Faʻafefea ona suia lau faʻamatalaga VKontakte

O le Intel HD Graphics Graphics processors e le o lauiloa i tagata e faʻaaogaina e pei o kataina faʻatautaia. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le Intel graphics e faʻapipiʻi e ala i le le mafai ona faʻaaogaina i totonu o le aufaʻatasi. O le mea lea, o le aotelega o faʻatinoga o nei vaega faʻapitoa e tele taimi e itiiti ifo nai lo na o mea faʻapitoa. Ae i nisi o tulaga, e tatau lava ona e faʻaaoga Intel ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, i mataupu pe a paʻu le pepa vitio autu pe leai foi se avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai (e pei o nisi api). I lenei tulaga, e le tatau ona filifili. Ma o se fofo talafeagai i ia tulaga o le faʻapipiʻiina lea o le polokalama mo le faʻasologa ata. O le asō o le a matou taʻuina atu pe mafai faapefea ona e faʻaleleia avetaavale mo le faʻatautaia o le Intel HD Graphics 4400 video card.

Intel HD Graphics 4400 atinaʻe eletise

O le faʻapipiʻiina o masini komepiuta mo kata vitio ua faʻapipiʻi tutusa e tutusa ma le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta. O le faia o lenei mea, o le ae faʻalauteleina ai le faatinoga o lau faʻataʻitaʻiga ata ma maua ai le avanoa e faʻaleleia lelei ai. E le gata i lea, o le faʻapipiʻiina o komipiuta mo kata vitio faʻataʻalotu e taua tele i luga o le komepiuta lea e faʻafesoʻotaʻi ai ata mai le fausaga faʻapipiʻi i totonu. E pei o soʻo se masini, e mafai ona faʻapipiʻi le telefoni mo le ata HD video HD Graphics 4400 i ni auala. Sei o tatou vaevaeina i lalo.

Metotia 1: Punaoa aloaia a le kamupanī

Matou te fai atu i le taimi muamua e tatau ona suʻesuʻeina soʻo se masini komepiuta i luga o le nofoaga aloaia o le gaosiga masini. O lenei mataupu e leai se faʻasalaga. E tatau ona e faia mea nei:

