E faʻapefea ona faia se ata vevela i Photoshop

Le tele o tagata faaaoga pe a faʻaogaina se komepiuta poʻo le faʻalogologo i musika i luga o le faʻaogaina o le lipine. Ae le o tagata uma e iloa pe faapefea ona faʻatutu sao. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona faia le seti sili ona lelei o lenei masini masini i luga o se PC o loʻo faʻaogaina le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fetuunai le leo i luga o se komepiuta ma le Windows 7

Seti process

A maeʻa le faʻatinoga mo le faʻafesoʻotaʻi o faila i le komepiuta ina ia mafai ona latou maua se leo maualuga, e taua tele lou faʻaogaina o nei masini. E mafai ona faia lenei mea e ala i se polokalame mo le pulea o le konesi leo, poʻo le naʻo le mea na fausia i totonu o le Windows 7. O le a tatou iloa pe faʻafefea ona faʻafetaui ia matāʻupu o le telefoni i luga o le PC e faʻaoga ai metotia faʻaalia.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi lauulu i le komepiuta

Metotia 1: Pule o le Pule o Leo

Muamua, seʻi tatou faʻataʻitaʻiina pe faʻapefea ona faʻatulaga ni faila e faʻaaoga ai le pule o le kaini leo. Sei o tatou faʻamatalaina le algorithm o taga e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le polokalama mo le VIA HD adapter.

  1. Kiliki "Amata" ma agai i "Lisi Pulea".
  2. Alu i le aitema "Meafaigaluega ma leo".
  3. Tatala i luga "VIA HD".
  4. E amata le VIA HD Audio Card Manager. O isi faʻasalalauga faʻaopoopo o le a faia i totonu. Ae pe a muamua ona e liliuina oe e le mafai ona e vaʻai i le faʻalogo i le atinaʻe o lenei polokalama, e tusa lava pe fesoʻotaʻi faʻatasi, ae na o failauga. Ina ia faʻagaoioia le faʻaalia o meafaigaluega manaʻomia, kiliki i luga o le mea "Filifiliga Maualuga".
  5. Sosoo, aveese le ki mai "Faauluulu le Headphone" i le tulaga "Telefoni Tutoatasi" ma kiliki "Lelei".
  6. O le a faʻafouina le masini.
  7. A maeʻa lena i le VIA HD i le poloka "Mea e taaalo ai" Ua aliali mai le afifi ulu.
  8. Kiliki le ki "Avanoa sili atu".
  9. Alu i le vaega "Telefoni"pe afai na tatalaina le faamalama i se isi.
  10. I le vaega "Pule o le voluma" O le tele o le foloulu e fetuunai. E faia lenei mea e ala i le tosoina o le mea paʻepaʻe. Matou te fautuaina le tosoina i le taumatau i le tapulaʻa. O le uiga o lenei mea o le leo sili ona leotele. Ona mafai ai lea ona fetuunai le maualuga o le maualuga i se tau talafeagai e ala i polokalama o le toe taʻavale: le aufaasālalau, avefeau vave, ma isi.
  11. Ae afai e tatau ai, e mafai ona e fetuunai le maualuga ole ulu taʻitasi taʻitasi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le mea "Faʻatonuga o le voluma i le taumatau ma le agavale".
  12. O le taimi nei, e ala i le tosoina o le taumatau ma le tauagavale o loʻo i luga aʻe o lenei elemene, e mafai ona e fetuunai le tele o le telefoni feaveaʻi.
  13. Alu i le vaega "Faʻasalalau ma faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo". O iinei e amata ai le faatusatusaga o le numera ma o le leo o ulu ulu taitasi e tofotofoina taitoatasi. Ina ia faia lenei mea, vave faʻagaoioi le pāʻo tutusa, ona kiliki lea i le elemene "Suʻe suʻe uma". A maeʻa lena, o le leo o le a faia i se isi itu muamua i totonu o le tasi taligata ona sosoo ai lea ma le lona lua. O le mea lea, e mafai ona faʻatusatusa ma iloilo le maualuga o le leo i totonu oi latou taitoatasi.
  14. I le lisi "Faiga Faʻapitoa" E mafai ona faʻamautinoa le maualuga o taimi ole samples ma le tau o le tau ole ala ile kiliki ile poloka tutusa. E tatau ona manatua o le tulaga maualuga e te setiina ai faailoilo, o le sili atu foi le leo, ae o le tele o punaoa faʻaaoga e faʻaaogaina. O lea la, taumafai i filifiliga eseese. Afai, pe a filifilia se tulaga maualuga, e te le o maitauina le maualuga o le maualuga o le lelei, o lona uiga e le mafai e lau lipine ona maua ia latou tomai faapitoa. I lenei tulaga, e leai se lagona e setiina ai tulaga maualuga - e mafai ona mafai ona faʻamaonia i latou o loʻo lelei le lelei o le gaosiga o galuega.
  15. A uma ona sui i le lisi "Faʻasaʻeta" O loʻo i ai se avanoa e faʻafetaui ai le leo o timo. Ae mo lenei, kiliki muamua i luga o le aitema "Enable". O le faʻaogaina o mea e faʻaaogaina ai le manava o le a faʻaalia, ma e mafai ona e tuʻuina atu i na tulaga e ausia ai le maualuga o le manaʻoga lelei. Afai e mafai ona faʻaaogaina le gaoioi lamolemole, e mafai ona sui tulaga o tagata taʻavale uma e ala i le naʻo le tasi na mea. O le vaega totoe o le a alu e fuafua i le uluaʻi tofiga e fesoʻotaʻi ma le tasi.
  16. E mafai foi ona e filifili se tasi o fuafuaga e fitu mai le lisi "Taʻo Faalilolilo" faʻalagolago i le ituaiga o musika faʻalogo. I lenei tulaga, o le a faasolosolo atu i latou e pei o le filifiliga ua filifilia.
  17. I le lisi Audio Audio E mafai ona e fetuutuunai le leo i le pulou e tusa ai ma le tala o le leo i fafo. Ae, ona o foliga o le masini e pei ona faamatalaina e i tatou, aemaise lava, o lona snug e fetaui lelei i pu o taliga, i le tele o tulaga, o le faʻaaogaina o lenei galuega e matua leai lava. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻatinoina e ala i le kiliki i le elemene "Enable". Faʻasaga mai le lisi pa'ū "Filifiliga sili atu" poʻo le kiliki i luga o le ata talafeagai i lalo, filifili le siosiomaga e sili ona talafeagai. O le a otometi lava ona fetuunai le leo i le filifiliga filifilia.
  18. I le lisi "Faasaoga o potu" na o le pau le mea e manaʻomia o le sailia o le elemene "Enable" e leʻi faʻauluina. E mafua lenei mea i le tulaga tutusa e pei o faatulagaga o galuega muamua: o le mamao i le va o le tagata faaaoga ma le puna leo e toetoe lava leai se mea, o lona uiga e leai se faasaʻoga e manaomia.

