Faʻafefea ona faʻapipiʻi Instagram i komepiuta


I aso nei, o le Instagram ua manatu o se tasi o fesoʻotaʻiga faʻasalalau lauiloa i le lalolagi atoa. O lenei auaunaga e mafai ai e oe ona lolomiina ata laiti ma vitio, taimi o fetufaaiga o lona olaga. Lalo o le a tatou talanoaina pe faapefea ona faʻapipiʻi Instagram i lau komepiuta.

O le atinaʻeina o lenei auaunaga faʻale-agavaʻa o loʻo faʻatulagaina a latou fanau e avea o se auaunaga faʻaagafesoʻomai e faʻatulagaina faapitoa mo le telefoni feaveai o loʻo faʻaaogaina iOS ma le Android operating system O le mafuaʻaga lena e le oi ai se faʻatautaia komepiuta o le auaunaga.

Tatou amata Instagram i le komipiuta

Lalo o le a tatou talanoaina ni auala se tolu e tamoe ai Instagram i luga o se komepiuta. O le auala muamua o se faaiuga aloaia, ma le lona lua ma le lona tolu o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina o polokalama tumaoti.

Metotia 1: tamoe i totonu o le masini

I le avea ai ma se komepiuta a le au atinaʻe, na faʻaalia ai se upega tafailagi fesoʻotaiga i luga o le upega tafailagi e mafai ona tatalaina i totonu o soʻo se masini. O le faʻaaliga o loʻo taʻoto i le mea moni o lenei fofo e le faatagaina ai le faʻaaogaina atoatoa o le Instagram, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le mafai ona e lolomiina ni ata mai lau komepiuta pe faʻasaʻo le lisi o ata na sii mai.

  1. Alu i le itulau autu o le Instagram auaunaga i lau sailiga.
  2. Ina ia amata faʻaaoga le tautua, e manaʻomia ona e ulufale.

Tagai foi: Faʻafefea ona e ulufale i Instagram

Metotia 2: faʻaaoga le Andy Emulator

I lea tulaga, afai e te manaʻo e faʻaaoga le atoaga o le Instagram i luga o lau komepiuta, o le a manaʻomia lou faʻaaogaina o le fesoasoani a se polokalame emulator faapitoa, lea o le a mafai ai e oe ona faʻatino le talosaga e manaʻomia. I la tatou galuega, o le a fesoasoani ia i tatou e le masini masini a Andy, lea e mafai ai ona faataitai i le Android OS.

Download Andy

  1. Lisi le polokalama mai le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata e ona le atinaʻe. A uma ona e siiina le tufatufa, faʻapipiʻi Andy i lau komepiuta.
  2. A faʻapipiʻi le polokalama, amata. O le faʻaaliga e faʻaalia ai le masani masani OS OS, e tutusa ma le version 4.2.2. O lenei e mafai ona e alu e faʻaofi le Instagram. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki autu e faʻaalia ai se lisi o talosaga faʻapipiʻi, ona tatala ai lea "Play Market".
  3. O le polokalama o le a faʻaali atu le faamalama o le faatagaga i Google. Afai ua i ai sau tuatusi tuatusi imeli Gmail, kiliki "O lo oi ai nei". Afai e leʻi oʻo i le taimi nei, kiliki le ki. "Fou" ma pasia se laʻititi laʻititi o le resitara.
  4. Ulufale i totonu lau tuatusi imeli ma le upega tafailagi mo lau Google account. Faauma le faʻatagaga i le polokalama.
  5. Ma le mea mulimuli, o le Faleoloa Taaloga o le a faʻaalia i luga o le lau, lea o le a matou downloadina ai le polokalama Android. Ina ia faia lenei mea, saili mo le igoa o le talosaga, ona tatala lea o le faailoilo.
  6. Kiliki le ki "Faʻamau"e amata faʻapipiʻi le talosaga. A maeʻa ni nai minute, o le a avanoa e amata mai le laulau poʻo le lisi o talosaga uma.
  7. I le tatalaina o le Instagram, o le a faʻaalia ai se faamalama masani i luga o le lau, lea e amata ai ona faʻaaoga le fesoʻotaʻiga lautele e te manaʻomia ona e ulufale ai.

Talu ai ua matou faʻapipiʻiina se faʻaoga feaveaʻi o le talosaga i luga o se komipiuta, o loʻo i ai uma ana galuega mo oe, e aofia ai le lolomiina o ata, ae o nisi o mea. I nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i le lolomiina o ata i luga o Instagram mai se komepiuta, ua uma ona matou maua se avanoa e taʻu ai luga o le saite.

Tagai foi: Faʻafefea ona lafoina se ata i le Instagram mai se komepiuta

I le faaaogaina o le Android emulator, e le mafai ona e taufetuli e le gata i Instagram i luga o lau komepiuta, ae o isi foi talosaga mo le polokalama telefoni feaveaʻi e mafai ona maua i le faleoloa o le Store Store.

Metotia 3: faʻaaoga le polokalame RuInsta

RuInsta o se polokalama lauiloa e faʻaaoga le Instagram i luga o lau komepiuta. O lenei meafaigaluega e mafai ai ona e faʻaaogaina le tele o fesoʻotaiga faʻasalalau i luga o se komepiuta, sei vagana ai le lolomiina o ata (e ui o lenei galuega e tuʻuina atu i le polokalama, e le o galue i le taimi o le tusitusi).

Tusia RuInsta

  1. Tulaʻi le polokalame RuInsta, ona faʻaeʻe lea i lau komepiuta.
  2. A e amataina le polokalama, e tatau ona e ulufale i totonu, faʻamaonia lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi.
  3. O le taimi lava e sao ai lenei faʻamatalaga, o le a faʻaalia lau faʻamatalaga i luga o le lau.

Metotia 4: Instagram app mo Windows

Afai o oe o se tagata e faaaogaina le Windows 8 ma le maualuga, ona maua lea o se tusi Instagram mo oe, lea e mafai ona sii mai mai le fale teu oloa. O le mea e leaga ai, o le tusi talosaga ua teuteuina, ae o le matamata i le pepa o le a lava lea.

Amata le faleoloa Windows, ma, i le faʻaaogaina o le pusa saili, saili le tusi Instagram. Tatala le itulau talosaga, faʻapipiʻi i le kiliki i luga o le ki. "Maua".

A maeʻa ona faʻapipiʻi le talosaga, faʻalauiloa. O le taimi muamua e te manaʻomia e te ulufale ai i le talosaga.

A maeʻa ona faʻamaʻoina le saʻo saʻo, o le a faʻaalia e le laupepa au faʻamatalaga fesoʻotaiga lautele.

Afai e te iloa togafitiga sili atu ona talafeagai mo le faʻaaogaina o le Instagram i luga o lau komepiuta, faʻasoa i latou i faʻamatalaga.