Taiala Faʻapipiʻi Taiala

Aʻo taʻalo i ni komepiuta i luga o se komepiuta ma le Windows 7, o le tele o tagata faʻapitoa e feagai ma faʻalavelave e pei o le lafoaia o le saʻo ao faagasolo le taʻaloga. E le gata ina le talafeagai, ae e mafai foi ona i ai se aafiaga le lelei i le taunuuga o le taaloga ma taofia ai mai le pasia. Sei o tatou vaʻai pe faʻapefea ona e faʻaleleia lenei tulaga.

Auala e faʻaitiitia ai le gaugau

Aisea e tupu ai se mea faapena? I le tele o tulaga, o le pipiʻi lemu o taaloga e fesoʻotaʻi ma feteʻenaʻiga ma isi auaunaga poʻo faiga. O le mea lea, ina ia faʻaitiitia le faafitauli o loʻo suʻesuʻeina, e tatau ona faʻaaoga mea e fesoʻotai ai.

Metotia 1: Faʻasalaga le faagasologa i le Pule Faʻatonu

E lua faiga i le faiga e ono faʻaosoina ai le faʻaitiitia o le faʻamalamaina o faamalama i taimi o taʻaloga: TWCU.exe ma lauc.exe. O le mea muamua o se faʻataʻitaʻiga a le au taʻavale TP-Link, ma le lona lua o le polokalama mo fesoʻotaʻiga ma se modem USB mai le MTS. O le mea lea, afai e te le faʻaogaina nei masini, o le a le faʻaalia le faʻatautaia o auala. Afai e te faʻaogaina nei tagata faigaluega poʻo ni mea faʻapitoa, ona foliga mai ai lea o le mafuaʻaga o le faafitauli i le faʻaitiitia o faʻamalama. Aemaise lava o lenei tulaga e tupu i le faagasologa mac.exe. Mafaufau pe faʻapefea ona faʻavae le sologa lelei o taʻaloga pe a tupu se tulaga ua tuʻuina atu.

  1. Faʻasani saʻo "Taskbar" i le pito i lalo o le lau ma filifili mai le lisi "Faʻamalo le faʻasalalauga ...".

    Le faʻagaoioia o lenei meafaigaluega e mafai ona faʻaaoga Ctrl + Shift + Esc.

  2. I le tamoe Task Manager faʻataʻavale i le lisi "Faagasologa".
  3. Le isi e tatau ona e mauaina i totonu o le lisi o mea e taʻua "TWCU.exe" ma "ouc.exe". Afai e tele naua mea faitino i le lisi, e mafai ona e faʻamaonia le sailiga suʻesuʻe e ala i le kiliki i le igoa o le koluma. "Igoa". O le mea lea, o elemene uma o le a tuʻuina i le faasologa o le pi faitau. Afai e te leʻi maua mea e manaʻomia, ona kiliki "Faʻaalia uma auala faʻaaogaina". O lenei o le a mafai foi ona e maua auala e natia mo lau teugatupe.
  4. Afai a maeʻa ona e le maua le TWCU.exe ma lauc.exe, o lona uiga e te le mauaina, ma o le faafitauli i le faaitiitia o faamalama e tatau ona vaavaai mo isi mafuaaga (o le a tatou talanoa e uiga ia i latou, mafaufau i isi auala). Afai e te mauaina se tasi o nei faagasologa, e tatau ona e faʻamaeʻaina ma vaʻai pe o le a faapefea ona amio le tino pe a uma. Faʻamalamalama mea tutusa i totonu Task Manager ma lolomiina "Faauma le faagasologa".
  5. O le a faʻaalia se atigilima i le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le gaioiga e ala i le toe fai atu "Faauma le faagasologa".
  6. A maeʻa le faagasologa, mataʻituina pe leai pe leai le faʻaitiitia o faʻamalama i taaloga. Afai e le toe faia le faafitauli, o lona mafuaʻaga e taoto tonu i mea o loʻo faamatalaina i lenei auala fofo. Afai e faʻaauau le faafitauli, ona faʻaauau lea i auala na talanoaina i lalo.

O le mea e leaga ai, afai o le mafuaʻaga o le faʻaitiitiina o faʻamalama i taaloga o le TWCU.exe ma le processes i.exe, o le faafitauli o le a sili atu ona fofoina pe afai e te le faʻaaogaina ni taʻavale TP-Link poʻo MTS USB modems, ae o isi masini e faʻafesoʻotaʻi i le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi. A leai, ina ia mafai ona taʻalo masani i taaloga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ma le lima ia faasologa tutusa i taimi taʻitasi. O lenei, ioe, o le a taʻitaʻia ai le mea moni e oʻo lava i le isi toe amataina o le PC e le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti.

Lesona: Faʻatū le Task Manager i le Windows 7

Metotia 2: Faʻateʻa le Auaunaga Faʻamatalaga Fesootaiga Fesoʻotaʻiga

Mafaufau e foia se faʻafitauli i le faʻalavelaveina o le tautua. "Mauaina o auaunaga i le initaneti".

  1. Kiliki "Amata". Alu i "Lisi Pulea".
  2. Tatala i luga "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le isi vaega, alu i "Pulega".
  4. I totonu o le lisi ile atigipusa, kiliki "Auaunaga".

