻamalo i luga o se komepiuta ma le Windows 10

Avetaavale e tuʻuina atu saʻo le fegalegaleaiga o le faʻaogaina o masini ma meafaigaluega. Mo le faʻaaoga lelei o vaega uma o le komepiuta i le taimi lava e uma ai ona faʻapipiʻi le OS e te manaʻomia e faʻapipiʻi le polokalama tuʻufaʻatasia. E mafai ona faia lenei mea i metotia eseese, e le gata i le mea e le gata i le algorithm o gaioiga, ae faʻapea foi i le faigata.

Tipiina o avetaavale mo ASUS K53SD

Muamua lava, matou te fautuaina le siakiina o le pusa mai le komipiuta komepiuta mo le i ai o se kamupani mai le kamupani o loʻo i ai avetaavale. Afai e le oi ai pe o le a le mafai ona e alu, faʻaaoga se tasi o filifiliga mo le sailia ma le siiina mai o le polokalama i lalo.

Metotia 1: Faʻamatalaga o le upega tafailagi

O mea uma o loʻo i luga o le disk e avanoa mo luga o luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia mai le ASUS, naʻo oe e manaʻomia le suʻeina o faila talafeagai mo lau faʻaoga telefoni feaveaʻi. Afai na e filifilia lenei auala, mulimuli i laasaga nei:

Alu i le official ASUS website

  1. Tatala le masini, tatalaina le fale o le gaosimea, faʻafefe le pala i le faʻamatalaga "Auaunaga", ma i le lisi o pop-up, filifili "Lagolago".
  2. O le isi laasaga o le ulufale lea i le komepiuta komepiuta i totonu o le 'au suʻesuʻe, lea o loʻo faʻaalia i le itulau e tatala.
  3. O le a siitia atu oe i le itulau lagolago o oloa, lea e tatau ona e kiliki i le vaega. "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  4. O le 'upega tafaʻilagi e le iloa pe faapefea ona faʻatulagaina poʻo fea le polokalama faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, faʻapipiʻi ma le lima lenei taʻavale.
  5. A maeʻa le laasaga muamua, o le a faʻaalia se lisi o avetaavale uma e maua. Suʻe faila mo au meafaigaluega, faʻalogo i la latou faʻamaumauga, ona e sau lea i le kilikiina o le ki talafeagai.

Sue le polokalama na sii mai ma ia mulimuli i faatonuga faʻaalia.

Metotia 2: polokalama ASUS faʻapitoa

ASUS o se gaosiga tele o le komepiuta, vaega ma isi pitonuʻu, o lea e iai lana lava polokalama e fesoasoani ai i tagata faʻapitoa e suʻe ni faʻafouga. O le faʻalogoina o avetaavale e auala atu i ai:

Alu i le official ASUS website

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga i le itulau autu lagolago o le kamupanī, lea e ala atu i le lisi o pop-up "Auaunaga" siitia i luga o le nofoaga "Lagolago".
  2. Ina ia aua neʻi suʻesuʻeina se faʻatautautautauta i totonu o le lisi o oloa uma, ulufale i le igoa i le nofoaga suʻesuʻe ma alu i le itulau e ala i le kilikiina o le faailoilo ua faʻaalia.
  3. E pei o le avetaavale, o lenei avanoa e avanoa mo le siiina i le vaega "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  4. Aʻo leʻi amataina le download, o se mea faʻamaonia o se faʻaaliga o le OS faʻaaogaina.
  5. I le lisi o loʻo faʻaalia, suʻe le vaega faʻatasi ma mea aoga ma sau le ASUS Live Update Utility.
  6. O le faʻapipiʻiina o le polokalame e le faigata. Tatala le mea faʻapipiʻi ma kiliki "Lisi".
  7. Filifili po o fea e teu ai le Live Update Utility.
  8. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faʻatulagaga faʻapipiʻi ma faʻaaoga le aoga. I le faamalama autu, e mafai loa ona e kiliki "Siaki le vave faʻafouina".
  9. Faʻatonu faʻamatalaga ua maua e ala i le kilikiina o le ala talafeagai.

A maeʻa, matou te fautuaina le toe faʻafouina o le komepiuta mo suiga e aoga.

Metotia 3: Tomai Faʻatasi

I le Initaneti, o le a le faigata ona maua se numera tele o telefoni feaveaʻi, o la latou galuega autu o le faʻafaigofieina lea o le faʻaaogaina o se komepiuta. Faatasi ai ma ia polokalame o mea ia o loʻo sailia ma faʻapipiʻi avetaavale mo soʻo se meafaigaluega faʻafesoʻotaʻi. Matou te fautua atu ina ia faamasani oe lava i le lisi o sui sili ona lelei i la matou isi tusiga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

E mafai ona matou fautuaina le faʻaaogaina o le AvetaʻavalePack Solution. O lenei masini komepiuta e matamata aunoa, faʻaalia se lisi o mea uma e manaʻomia ona faʻapipiʻiina, o le a e filifilia le mea talafeagai ma amata le faʻagasologa o le faʻatulagaga. O faʻamatalaga auiliili e faitau ai le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: ID mea komepiuta vaega ID

I le taimi o le fatuina o masini, ua tuʻuina atu ia i latou uma se tuʻutuʻuga tulaga ese lea e tupu ai le faʻatonuga lelei ma le OS. Iloaina le ID ID, e mafai e le tagata faʻaoga ona faigofie ona maua ia avetaavale fou i luga o le upega tafailagi. E le gata i lea, o lenei metotia e aoga, aua e toetoe lava o taimi uma e sii mai ai faila o meafaigaluega talafeagai. Faʻamatalaga auiliili i lenei autu, faitau a tatou isi tusiga.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Faʻamaumau Windows Utility

Ua faaopoopo e Microsoft se ata i lona polokalama faagaoioia Windows lea e faatagaina ai oe e sailia ma faapipii avetaavale mo soo se vaega e aunoa ma se polokalama faaopoopo po o le mataituina o le uepisaite a le kamupani. O faatonuga mo le faia o lenei faagasologa e mafai ona maua i se tusitusiga mai le isi tusitala.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O aso nei ua matou taumafai e valiina oe i le tele o faʻamatalaga e mafai ai ona maua auala uma mo le sailia ma le siiina o avetaavale mo le komepiuta ASUS K53SD. Feiloai i latou, filifili le sili ona faigofie ma sau vave ma faigofie.