Metotia 2: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamaumauga

E mafai foi ona e faʻapipiʻi le pulou e faʻaaogaina ai meafaigaluega na fausia i totonu o le polokalama faʻaoga. Ae o lenei filifiliga e maua ai sina avanoa nai lo le isi.

  1. Alu i le vaega "Lisi Pulea" i lalo o le igoa "Meafaigaluega ma leo" ma kiliki "Leo".
  2. Mai igoa o masini fesoʻotaʻi, saili le igoa o le pulou e manaʻomia. Faamolemole ia matau o lalo oo latou igoa o se tusitusi "Mea Lelei". Afai e te mauaina nisi igoa, kiliki-i luga o le igoa ma filifili "Faʻaaoga e le faʻaaogaina".
  3. A maeʻa le faʻasalaga o loʻo faʻaalia i lalo o le igoa, filifili lenei mea ma kiliki "Meatotino".
  4. Alu i le vaega "Tulaga".
  5. Seti le leo o le leo i le maualuga. Ina ia faia lenei mea, toso faʻataʻitaʻi le auala uma i le taumatau. E le pei o le VIA HD Audio Deck, e le mafai ona e faʻaogaina ia ulu taʻitasi i le faʻaaogaina o le meafaigaluega i totonu o le masini, o lona uiga, o le ai ai i taimi uma ia tulaga tutusa tutusa.
  6. E le gata i lea, afai e te manaʻomia le faia o faatulagaga o le eletise, alu i le vaega "Faʻaleleia" (pe "Faʻaleleia"). Siaki le siaki "Enable Sound ...". Ona kiliki lea "Isi Faʻamasinoga".
  7. E ala i le faʻaogaina o tagata taʻavale i tulaga eseese, fetuunai le timeta e sili ona vavalalata i mea o loʻo e faʻalogo i le faʻaaogaina o le algorithm tutusa e pei ona tusia i le faʻaaogaina o le VIA HD. A maeʻa le faʻatulagaina, ia naʻo le tapunia o le faʻamalama. O suiga i mea faʻataʻitaʻi o le a faʻaolaina.
  8. I lenei, e pei lava i le VIA HD, e mafai ona filifili se tasi o le faasologa o filifiliga i le faasologa o mea e ala i le lisi pa'ū. "Faatulagaina"lea o le a fesoasoani tele i le fofoina o le galuega mo tagata e le lelei le malamalama i mea faʻalavelave o le leo.

    Lesona: Faʻatulagaina le mea faʻafaigofie ile komepiuta ma le Windows 7

  9. Ona toe foi atu lea i le faamalama autu o le mea e fai ai folooloa ma taʻavale i le vaega "Avanoa".
  10. Faʻateleina le lisi lisi "Faiga Faʻapitoa". O iinei e mafai ona e filifilia le sili ona lelei o le tuufaatasiga o le bit ma le fua faatatau. Pe a filifilia se filifiliga, ia faia mai fautuaga tutusa e pei o le VIA HD: e leai se lagona e filifili ai vaega faʻasoa-punaoa pe afai e le mafai ona faʻaogaina lau telefoni i tulaga maualuga. Ina ia faʻalogo i le iuga, kiliki "Faamaoniga".
  11. Matou te fautuaina oe e aveese uma siaki siaki mai poloka o loʻo i le poloka "Polokalame faʻapitoa", ina ia mafai ai ona e maua le toe faafoi lelei mai i gaioiga uma, aoe taitaia le tele o polokalama e galue ma le leo.
  12. A maeʻa uma faʻamau i le faamalama o meatotino, kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".

E mafai ona e faʻavasegaina le faʻaoga o le uaea, e faʻaaoga uma le pule o le kalama ma galuega i totonu o le Windows 7. E tatau ona maitauina o le filifiliga muamua e maua ai nisi avanoa mo le fetuunaiga o le leo nai lo le isi.