Fausiaina o se 'auʻaunaga i le Windows 7

Aʻo galue i ofisa, e masani lava ona manaʻomia le fatuina o se 'auʻaunaga tuʻufaʻatasiga lea e faʻafesoʻotaʻi e isi komepiuta. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei tulaga e sili ona lauiloa i galuega faʻavae ma le 1C. O loʻo i ai faʻamatalaga faʻapitoa faʻatautaia o loʻo faʻatulagaina faapitoa mo lenei faʻamoemoe. Ae, e pei ona i ai, e mafai ona foia lenei galuega e tusa lava pe fesoasoani i le Windows masani. 7. Sei o tatou vaʻavaʻai i le auala e mafai ai ona e fatuina se 'auʻaunaga tuʻufaʻatasia mai se PC ile Windows 7.

Le faʻatinoga mo le fatuina o se faʻamaumau

O le faʻaogaina o le Windows 7 operating system e ala i le faaletonu e le o mamanuina e fatuina se faʻamaumau, o lona uiga, e le mafai ai e le tele o tagata ona galulue faʻatasi i taimi tutusa. Ae ui i lea, e ala i le faia o nisi OS OS, e mafai ona e maua se tali i le faafitauli o loʻo tuʻuina i lenei tusiga.

E taua! A o lei faia uma manipisi o le a faʻamatalaina i lalo, faia se mea e toe faʻafoʻi poʻo se kopi o le polokalama.

Metotia 1: RDP Wrapper Library

O le auala muamua e faia i le faʻaaogaina o se mea itiiti RDP Wrapper Library.

Talia le RDP Wrapper Library

  1. Muamua lava, i luga o le komepiuta ua faʻamoemoeina mo le faʻaaogaina o se faʻaumau, fatuina tala o tagata e fesoʻotaʻi mai isi PC. E faia lenei mea i le auala masani, e pei o le faʻailoaina masani o fausaga.
  2. A maeʻa lena mea, ona faʻapipiʻi lea o le archive ZIP, lea e aofia ai le faʻaaogaina muamua o le RDP Wrapper Library, i soʻo se faʻamaumauga i le PC.
  3. O lea e tatau ona e tamoe "Laina o poloaiga" faatasi ai ma pulega pulega. Kiliki "Amata". Filifili "Polokalama uma".
  4. Alu i le lisi "Tulaga Faataatia".
  5. I le lisi o mea faigaluega, vaavaai mo le tusiga "Poloaiga Poloaiga". Kiliki i luga i le kī saʻo o le kiore (PKM). I le lisi o taga o le a tatala, filifili "Faʻamasino e avea ma pule".
  6. Faʻamatalaga "Laina o poloaiga" o loʻo tamoe. O lea e tatau ona e ulufale i se poloaiga e amataina le faʻalauiloaina o le RDP Wrapper Library i le faiga e manaʻomia mo le foia o le galuega faʻatulaga.
  7. Suʻe i "Laina o poloaiga" i le disasite i le lotoifale lea na e tatalaina ai le fale teu. Ina ia faia lenei mea, ia na ona e ulufale atu i le tusi avetaavale, tuu se koluma ma lolomi Ulufale.
  8. Alu i le faʻailoga lea e te faʻapipiʻi ai mea o loʻo i totonu o le fale teu. Muamua ulu i le tau "cd". Tuu se avanoa. Afai o le faila o loʻo manaʻomia o loʻo i le aʻa o le pulou, ona e saini ai lea i lona igoa, pe afai o se subdirectory, ona manaʻomia lea e faʻamalamalama le ala atoa i le slash. Kiliki Ulufale.
  9. A maeʻa lena, faʻagaoioi le faila RDPWInst.exe. Ulufale i le poloaiga:

    RDPWInst.exe

    Kiliki Ulufale.