  1. Muamua, alu i le upega tafaʻilagi aloaia a Intel.
  2. I luga o le itulau autu o lenei punaoa e tatau ona maua se vaega. "Lagolago". O le faamau o loʻo e manaʻomia o loʻo i le pito i luga, i le ulutala o le 'upega tafaʻilagi. Kiliki i luga le igoa o le vaega lava ia.
  3. O se taunuuga, o le lisi o mea pop-up e aliali i le itu tauagavale. I totonu o lea mea e tatau ona e kiliki i le vaega ua faailogaina i le ata oi lalo.
  4. A maeʻa lena, o le isi vaega o le a tatala i le tulaga o le muamua. I totonu, e tatau ona e kiliki i le laina "Saili mo avetaavale".
  5. Le isi a oe e ave i se itulau ma le ulutala "Avetaavale ma masini komepiuta". I le ogatotonu o le itulau e tatala, o le a e vaʻaia se poloka sikuea e taʻua "Saili mo ata". O loʻo i ai foi se fanua suʻesuʻe. Ulufale i totonuIntel HD Graphics 4400aua o lenei masini matou te sailia ni avetaavale. A maeʻa ona e ulufale i le igoa faʻalelei i le nofoaga o suʻesuʻega, kiliki i luga o le ata tioata tioata i tafatafa o le laina lava ia.
  6. O le ae maua oe lava i luga o le itulau o le a e vaʻaia ai se lisi o avetaavale uma e maua mo le faʻataʻitaʻiga ata faʻataʻitaʻi. O le a faʻatulagaina i le faasologa mai lalo mai le pito i luga i lalo o le lomiga o le polokalama. A o le i amataina le aveina o avetaavale, e tatau ona e faʻamaonia lau faʻamatalaga o le faiga faʻaoga. E mafai ona fai lenei mea i se lisi tuʻufaʻailoga tuʻufaʻatasia. I le amataga ua valaauina ai "Soʻo se faiga faʻaogaina".
  7. A maeʻa lena, o le a faʻaititia le lisi o polokalama faʻapitoa, talu ai o le a le toe i ai ni filifiliga le talafeagai. E tatau ona e kiliki i le igoa muamua o le avetaavale i le lisi, aua o le a sili ona lata mai.
  8. I le itulau e sosoo ai, i le itu tauagavale, o le a latou i totonu o le avetaʻavale. I lalo o polokalame taʻitasi o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga. Faamolemole ia matau o loo i ai 4 kulini. E toʻalua i latou e download le lomiga o le polokalame mo le 32-bit (o loʻo i ai se faʻamaumauga ma se faila e mafai ona fai e filifili mai), ma le isi lua mo le x64 OS. Matou te fautuaina oe e faʻapipiʻi se faila i le faʻaopoopoga ".Exe". Na o oe e tatau ona kiliki le ki e fetaui ma lau numera numera.
  9. O le a uunaia oe e faitau vaega autu o le maliega o le laisene ao lei sauina. O le faia o lenei mea e le aoga uma pe a fai e te le maua le taimi poʻo le manaʻo mo ia. Mo le faʻaauau pea, ia na o le lolomiina o le faamau lea e faʻamaonia ai lou taliaina o mea na e faitauina.
  10. A e tuʻuina atu lau maliega, o le faila o le faʻapipiʻi o le a amata ona sii vave mai. O loʻo matou faʻatali mo le downloadina ona toe tamoe ai lea.
  11. I le taimi lava e faʻataʻaʻaina ai, o le a e vaʻaia le faamalama autu o le faʻatonutonu. O le a aofia ai faʻamatalaga faavae e uiga i le polokalama faʻakomepiuta o le a e faʻauluina - o se faʻamatalaga, lagolagoina e le OS, aso tuʻuina, ma isi. E tatau ona e taina se faamau "Lisi" e alu i le isi faʻamalama.
  12. I lenei laasaga, e tatau ona e faatali seʻi vagana ua maua uma faila faila tatau. O le a le toe umi se faʻaogaina o le faagasologa, mulimuli ane e te vaʻaia le faamalama lenei.
  13. I totonu o lenei faamalama o le ae vaaia ai se lisi o na avetaavale o le a faʻapipiʻi i le faagasologa. Matou te fautuaina le aveeseina o le siaki i le seti WinSAT, aua o le a taofia ai le siakiina o siakiina siaki i taimi uma e te amata ai lau komepiuta po o lau komepiuta. Mo le faʻaauau, toe fai le ki. "Lisi".
  14. O lenei o le a toe ofoina atu oe e faitau aiaiga o le maliega o le laisene Intel. E pei ona i ai, fai (pe leai) i lau faitalia. Tau lava oomi le ki "Ioe" mo le faʻaopoopoina o avetaavale.
  15. A maeʻa lena, o le a faʻaalia se faamalama, o le a faʻaalia ai faʻamatalaga uma e uiga i le masini faʻapipiʻiina ma faʻamaufaʻailoga ua taʻua muamua. Matou siaki uma faamatalaga. Afai e saʻo mea uma ma e te malilie i mea uma, kiliki le ki "Lisi".
  16. E ala i le kiliki i luga o le ki, e te amataina le faʻatulagaina. O le isi faʻamalama o le a faʻaalia ai le alualu i luma o le faʻaogaina o le masini. Matou te faʻatali seia oʻo mai le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le sikolasipi o loʻo i lalo ifo i lenei faamalama. Ina ia faamaea, kiliki le faamau. "Lisi".
  17. Ma le mea mulimuli, o le a faʻaosofia oe e toe faʻavave le komepiuta i se taimi vave pe a mavae sina taimi. Matou te fautuaina e faia loa loa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona tatou maka le laina i le faamalama mulimuli ma taomi le faamau "Fai" i le pito i lalo.
  18. I lenei itu, o le a faʻataunuʻuina le metotia faʻapitoa. E tatau lava ona e faʻatali seʻia maeʻa ona toe faʻaleleia le polokalama. A maeʻa lena mea e mafai ona e faʻaaogaina atoatoa le faila ata. Ina ia faʻafeiloaʻi, e mafai ona e faʻaogaina le polokalama. "Pule o le Intel® HD Graphics". O lana faʻamaonia o le a aliali mai i luga o lau laulau pe a uma ona faʻatulaga lelei le polokalama.

