Faʻafefea ona faʻasao Yandex.Direct i le Yandex Browser


Fusi - o le mea aupito sili ona manaʻomia ma faʻaaogaina lautele o le Photoshop. Faatasi ai ma le fesoasoani a pulumu e tele le tele o galuega e faia - mai mea faigofie lanu e fegalegaleai ai ma masini papa.

O pulumu e faigofie ona fetuutuunai: o le lapoa, malosi, foliga ma le itu o le suiga o le faʻailoga, mo i latou e mafai foi ona e faʻatulagaina le faiga faʻafefiloi, opacity ma le mamafa. O le a tatou talanoa e uiga i nei mea uma i le lesona o lenei aso.

Faiga faʻapa

O lenei meafaigaluega o loʻo i ai i le nofoaga e tasi pei o isi uma - i luga o le mea tauagavale.

E pei o isi meafaigaluega, mo pulumu, pe a faʻagaoioia, e mafai ona faʻatonuina le vaega pito i luga. O loʻo i luga o lenei laulau-a-fono e faʻapipiʻi mea autu. O lenei:

  • Toa ma foliga;
  • Faiga faʻafefiloi;
  • Opacity ma le mamafa.

O faʻataʻitaʻiga e mafai ona e vaʻai i luga o le laulau e faia ai taga nei:

  • Tatala le laulau mo le fetuunaiga o foliga o le pulumu (o le analog o le kī F5);
  • Faʻamatalaina le opacity o le pulumu e ala i le mamafa;
  • Faʻaavanoaina le faiga o le vaalele;
  • Fuafua le tele o le pulumu e ala i le mamafa.

O kulimi mulimuli e tolu i le lisi e na o le ata faʻataʻitaʻiga e galue, o lona uiga, o lo latou faatoaagaina o le a le taitai atu ai i soʻo se iuga.

Faʻasolo le lapoa ma foliga

O lenei vaega e faatulaga ai le telē, foliga ma le mausali o pulumu. O le lapoa o le pulumu e faʻafetaui ma le paʻu tutusa, poʻo le faʻamau faʻamau i luga o le komepiuta.

O le malosi o le faʻailoga e faʻafetaui e le paʻifaʻi lalo ifo. O le pulumu ma le malosi o le 0% o loʻo i ai le pito sili ona le mautonu, ma o le pulumu ma le malosi o le 100% e sili atu ona manino.

O le foliga o le pulumu e fuafua i le seti o loʻo faʻaalia i le pito i lalo ole faamalama o le laulau. Matou te talanoa e uiga i seti i se taimi mulimuli ane.

Faiga faʻafefiloi

O lenei nofoaga e fuafua ai le faʻafefiloi o auala o mea na fatuina e le pulumu i luga o mea o loʻo i totonu o lenei taʻiala. Afai ole vaega (vaega) e le o aofia ai elemene, ona salalau atu lea o le meatotino i lalo o faavae. E tutusa lelei le faʻafefiloi o auala.

Lesona: Laʻu faʻafefiloi mamanu i Photoshop

Opacity ma le mamafa

O mea tutusa tutusa. Latou te fuafuaina le malosi o le lanu o loʻo faʻaaoga i le tasi pasi (kiliki). E masani ona faʻaaogaina "Opacity"o se faʻalapotopotoga e sili atu ona malamalama ma lautele.

Aʻo galue faʻatasi ma masini saʻo "Opacity" e faʻatagaina oe e faia ni felafolafoaʻi lamolemole ma tuaoi i le va o hu, ata ma mea faitino i luga o laupepa eseese o le paleni.

Lesona: Matou te galulue ma masini i Photoshop

Fiafia le fomu

O lenei laulau, e pei ona taʻua i luga, e ala i le kiliki i luga o le ata i le pito i luga o le atinaʻe, pe ala i le kiliki U5, e mafai ai e oe ona faʻalelei lelei le foliga o le pulumu. Mafaufau i le tele o faʻaaogaina faʻaoga.

  1. Faʻasolo pepa lolomi.

    I luga o lenei laupepa, e mafai ona e faʻapipiʻiina: foliga o le pulupulu (1), lapopoa (2), auala o le pulupulu ma le lolomiina (ellipse) (3), leua (4), vavalalata (o le va o le lolomiina) (5).

  2. O le malosi o le pepa.

    O lenei tulaga i se tulaga faʻafuaseʻi e fuafua ai mea nei: faʻasologa tetele (1), faʻasologa o le tapulaa aupito maualalo (2), faʻasolosolo o le fetuunaiga fetu (3), vibration vibration (4), tapulaa pito i lalo (ellipse) (5).

  3. Fesuiaiga

    O lenei laupepa ua faʻasolosolo faʻasalalau masini lomitusi. O nei tulaga o le: faʻasalalauina o taʻaloga (lautele o le faʻasalalauga) (1), numera o lomitusi na fatuina i le taimi o le tasi pasese (kiliki) (2), faʻasalaga o le counter - "mixing" of prints (3).

O tulaga faavae ia, o isi e seasea faaaogaina. E mafai ona maua i nisi o lesona, o se tasi lea o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Lesona: Fausia se tala i le Photoshop

Faʻasalaga faʻapipiʻi

Galue faʻatasi ma seti ua uma ona faʻamatala auʻiliʻili i se tasi o lesona i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Lesona: Matou te galulue ma seti o brushes i Photoshop

I lenei lesona, faatoa mafai ona e fai mai o le tele o pulusulu lelei e mafai ona maua i le lautele i le Initaneti. Ina ia faia lenei mea, ulufale i le sailiga sailiili i le masini suʻesuʻe. "brushes mo le televise". E le gata i lea, e mafai ona e fatuina au lava seti mo le faʻaogagofie o le galue mai i le faʻapipiʻi ma le faʻapipiʻiina o palasi.

Suesuega o mea faigaluega Fusi maeʻa. O le faʻamatalaga o loʻo i ai o se natura masani, ma tomai faʻapitoa i le galulue faatasi ma pulumu e mafai ona maua e ala i le suʻesuʻeina o isi lesona i luga o Lumpics.ru. O le tele o aʻoaʻoga e aofia ai faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega.