E faʻapefea ona maua le numera o le numera o le fasi fanua i luga o le AliExpress


I le aso, e leai se tagata e faʻaogaina le Windows e mafai ona faia e aunoa ma se vili. I le uma, o aso uma lava, o ituaiga uma o tagata faʻalavelave e taumafai e maua avanoa i faʻamatalaga a le tagata lava ia, pe na o le faʻaleagaina o tagata masani. Ma e tatau foi ona faia e tagata faʻanofo o le virus ni mea e faʻaleleia ai a latou oloa i aso uma ina ia mafai ai ona latou manumalo i mea taufaamatau uma.

O se tasi o mea sili ona lelei i le aso o le Kaspersky Internet Security.. O lenei mea o se auupega mamana e faasaga i faʻamaʻi! Mo le tele o tausaga, o Kaspersky Internet Security na teuina le igoa o se mamafa mamafa i le taua faasaga ia i latou. E leai se isi laupepa e mafai ona faʻafetaui i le auala e tau ai faasaga i ituaiga uma o taufaʻatau. Ioe, i le taimi nei o loʻo i ai Avast Free Antivirus, ma Nod32, ma le AVG, ma le tele o isi vailaʻau. Ae faʻaaoga le Kaspersky Internet Security i le taimi e tasi, e masani lava ona le manao tagata e sui i se isi mea. Ma faʻafetai uma lava i le faʻamoemoe moni e puipuia e le tekinolosi tekonolosi i le tau faasaga i taufaʻatau taufaʻatau.

Puipuia taimi moni

Kaspersky Internet Security e vave siaki uma faila, polokalama ma nofoaga i luga ole Initaneti lea e maua e le tagata faʻaaoga. I le tulai mai o se taufaamatau, o le a vave lava ona aliali mai se savali e uiga i le i ai o le taufaʻatau, faapea foi ma auala e tautala ai. O lea e mafai ona faʻamalolo se faila pisia, faʻamalolo pe taofia.

Afai e ulufale se tagata faʻapipiʻi i luga o le 'upega tafaʻilagi o se taufaʻatau ma aofia ai polokalame faʻamaʻi, Kaspersky Internet Security o le a logoina le tagata e uiga i le mea tonu i le matala o le masini. I lenei tulaga, o le a le mafai e le tagata ona ulufale i le saite, aua o le polokalama o le a poloka ai. E taua le taʻu atu o faʻamatalaga sese o nofoaga aʻo tupu mai mea leaga e seasea ona tupu.

O taunuʻuga o le mataʻitūina pea o polokalama ma fesoʻotaiga e mafai ona iloa pe afai e te kiliki i le "Mea Faʻaopoopo Meafaigaluega" i le matala o le polokalama autu. I luga o ata e mafai ona e vaʻaia le uta o le manatua ma le gaioiga, faʻapea foʻi ma le aofaʻiga o faʻamatalaga na maua ma auina atu i le fesoʻotaiga. O loʻo faʻaalia ai foi se lipoti lautele e uiga i le faagaoioiga o le Kaspersky Internet Security - e fia ni taufaʻamataʻu na faʻateʻaina, e fia ni fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga ma polokalame na poloka mo se taimi atofaina.

Puipuiga o le faʻamaʻi-fatufatu

Initaneti taufaasese o loʻo fatuina tuatusi faakomepiuta ina ia ulufale atu se tagata ia latou faʻamatalaga patino iina, e aofia ai faʻamatalaga totogi, e le o se faʻafitauli mo Kaspersky Internet Security. O lenei antivirus ua leva ona lauiloa mo lona faiga e tetee ai i le fatuina, lea o le a le mafai ai e se tagata ona alu i se uepisaite sese ma tuu ai a latou faamaumauga i se mea. Kaspersky Internet Security ei ai lona lava tulaga tulaga ese e mafai ai e le polokalame ona iloa se nofoaga o le fatuina o fatuga po o se osofaiga o le fatufatuga, faapea foi ma se database o ia nofoaga.

Pulea matua

Kaspersky Initaneti Faʻasinomaga o loʻo i ai se polokalama aoga tele mo matua o loʻo faʻaaogaina foi e le fanau a latou komepiuta. E mafai ona e ulu atu i lenei faiga mai le matala o le polokalama autu. E puipuia i se upu faʻaulu e ulu atu matua pe a latou amata amataina le pule a matua.

