Faʻaliliuina le vitio mai DVD i le PC


O DVD, e pei o isi faʻatalanoaga, e leai se taimi e le iʻu. I le taimi lava e tasi, e toatele tagata faʻapitoa o loʻo teuina ni ata vitio eseese i luga o nei faʻamaumauga, ma o nisi e tele ni aofaʻiga o ata tifaga na maua muamua. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le auala e faʻafeiloaʻi ai faʻamatalaga mai se DVD i lau pulou.

Faʻaliliuina le vitio mai le DVD i le PC

O le auala pito sili ona faigofie e faʻafeiloaʻi ai se vitio po o se tifaga i lau 'eleʻele mālosi o le kopiina lea o se pusa i le igoa "VITIO_TS". O loʻo i ai mea e aofia ai, faʻapea foʻi ma metadata eseese, menus, subtitles, cover, ma sili atu.

E mafai ona kopiina lenei pusa i soʻo se nofoaga talafeagai, ma ia e manaʻomia le tosoina atoa i le faamalama o le tagata. VLC Media Player, e pei o le sili ona lelei i le tulaga o faila faila, e atoatoa mo lenei faʻamoemoe.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o loʻo faʻaalia se lisi o loʻo faʻaalia i luga o le lau, e pei o matou taina se disasi i se DVD.

E le faigofie i taimi uma le tuʻuina atu o se puʻupuʻu atoa i faila i luga o se pulou poʻo le leoleoina o le taavale, o lea la o le a tatou iloiloina pe faʻafefea ona faʻaaogaina i se vitio se tasi. E faia lea mea e ala i le faaliliuina o faʻamatalaga e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa.

Metotia 1: Freemake Video Converter

O lenei polokalama e mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi le vitio mai le tasi faatulagaga i le isi, e aofia ai luga o luga o le televise. Ina ia mafai ona faatino le taotoga matou te manaʻomia, e leai se manaʻoga e kopiina le pusa i le komepiuta. "VITIO_TS".

Faʻalogo i le lomiga lata mai o Freemake Video Converter

  1. Faʻamolemole le polokalama ma kiliki le ki "DVD".

  2. Filifili la matou pusa i le DVD ma kiliki Ok.

  3. O le isi, matou te tuʻuina se tafaʻi lata ane i le vaega pito sili ona telē.

  4. Push button "Liua" ma i le lisi pa'ū, filifili le faatulagaga manaʻomia, mo se faataitaiga, MP4.

  5. I le faamalama o laina, e mafai ona e filifilia le tele (punaoa fautuaina) ma fuafua le faletupe e teu ai. A maeʻa le kiliki "Liliu mai" ma faatalitali mo le iuga o le faagasologa.

  6. O se taunuuga, matou te maua se tifaga i le MP4 i le faila e tasi.

Metotia 2: Faʻatulagaina le Faletusi

O le Faʻatulagaga Faʻatulagaga o le a fesoasoani ia i tatou e ausia le taunuʻuga e manaʻomia. O le eseesega mai le Freemake Video Converter o le maua lea o se faʻataunuʻuina atoatoa o le polokalama. Ae ui i lea, o lenei masini komepiuta e sili atu ona faigata ona faʻatautaia.

Faʻalogo i le lomiga fou o le Faʻatulagaina Faʻatulagaga

  1. A maeʻa le polokalama, alu i le lisi ma le igoa "ROM ROM DVD CD ISO" i le poloka agavale agavale.

  2. O iinei tatou te taomi ai le faamau "DVD i le Vitio".

  3. I le faamalama e amataina, e mafai ona e filifilia uma le avega lea ua faʻaofiina ai le disk, ma le pusa peʻafai na kopi muamua i le komepiuta.

  4. I totonu o le pusa nofoa, filifili le ulutala, e sosoo ma le fea taimi sili ona tele.

  5. I le faasologa o le faʻavaivai tutusa o loʻo faʻamatalaina ai le faatulagaga o le gaosiga.

  6. Matou te fetaomi atu "Amata", mulimuli ane o le a amata le faagasologa o le liua.

Faaiuga

O aso nei ua tatou aʻoaʻoina pe faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata vitio ma tifaga mai DVD i se komepiuta, faʻapena foi ona liua i latou i se faila se tasi mo le faigofie ona faʻaaogaina. Aua le tuʻuina lenei mataupu i le mumu pito i tua aʻo faʻaaogaina le pusa e le mafai ona faʻaaogaina, lea e ono mafua ai le leiloa o mea taua ma pele i mea o lou loto.