PowerStrip 3.90


Aʻo galue i le Google Chrome, e mafai e tagata faʻapitoa ona feagai ma le tele o faafitauli e faʻalavelave i le faʻaaoga masani o le upega tafaʻilagi. Aemaise lava, o le asō o le a tatou mafaufau i le mea e fai pe afai o le mea sese "Download interruption" e aliali mai.

O le mea sese "Download interrupted" e taatele i le Google Chrome faʻaaoga. I le avea ai o se tulafono, o se mea sese e tupu pe a taumafai e faʻapipiʻi se autu poʻo se faʻaopoopoga.

Faamolemole silasila, ua uma ona matou maua le avanoa e talanoa ai e uiga i le foiaina o faafitauli pe a o le faʻapipiʻiina o faʻaopoopoga o le initaneti. Aua nei galo e aʻoaʻo foi nei fautuaga. e mafai foi ona latou fesoasoani e foia le "download interrupted" error.

Faʻafefea ona faʻafaigofie le "Download interrupted" error?

Metotia 1: Suia le pusa o le faʻailoga mo faila faʻasaoina

Muamua lava, o le a tatou taumafai e sui le faʻailoga o loʻo faʻaalia i le Google Chrome 'upega tafaʻilagi mo le siiina o faila.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le masini autu a le masini ma i le faamalama e aliali mai, kiliki le ki. "Faʻatonu".

Alu ifo i le pito o le itulau ma kiliki le ki. "Faʻaalia tulaga maualuga".

Suʻe se poloka "Faila Failaina" ma e uiga i le itu "Nofoaga o faila na sii mai" Faʻatulaga se isi faila. Afai e te leʻi mauaina le "Pusa", ona setiina lea o se faila download.

Metotia 2: Faʻamatalaga mo le avanoa avanoa vaʻavaʻa

O le "Download interrupted" atonu e tupu le mea sese pe afai e leai se avanoa avanoa i luga o le faila lea e maua ai faila.

Afai ua tumu le pu, fai le aveeseina o polokalama e le tatau ai ma faila, o le mea lea o le itiiti ifo o sina avanoa e avanoa ai.

Metotia 3: Fausia se tala fou fou mo Google Chrome

Tatalaina Internet Explorer. I le tuatusi o le upega tafaʻilagi, faʻalagolago i le OS OS, faʻaoga le fesoʻotaʻiga lea:

  • Mo le Windows XP tagata faʻaaoga:% USERPROFILE% Faʻafanua Faʻapitonuʻu Faʻamatalaga Faʻamatalaga Google Chrome Faʻamatalaga Faʻatonu
  • Mo lomiga fou o Windows:% LOCALAPPDATA% Google Chrome User Data


A uma le kilikiina o le Ulu Ulufale, o le a faaali mai Windows Explorer i luga o le mata, o fea e te manaʻomia ai le suʻega "Aunoa" ma toe faaigoa e pei "Faʻasologa o Tuatusi".

Toe amata le Google Chrome browser. A e amataina se 'upega tafaʻilagi fou o le a otometi ona fatuina se faaulutala fou "Default", o lona uiga o le a fausia ai se faʻailoga fou o tagata.

O auala autu ia e foia ai le "Tetee faalavelave" sese. Afai ei ai a oe lava fofo, taʻu mai ia i matou le pito i lalo i faʻamatalaga.