O lenei faiga e mafai ai ona e poloka avanoa i soʻo se polokalama mo se taimi, pe faatagaina le komepiuta e naʻo mo se vaitaimi, mo se faʻataʻitaʻiga, tasi le itula. E le gata i lea, e mafai e matua ona faʻamavae le komepiuta i nisi taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, i itula uma. O nei avanoa e avanoa eseese mo aso pisinisi ma ese mo vaiaso o vaiaso.

O faʻafanua uma o loʻo i luga o loʻo avanoa i totonu o le komepiuta komipiuta o le faʻatonuina o matua. I totonu o le "Programmes" tab, e mafai ona faʻatapulaʻaina le faʻalauiloaina o taʻaloga ma polokalama mo tagata e lalo ifo o le 18 tausaga. O iina e mafai ai foi ona e faatulagaina ni vaega eseese o polokalama, o ia mea taitasi o le a faalauiloaina mo na o tagata patino e faaaogaina.

I le '' Initaneti '' 'tab, e mafai ona faʻatapulaʻa le faʻaogaina o le Initaneti i se tau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Initaneti o le a na o le tasi le itula i le aso e avanoa ai. E mafai foʻi ona faʻatapulaʻa au asiasiga i nofoaga matutua, nofoaga o loʻo i ai faʻamatalaga o sauāga ma isi mea e le o manaʻomia e fanau ma i se tulaga masani o tagata uma e le atoatoa le mafaufau. O loʻo i ai se faʻamaoniga o le suʻesuʻega o le a puipuia ai le tagata mai le sailia o faʻamatalaga i lenei lava anotusi.

O le 'Fesoʻotaʻiga "Fesoʻotaʻiga" e faʻataga ai oe e faʻasaina fesoʻotaʻiga ma faʻamatalaga patino mai fesoʻotaʻiga lautele. I le taimi nei, e mafai ona e faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga mai Facebook, Twitter ma MySpace.

Ma le mea mulimuli, i le lisi o le Content Control tab, e mafai e matua ona faʻatupuina se lagona moni i le la tama. O lea e mafai ai ona latou iloa po o fea upu e masani ona ia faʻaaogaina i fesoʻotaiga ma isi tagata ma i le sailiga o fesili. E mafai foi ona latou faasaina le fesiitaiga o faamatalaga uma a le tagata lava ia i isi vaega. O lea tatou te talanoa ai e uiga i teugatupe, tuatusi, ma faʻamatalaga talitutusa. E matua faigofie lava - pe afai e tusia e se tamaitiiti se feʻau i se tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, le numera o le pepa o le faletupe a matua, e otometi ona tape.

Faia o ni totogi faʻamautinoa

O Kaspersky Internet Security o loʻo i ai se faiga sili ona lelei mo le faia o totogi faʻamautinoa. E galue i le teori faigofie, ae le mo tagata faʻalavelave, faʻasalalauga o faʻamatalaga patino e avea ma se galuega faigata. Afai e faia e le tagata faʻapitoa se tupe totogi, o lona faʻasalaga mo sina taimi e pa'ū i totonu o le laupapa laupapa. O le mea lea e amataina ai e le Kaspersky Internet Security system lana galuega - e faʻapipiʻi atili ai faʻamatalaga uma i le pa puipui.

Aemaise lava, o le siakiina o le totogiina o le polokalama e mafua ai ona le mafai ona ave ni pagota i le taimi o le fesiitaiga o faamatalaga. O le auala lea e faʻaaogaina e le au osofaʻi ina ia maua ai faʻamatalaga a le tagata lava ia o loʻo i le pa puipui - latou te ave se ata o le mata e faʻaaoga ai meafaigaluega. Ae o le tuufaatasiga o le supupisisor, DirectX® ma OpenGL e faia ai lenei faiga e toetoe a le mafai.

