Toe faʻaleleia polokalama faʻapipiʻi i luga o le komepiuta

I le tulaga o le aveeseina faafuasei o le polokalama i luga o le komepiuta, e tatau ona e toe faʻafoʻi. E mafai ona faia lenei mea i nai auala faigofie. Latou te manaʻomia ni galuega patino. I totonu o lenei tusiga, o le a matou auiliiliina le auala e toe faʻafoʻisia ai masini komepiuta mamao i luga o se komepiuta ma faʻamatala auiliili uma laasaga.

Faʻaleleia polokalama faʻapipiʻi i komepiuta

E pei ona e iloa, o le tele o polokalama e aofia ai le tele o laupepa ma faila e manaʻomia mo le saʻo o le faʻaogaina o le polokalama, o lea e tatau ai ona e toe faʻafoisia uma. O le faagasologa atoa o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai masini faʻapitoa poʻo le fausiaina o Windows. Sei o tatou tilotilo i nei metotia i le faasologa.

Metotia 1: Disk Drill

O le faʻatinoina o se polokalame faigofie ma faigofie Disk Drill e taulaʻi i le toe faʻaleleia o faila. Faatasi ai ma oe, e mafai ona e suʻeina le vaʻaia o le disiki puʻe talafeagai, saili le polokalama faʻapitoa ma toe faafoi uma atu faʻamatalaga i lau komepiuta. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i le faletusi aloaia, download ma faʻapipiʻi le lomiga lata mai o Disk Drill.
  2. Faʻasaʻo ma kiliki le ki. "Toe Maua" i le faʻafeagai ma le vaeluaga o le puʻupuʻu lea na faʻapipiʻi ai le masini mamao. I le mataupu pe a e le manatuaina le nofoaga tonu o le lisi o polokalama, saili mo faila e toe faʻafoisia uma vaega i le taimi e tasi.
  3. O faila faila o le a faʻaalia i se isi pusa. Faʻaaogaina e suʻe ai faʻamaumauga e te manaʻomia. O le sailiga e telegese, o lea e tatau ai ona e faʻatali sina mea ina ia mafai ai e Disk Drill ona iloa faʻamatalaga uma na tapeina.
  4. Filifili laupepa manaʻomia mo le toe faʻaleleia ma kiliki le ki. "Toe Maua". A maeʻa le faagasologa, o le faletusi faʻatasi ma le faʻamaumauga ua toe faafoi o le a otometi ona tatalaina.

I luga o le Initaneti, o loʻo i ai pea le tele o polokalame eseese e mafai ai e oe ona toe faʻaleleia faila faila. I la matou tusiga i luga o le sootaga o loʻo i lalo, e mafai ona e maua se lisi o sui sili ona lelei o ia polokalama. Filifili se tasi o filifiliga pe a le talafeagai le Disk Drill mo soʻo se mafuaaga.

Faitau atili: O polokalama aupito sili ona lelei e faʻaleleia ai faila faila

Metotia 2: Faʻamaumauga o le Toefuataiga o Mea

O loʻo i ai se polokalama faʻapitoa e faʻalagolago i le polokalama. E teuina faamaumauga faila ma faʻatagaina oe e toe faʻaleleia pe a manaʻomia. O ia polokalama e atoatoa mo le toe faʻafoʻisia o polokalame ua tape. O se lisi atoa o sui o ia ituaiga masini komepiuta e mafai ona maua i la tatou tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻafoʻisia le Faʻatonu

Metotia 3: Faʻamaumauga Faʻamaumau Windows

O le faʻaogaina o le komepiuta o loʻo i ai se galuega faʻatulagaina lea e mafai ai e oe ona toe faʻaleleia ma toe faʻaleleia vaega i luga o se masini malo. O le meafaigaluega na te fatuina se mea ma o taimi uma e toe faʻamatala ai faʻamaumauga, o le mea lea e mafai ona faʻaaogaina lenei auala e toe faafoi ai se polokalama na faʻaumatia muamua. Ina ia mafai ona toe faʻafoʻisia i soʻo se taimi, o le a manaʻomia ona faʻapipiʻi ma faia se teutusi. Faitau atili e uiga i lenei faagasologa i la tatou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Fausia se faʻamaumauga ole polokalama Windows 7

O le toe faʻaleleia o polokalame faʻapitoa e ala i le toe faʻafouina o mea nei:

  1. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Kiliki i le vaega "Lagolago ma Toe Faʻafoisia".
  3. Tusi i lalo le faamalama, filifili le mea "Toe faʻafoe aʻu faila" ma maua se aso talafeagai mo le faʻasaʻo.
  4. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faagasologa ma alu i faila ma faila na toe faafoi. Faamolemole ia matau o le faaopoopo atu i lau masini komepiuta, o le a toe faʻafoʻiina uma faʻamaumauga muamua.

O faʻamatalaga auiliiliga mo le toe faʻaleleia o le polokalama e ala i faamaumauga faʻamaumauga e mafai ona maua i totonu oa tatou tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: Filifiliga Toe Faʻafouina Windows

I luga, ua matou iloiloina auala faigofie e tolu lea e mafai ona e faia ai le toe faʻafoʻisia o polokalama mama. E tofu i latou ma ana lava algorithm o taga ma e fetaui mo tagata eseese. Filifili auala sili ona fetaui ma mulimuli i faatonuga mo le toe faʻafoʻiina o polokalama masini mamao.