Metotia 2: Intel Utility e faʻatonutonu ai taʻavale

Faatasi ai ma lenei metotia e mafai ona e faʻapipiʻi avetaʻavale mo le Intel HD Graphics 4400 toetoe a otometi lava. Pau lava le mea e te manaʻomia o le Intel (R) Driver Update Utility. Sei o tatou auʻiliʻilia auiliili le faʻatulagaga talafeagai.

  1. Alu i le itulau aloaia o le Intel, lea e mafai ona e sii mai ai le mea ua taʻua i luga.
  2. I le ogatotonu o itulau e tatala, matou te maua le ki matou te manaʻomia i le igoa Tatalo. Kiliki i luga.
  3. A maeʻa lena, o le a amataina le tikieseina o le faila faila. O loʻo matou faʻatali mo le download e faʻauma ma taʻalo ai lenei faila.
  4. Muamua, o le ae vaaia se faamalama ma se maliega laisene. Afai e manaʻomia, tatou te suesueina mea uma e aofia ai ma tuʻu le atigipusa i tafatafa o le laina e faʻaalia ai lau maliliega ma mea uma e faitauina. A uma lena ona matou taomi lea o le faamau "Faʻatulagaga".
  5. Le isi mea o le faʻatulagaina. I nisi tulaga, i le taimi o le a talosagaina oe e auai i se polokalama faapitoa o le iloiloga o le Intel. O lenei mea o le a talanoaina i le faamalama e aliali mai. Faia pe leai - oe filifili. Ina ia faaauau pea, ia na o le lolomiina o le faamau.
  6. A maeʻa ni nai minute o le ae vaai i le faamalama faaiu, lea o le a faʻaalia ai le iuga o le faʻatulagaina o le faʻagasologa. Mo le faʻaaogaina o le faʻaoga faʻapipiʻi, kiliki le ki. "Tamoe" i le faamalama e aliali mai.
  7. O se taunuuga, o le a amataina le aoga lava ia. I lona faamalama autu o le ae maua ai se faamau. "Amata Iloiloga". Kiliki i luga.
  8. O lenei mea o le a amata siaki mo avetaavale mo au masini Intel. O le iʻuga o se faʻataʻitaʻiga o le a faʻaalia i le isi faʻamalama. I lenei faamalama, e tatau ona e muai faailogaina le polokalama e te manaʻo e fai. Ona e manaʻomia lea e faʻamaonia le faʻaiuga pe a faʻatulagaina faila o faila o le polokalama ua filifilia. Ma le mea mulimuli, e tatau ona e kiliki Tatalo.
  9. O lenei ua tumau pea e faʻatali seiloga e sii mai uma faila faila. E mafai ona matauina le tulaga o le download i se nofoaga faapitoa ua faailogaina i luga o le screenshot. Seia vagana ua maeʻa le download, o le ki "Faʻamau"luga tonu i luga o le a tumau le le toaga.
  10. A faʻapipiʻi vaega, o le ki "Faʻamau" e lanu moana ma e mafai ona e kilikiina. Matou te faia lenei mea ina ia mafai ona amataina le polokalama faʻapipiʻi polokalama.
  11. O le faʻagasologa o le faʻatulagaga o le a tutusa lelei ma le mea na faʻamatalaina i le auala muamua. O le mea lea, tatou te le toe faia ni faʻamatalaga. Afai ei ai ni au fesili - e mafai ona e faamasani i le auala ua taua i luga.
  12. I le faaiuga o le faʻapipiʻi o avetaavale, e te vaʻai i se faamalama lea na faʻaalia muamua ai le alualu i luma o le download ma se faamau. "Faʻamau". Nai lo lena, o se ki e faʻaalia iinei. "Toe Toe Manaomia le Manaomia"e ala i le kiliki i luga o le mea e toe amataina ai le polokalama. E matua fautuaina lava e fai lenei mea e faʻaaoga ai mea uma na faia e le faʻapipiʻi.
  13. A maeʻa ona toe faʻaleleia, o le a saunia lau faʻatalanoaga sikola mo le faʻaaogaina.