O lenei faiga e amata otometi lava. Ma ina ua tatalaina se nofoaga o mea tau tupe, o le a iloa e le tagata faʻaaliga se feʻau faʻatasi ai ma se ofo e tatala ai le 'upega tafaʻilagi i totonu o se mea e taʻua o le sulufaʻiga saogalemu, o lona uiga, faʻaaogaina o lenei polokalama faʻapitoa e totogi ai. E ala i le kiliki i luga o le kī talafeagai, o le a amataina e le tagata faʻaoga le polokalama mai le Kaspersky Internet Security.

Puipuiga mo oe lava ia

O nei polokalama laiti e taatele, lea e oʻo i luga o se komepiuta faʻaaogaina masani ma amata ona aoina faʻamatalaga uma e uiga i ai, e aofia ai faʻamatalaga faʻasalalau. E le gata i lea, o loʻo osofaia e tagata osofaʻi le 'upega tafailagi e saili nisi faʻamatalaga e uiga i latou na afaina. O lea la, o le Puipuiga Puipuiga Puipuiga i Kaspersky Internet Security o le a le mafai ai ona latou faia lenei mea.

Ma o lea latou te le maua ai se avanoa se tasi e faia ai a latou amioga leaga, e mafai foi e le polokalama ona tape faamaumauga o faamaumauga, kuki, talafaasolopito o faʻamaumauga ma faʻamatalaga uma e mafai ona e suʻe ai faʻamatalaga patino.

Ina ia oʻo i lenei lisi, e tatau ona e kiliki i le matala o le "Ata Autu" i le faamalama autu o le polokalama.

Ala saogalemu

I le lisi lava e tasi o galuega faaopoopo o loʻo avanoa ai le saogalemu o polokalama. Afai e te mafaia, naʻo na polokalama o loʻo lisiina i le Kaspersky Lab database e pei o mea e mafai ona faʻatuatuaina o le a tamomoe i luga o le komepiuta.

Puipuiga i masini uma

Faatasi ai ma le faatagaga i My Kaspersky, e mafai ona e maua le puipuiga i lau telefoni, papa ma le netbook. Ma o nei mea uma e mafai ona faʻatautaia e ala i le Initaneti e faʻaaoga ai le avanoa mamao. O lenei galuega e avanoa pe a uma ona e alu i le laupepa o le "Puleaina o le Initaneti" i le lisi o galuega faaopoopo.

Faataga i My Kaspersky o le a mafai ai foi ona e mauaina le fesoasoani sili ona vave mai le lagolago lagolago ma maua ai ni ofo faapitoa mai Kaspersky Lab.

Puipuiga o ao

O lenei tekonolosi e mafai ai e le au faʻaaoga ona faʻapipiʻi faʻamatalaga e uiga i foliga vaaia o fou fou i le ao ina ia mafai ai e isi ona tagofia vave. O faʻamatalaga uma e uiga i faʻamataʻu faʻafuaseʻi ma faʻamaʻi e vave alu i le teuina o le malulu, siakiina mo le i ai o faʻamatalaga e uiga i ai ma ua ulu atu i totonu o le database. O lenei auala e mafai ai e oe ona faʻafouina le 'upega tafaʻilagi faʻamatalaga i luga o le initaneti, o le taimi tonu lea A aunoa ma se puipuiga mai le ao, o le a toe faʻafouina lima o le virus, lea e mafai ai e siama fou ona faʻamalosi le komepiuta e aunoa ma le iloa o le antivirus.

I totonu foi o le ao o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i luga o uepisaite. E matua faigofie lava - e ulufale se tagata i le saite ma, pe afai e malupuipuia (leai se taufaamatau, e le i lavea le komepiuta i le komepiuta, ma isi mea), ona faamaumauina lea o le faamaumauga o se tasi e mafai ona talitonuina. A leai, o loʻo faamaumauina i totonu o le 'aufaʻamaumauga e pei ona le talitonuina, ma pe a faʻapipiʻi le isi tagata Kaspersky Internet Security user, o le a ia vaʻai i se savali e uiga i le lamatiaga o lenei' upega tafaʻilagi.

Sailiili mo faʻafitauli faʻaletonu

O se vaega o le polokalama Kaspersky Internet Security program e mafai ai ona e siakiina le polokalama mo mea vaivai. I le taimi o le suʻega o faila uma o le a siakiina. O polokalame o le a suʻeina vaega o le tulafono e le puipuia ma mafai ai e tagata osofaia ona maua le faʻamatalaga poʻo se siama e mafai ona oʻo i le komepiuta. O lenei tulafono laiti o le a faʻapipiʻiina pe puipuia le faila pe a le manaʻomia.