    Pule o Auaunaga E mafai ona e tamoe i se faasologa vave o taga, ae manaʻomia se poloaiga e taulotoina. Faaaoga Manumalo + R ma i totonu o le ulu o le atigi tatalaina ile:

    services.msc

    Kiliki "Lelei".

  5. Faʻamatalaga Pule o Auaunaga o loʻo tamoe. I le lisi e tatau ona e maua le mea "Mauaina o auaunaga i le initaneti". Ina ia faafaigofie ona iloa, e mafai ona e kiliki i le igoa o le koluma. "Igoa". Ona faʻaaogaina lea o elemene uma o le lisi i le faasologa o le pi faitau.
  6. I le mauaina o le mea tatou te manaʻomia, siaki le tulaga o iai i le koluma "Tulaga". Afai oi ai se tau "Galuega", ona e manaʻomia lea e taofiofia lenei tautua. Filifili ma kiliki i le itu tauagavale o le atigi. "Taofi".
  7. O le a taofia lenei auaunaga.
  8. O lea e tatau ona e faʻaaogaina atoa le avanoa o lana faʻalauiloa. Ina ia faia lenei mea, kiliki le kesi i le itu agavale i le igoa o le aitema.
  9. O le matala o meatotino o loʻo amataina. Kiliki i le fanua Ala amata ma i le lisi e aliali, filifili "Faʻafitauliina". Ia kiliki nei "Faaaoga" ma "Lelei".
  10. O le auaunaga filifilia o le a faʻavaivaia, ma o le faafitauli i le le pipiʻiina o taaloga e mafai ona mou atu.

Lesona: Faʻasalaga Auaunaga Le Faʻapitoa i le Windows 7

Metotia 3: Aveese le amataga ma tautua e ala i le "Seti Faʻatonu"

Afai e foia le faafitauli o le faaitiitia o le faamalamaina o faamalama i taimi o taʻaloga, e le o le muamua poʻo le lua o metotia na faʻamatalaina na fesoasoani ia te oe, o le filifiliga e tumau pea i le faʻaaogaina o auaunaga a isi vaega ma le faʻapipiʻiina o le polokalama faʻapipiʻi "Faʻamaumauga Faʻatonu".

  1. E mafai ona e tatalaina le meafaigaluega talafeagai i le vaega ua masani ai i matou. "Pulega"lea e mafai ona e mauaina "Lisi Pulea". A oi ai, kiliki i luga o le pepa "Faʻasalaga Faʻatonu".

    E mafai foi ona faʻalauiloaina lenei mea faigaluega e faʻaaoga ai le faamalama Taumafai. Faaaoga Manumalo + R ma le samala i totonu o le pusa:

    msconfig

    Kiliki "Lelei".

  2. Faʻatonuina o faʻasalalauga "Faʻamaumauga Faʻatonu" gaosia. O loʻo i totonu o le vaega "Aoao" alu le ki le leitio "Filifiliga Filifilia"pe afai e filifilia se isi filifiliga. Ona tatala lea o le pusa. "Mea e faʻaaogaina ai le tau faʻaalu" ma alu i le vaega "Auaunaga".
  3. Alu i le vaega o loʻo i luga, muamua, togi le pusa "Aua le faʻaalia auaunaga a Microsoft". Ona e lolomiina lea "Taofiofia mea uma".
  4. O le makaina o mea uma i totonu o le lisi o le a aveesea. Le isi, agai i le vaega "Amata".
  5. I lenei vaega, kiliki "Taofiofia mea uma"ma isi "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. O le a aliali mai se atigi, e faʻamalosia oe e toe faʻaleleia le masini. O le mea moni o suiga uma ia e faia i "Faʻamaumauga Faʻatonu", ia naʻo le toe foʻi mai i le PC. O le mea lea, ia tapunia uma faʻamatalaga aoga ma teu ai faʻamatalaga oi ai, ona kiliki ai lea Toe toe fai.
  7. A maeʻa le toe faʻafouina o le tino, e tatau ona faʻaumatia le faafitauli i le gaugau lemu o taaloga.
  8. O lenei auala, ioe, e le lelei, talu ai, i le faʻaaogaina, e mafai ona e tapeina le utaina o polokalama ma amata auaunaga e te manaʻomia. E ui lava, e pei ona faaalia i le faʻatinoga, o le tele o na elemene na tatou faʻaaogaina "Faʻamaumauga Faʻatonu" na o le leai o se vaa i le komepiuta e aunoa ma se aoga tele. Ae afai o loʻo e faʻaauau pea le fuafuaina o le mea e mafua ai le faʻafitauli o loʻo faʻamatalaina i totonu o lenei tusi lesona, ona faatoa mafai lea ona e faʻaaogaina, ma o isi faiga uma ma auaunaga e le mafai ona faʻaaoga.

    Lesona: Faʻateʻaina talosaga amata i le Windows 7

Toeitiiti lava o taimi uma, o le faafitauli i le gaogao lemu o taaloga e fesoʻotaʻi ma se feteenaiga ma nisi o auaunaga poʻo gaioiga o loʻo faia i totonu o le polokalama. O le mea lea, ina ia faʻaaogaina, e tatau ona taofi le taʻaloga o elemene tutusa. Ae o le mea e leaga ai, e le o taimi uma e mafai ai ona iloa le tagata tuusaʻo tuusao, ma o lea, i nisi tulaga, e tatau i tagata ona taofia se vaega atoa o auaunaga ma faiga, faapea foi ma le aveeseina o polokalama uma mai le amataga.