E faʻafefea ona faʻaumatia le Pule o le Suʻesuʻega a le Yandex


CutePDF Writer o se 'upega tautaua mamanu free mo le fatuina o pepa PDF mai soʻo se talosaga e iai se galuega lomitusi. E aofia ai se mea faʻapipiʻi faila faila.

Tuufaatasia ma le lisi

E pei ona taua i luga, o le polokalame e faʻapipiʻiina se lolomi lolomi i totonu o le polokalama, lea e mafai ai ona e faʻasaoina pepa aloaia, ogalaau ma isi faʻamatalaga i le PDF. Ina ia lomia, ia na o le filifilia o le lomitusi CutePDF i le lisi ma ia faasaoina le faila.

Faʻamaumauga i le initaneti

Aʻo faʻapipiʻi le komepiuta i luga o se komepiuta i le lisi "Amata" O se fesoʻotaʻiga i le faʻamaufaʻailoga pepa o loʻo i luga o le 'auʻaunaga a le tagata faipisinisi e aliali. O lenei oloa e tuʻuina atu e aunoa ma se totogi, faʻapea foʻi ma le polokalame lava ia.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faatonu, e mafai ona e faia ni gaioiga eseese - faaopoopo, tape, sui, fualaau aina ma aveese itulau o le pepa.

I poloka "Meafaigaluega" O loʻo i ai vaega mo le faatulagaina o faʻamaumauga o le faila, faʻapipiʻiina o pepa i le tasi, faaopoopo ai ulutala ma vae, ma suia mea e pei o suafa, tusitala, ma upu autu.

Mama

  • Polokalama faigofie ma se tasi galuega;
  • Le i ai o se faʻamatalaga i le initaneti;
  • Faʻaletonu laiseneina.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana Rusia;
  • I le faatonu e leai ni galuega mo le teuteuina o tusitusiga ma ata.

CutePDF Tusitala o se fofo sili lea mo le vave gaosia o PDF mai soʻo se talosaga faʻatasi ma le faʻatinoga o le lolomiina o faʻamaumauga. O le tele o seti meafaifaʻailoga e faʻamanuiaina e le polokalama saoloto, aʻo le au atinaʻe e leʻi aofia ai faʻasitemite iunite i totonu o le komiti faʻaopoopo poʻo le faatonu.

Tikiake CutePDF Tusitala mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Small CD Writer OpenOffice Tusitala. Aveese itulau Faʻaopoopoina laulau i OpenOffice Tusitala. Faʻaopoopoina se faʻamatalaga i le OpenOffice Tusitala

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CutePDF Writer o se masini lomitusi komepiuta lea e faʻapipiʻiina i totonu o le polokalama ma mafai ai ona e fatuina pepa PDF i totonu o soʻo se polokalama e iai le galuega lolomi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Acro Software Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.2