Faʻaleleia pe a uma le faʻamaʻi

A maeʻa ona tuʻuina atu se komepiuta i se osofaiga o le siama, e mafai e Kaspersky Internet Security ona faʻamaonia le leaga na mafua mai i le siama ma faʻaleleia. O nisi faila e tatau ona faʻaumatia, ae i le tele o tulaga o le a faʻaaogaina se polokalama faʻapitoa, lea e mafai ai ona e toe faʻaleleia faila faila e ala i le faasino atu i a latou lomiga muamua ua faamaumauina i le polokalama.

Lagolago

Soʻo se tagata e faʻaaogaina e mafai ona maua le fesoasoani mai le Kaspersky Lab poʻo le faitau e uiga i lona faafitauli i totonu o le database. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki i luga o le icon support i le faamalama autu o le polokalama. E mafai foi ona e faitauina fautuaga i le ala e faʻaogaina ai le polokalama ma talatalanoa ma isi tagata faʻaoga i luga o le fonotaga.

Malosiaga e faʻavasega ai

I le faamalama o le Setete o Kaspersky Intelligence Security, e le gata ina suia le upu faʻaulu ma faʻateʻaina nisi o polokalame, ae faʻataʻitaʻi foi le faʻaogaina o le mana faaola poʻo le faʻaaogaina o isi auala e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o punaoa komepiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e mautinoa pe a amata lau komepiuta, na o itu taua o Kaspersky Internet Security e amataina, ae le o mea uma i le taimi e tasi. O lenei auala o le a faasolosolo malie ona faʻaaogaina punaʻoa a le komepiuta, ma e le vave tuʻuina i luga o le tino le tele o le avega.

O le isi auala faʻalelei o le faʻatinoina o galuega autu a le polokalama ao le i ai le komepiuta. O lona uiga pe afai o loʻo faʻaaogaina e le tagata faʻaaogā le tele o isi polokalame, naʻo le puipuiga moni taimi e galue ai i Kaspersky Internet Security. O isi mea uma o le a faʻavaivaia ma o le a le faʻauluina le faʻamatalaga. O nei mea uma e mafai ona faʻapipiʻiina e ala i le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga.

Faamanuiaga

  1. Puipuiga mamana mai ituaiga uma o siama ma mea e fai ai togafiti.
  2. O se numera tele o galuega faʻaopoopo, e pei o le faia o totogi mautu ma le pule a matua.
  3. Lisi tele o filifiliga.
  4. Gagana Rusia.
  5. Fesoasoani lelei tagata tausi.

Faʻafitauli

  1. E ui i le faʻaaogaina o auala eseese ina ia faʻaitiitia le uta i luga o le komepiuta, i luga o masini vaivai, o le Kaspersky Internet Security e faʻagesegese lava le faʻaogaina o le polokalama atoa.

I aso nei, o Kaspersky Internet Security e mafai ona taʻua saʻo le lamatiaga o cybercriminals. O se tagata taua tele lea i le tau faasaga i faʻamaʻi, lea o le a mafai ona tauivi ma soʻo se ituaiga o mea taufaamatau i le saogalemu o se komepiuta. Kaspersky Internet Security o loʻo i ai se laisene totogi, ae e mafai ona e totogiina mo le tele o galuega faatino ma le maualuga maualuga le puipuiga mai faʻamaʻi. O le mea lea, afai e taua le faʻamaoni ia te oe, filifili le Kaspersky Internet Security.

Faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga o le Kaspersky Internet Security

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

E faʻafefea ona ave le Kaspersky Internet Security Norton 'upega tafaʻilagi Comodo Security Internet Kaspersky Rescue Disk

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Kaspersky Internet Security o se vailaʻau faʻapitoa faʻatekonolosi lea e maua ai le puipuiga lelei mo lau komepiuta, faʻamatalaga i luga, ma le faʻaaogaina o faamatalaga patino.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Antivirus mo Windows
Faʻapupula: Kaspersky Lab
Tau: $ 8
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 19.0.0.1088 RC