  10. O se lisi o auala eseese o le faʻaaogaina o lenei aoga e tatalaina. E manaʻomia ona tatou faʻaogaina le ala "Faʻapipiʻi le afifi i le Polokalama Polokalama (le faʻaaogaina)". Ina ia faʻaaogaina, ulufale i le uiga "-i". Ulufale i ai ma kiliki Ulufale.
  11. RDPWInst.exe o le a faia suiga talafeagai. Ina ia mafai ona faʻaaogaina lau komepiuta e avea o se 'auʻaunaga tuʻufaʻatasia, e tatau ona e faia ni numera o faatulagaga. Kiliki "Amata". Kiliki PKM i le igoa "Komipiuta". Filifili se mea "Meatotino".
  12. I le faamalama o meatotino o komipiuta o loʻo aliali mai, alu i le itu i luga "Faatuina o avanoa mamao".
  13. O se atigi fausaga ata o mea o loʻo iai. I le vaega "Access Access" i se vaega "Papamaa Mamao Mamao" alu le ki le leitio "Tuʻuina fesoʻotaʻiga mai komepiuta ...". Kiliki i le mea "Filifili tagata faʻaoga".
  14. Tatala le faamalama "Tagata Taofia Matapiuta Mamao". O le mea moni e faʻapea afai e te le faʻamaoti mai igoa o tagata patino i ai, na o faʻamatalaga faʻatautaia pulega o le a maua le avanoa mamao i le 'auʻaunaga. Kiliki "Faaopopo ...".
  15. Ua amata le faamalama. "Filifiliga:" Tagata faaaoga ". I totonu o le fanua "Ulufale igoa o mea faitino e filifilia" pe a uma le semicolon, faʻaoga igoa o faʻamaumauga na faʻaaogaina muamua tagata e manaʻomia ona maua avanoa i le 'auʻaunaga. Kiliki "Lelei".
  16. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o igoa o tala o manaʻoga o loʻo faʻaalia i le faamalama "Tagata Taofia Matapiuta Mamao". Kiliki "Lelei".
  17. A maeʻa ona toe foʻi i le faamalama o meatotino, kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  18. O lea ua tumau pea ona faia suiga i tulaga i le faamalama Faʻatonu a le Faʻatonu a le Lotoifale. Ina ia valaʻau i lenei mea faigaluega, matou te faʻaogaina le auala e ulufale ai i le poloaiga i le faamalama Taumafai. Kiliki Manumalo + R. I totonu o le faamalama e aliali mai, ia tusi:

    gpedit.msc

    Kiliki "Lelei".

  19. Tatala matala "Faatonu". I le lisi tauagavale, kiliki "Faʻasinomaga Faʻamaumauga" ma "Taiala Faatonutonu".
  20. Alu i le itu taumatau o le faamalama. O iina, alu i le faila "Vaega o le Windows".
  21. Suʻe se faʻailoga Telefoni Mamao Auaunaga ma ulufale i ai.
  22. Alu i le lisi Faʻasalalauga Mataʻituina o Papamaa Mamao.
  23. Mai le lisi o loʻo i lalo, filifili "Sootaga".
  24. O loʻo lisiina se lisi o aiaiga o faiga faavae. "Sootaga". Filifili se filifiliga "Tapulaa numera o fesoʻotaʻiga".
  25. O le faamalama o le faatulagaga o le parakalafa filifilia ua amata. Alu le leitio i le tulaga "Enable". I totonu o le fanua "Faʻasalaina Fesoʻotaʻiga Mamao Mamao" ulufale i le taua "999999". O lona uiga o se numera e le faʻapulaaina o fesoʻotaʻiga. Kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  26. A maeʻa nei laasaga, toe amata le komepiuta. O le taimi nei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i se PC faʻatasi ai ma le Windows 7, lea na faʻatinoina ai manipulations na faʻamatalaina i luga, mai isi masini, e pei o se 'auʻaunaga tuʻuina. I le masani ai, o le a mafai ona ulufale naʻo lalo ifo o na talafaʻasolopito na tusia i totonu o le faʻamaumauga o faʻamatalaga.

Metotia 2: UniversalTermsrvPatch

O le metotia nei e aofia ai le faʻaaogaina o se Universal Pattern Patch Patch faapitoa. O lenei metotia e fautuaina ina ia faʻaaogaina pe afai e leʻi fesoasoani muamua le gaioiga o le gaioiga, talu mai le faʻaleleia o Windows e tatau ona e faia le toe faʻafoʻi i taimi taʻitasi.

Tikiake UniversalTermsrvPatch

  1. Muamua lava, fatu faʻamatalaga i luga o le komepiuta mo i latou o loʻo faʻaogaina o le a faʻaaogaina e fai ma faʻaumau, e pei ona faia i le auala muamua. A maeʻa lena, sau le UniversalTermsrvPatch mai le RAR archive.
  2. Alu i le pusa e le afifiina ma faʻatautaia le faila UniversalTermsrvPatch-x64.exe poʻo le UniversalTermsrvPatch-x86.exe, faʻalagolago i le gaioiga o le gaosiga i le komepiuta.
  3. A maeʻa lena, ia faia ni suiga i le resitala, taʻalo se faila e taʻua "7 ma vista.reg"i totonu o le tusi lava lea e tasi. Ona toe amata lea o le komepiuta.
  4. Ua faia suiga talafeagai. A maeʻa lenei mea, faʻaaogaina uma na matou faʻamatalaina pe a mafaufau i le metotia talu ai, e amata i le manatu 11.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le uluai masini komepiuta Windows 7 e le fuafuaina e galue o se faʻaumau. Ae e ala i le faʻapipiʻiina o nisi faʻaopoopoga o polokalama ma le faia o tulaga talafeagai, e mafai ona e mautinoa o lau komepiuta ma le OS faʻamaonia o le a galue lelei e pei o se mea e gata ai.