Metotia 3: Polokalama Faʻatinoina o Polokalama

Ua uma ona tatou lomia se tusiga lea na matou talanoa ai e uiga i polokalama talitutusa. Latou te naunau e suʻeina tutoatasi, siiina ma faʻapipiʻi avetaavale mo soʻo se masini e fesoʻotaʻi i lau komepiuta poʻo lau komepiuta. O le polokalama lenei e te manaʻomia e faʻaogaina ai lenei metotia.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Mo lenei auala, soʻo se polokalama mai le lisi i totonu o le tusiga e talafeagai. Ae matou te fautuaina e faʻaaoga le Avetaʻavale Booster poʻo le DriverPack Solution. O le polokalama sili ona lata mai atonu o le sili lea ona lauiloa i tagata PC. E mafua lenei mea i le tele o vaega o masini e mafai ona iloa, ma faʻafouina faʻafou. E le gata i lea, na matou lomia muamua se lesona o le a fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi avetaavale mo soʻo se masini e faʻaaoga ai le DriverPack Solution.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Tetele avetaavale e ala ile ID ID

O le taua o lenei metotia o le sailia lea o le taua (identifying value) (ID poʻo ID) o lau faʻatautaia ata Intel. O le ata HD Graphics 4400 o loʻo i ai le ID lea:

PCI VEN_8086 & DEV_041E

Ma le isi, e tatau ona e kopiina ma faʻaoga lenei faʻamaonia ID i se nofoaga patino, lea o le a filifilia ai avetaavale o loʻo iai nei mo oe i lenei lava ID. E tatau ona e downloadina i se komepiuta po o se komepiuta, ma faapipii. Na matou faamatalaina lenei auiliiliga i se tasi o lesona talu ai. Matou te fautua atu ia e mulimuli i le fesoʻotaʻiga ma faamasani ma faʻamatalaga ma faʻaaliga o le auala na faʻamatalaina.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 5: Faʻamaumauga o Avetaavale Windows

  1. Muamua e tatau ona e tatalaina "Pule Sili". Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e kiliki-i luga o le ala pupuu "O laʻu komepiuta" luga o le komepiuta ma filifili mai le lisi o loʻo faʻaalia "Pulega".
  2. O le ae maua se faamalama, i le itu tauagavale lea e te manaʻomia e kiliki ai le ki i le igoa "Pule Sili".
  3. O le taimi nei lava "Pule Sili" tatala le lisi "Ata o ata vitio". O le a tasi pe sili atu kata vitio e fesoʻotaʻi ma lau PC. I le Intel graphics processor mai lenei lisi, kiliki-saʻo. Mai le lisi o taga o le lisi autu, filifili le laina "Avetaʻavale Faʻafou".
  4. I le isi laasaga e tatau ona e taʻuina atu i le tino le auala e maua ai le polokalama - "Aunoa" a le "Tusi". I le tulaga o Intel HD Graphics 4400, matou te fautuaina e faʻaaoga le filifiliga muamua. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le laina talafeagai i le faamalama e aliali mai.
  5. O lea e tatau ona e faʻatali mo sina taimi ae taumafai le polokalama e suʻe le polokalama faʻapitoa. Afai e manumalo o ia, o le a otometi ona faʻaaogaina le avetaavale ma faʻapipiʻi e le faiga lava ia.
  6. O se taunuuga, o le a e vaʻai i se faamalama o fea o le a taʻuina atu ai oe i le manuia o le faʻatulagaina o avetaavale mo le masini filifilia muamua.
  7. Faamolemole ia matau o loʻo i ai se avanoa e le mafai e le polokalama ona maua le polokalama. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina se tasi o auala e fa o loʻo faamatalaina i luga e faʻapipiʻi ai le polokalama.

Ua matou faamatala atu ia te oe auala uma e mafai ai ona e faʻapipiʻi masini komepiuta mo lau Intel HD Graphics 4400 adapter. Matou te faʻamoemoe i le taimi o le faʻatulagaina o le a le faʻafeiloai ai oe i mea sese ma faafitauli. Afai e tupu lenei mea, ona mafai loa lea ona e fesiligia lau fesili i faʻamatalaga i lenei tusiga. O le a matou taumafai e tuʻuina atu le tali sili ona auiliiliga po o fautuaga.