Matou te faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le komepiuta

Mo le faʻaogaina lelei o le komepiuta, i le avea ai o se tulafono, o failauga masani e lava tele e mafai ai ona e fiafia atoatoa i le leo. I lenei tusiga, o le a tatou talanoa e uiga i auala e faʻafesoʻotaʻi ai se mea faʻapipiʻi i se PC e mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le leo i le gaioiga.

Faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le PC

Soʻo se faʻaupuga e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta, e tusa lava pe o le a le gaosiga poʻo le faʻataʻitaʻi Ae ui i lea, e na o le pau lava le mea e mafai ai.

Laasaga 1: Sauniuniga

E pei lava o le mataupu e toetoe lava o isi mea masini faʻamalosi, ina ia faʻafesoʻotaʻi le telefoni i se PC, o le ae manaʻomia se uaea i ni pusa faapitoa. "3.5 mm jack - 2 RCA". E mafai ona faʻatau i le tele o faleoloa o le tau talafeagai i tau talafeagai.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faia le laʻau talafeagai, ae mo lenei mea o le ae manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa ma pulu ua saunia. I le faaopoopo atu, e aunoa ma se malamalama tatau, e sili atu le teenaina o sea faiga ina ia le lamatia ai meafaigaluega.

I nisi tulaga, o le USB USB e faʻaaogaina e avea ma se isi mea i le paʻu masani. Atonu e tele ituaiga, ae i luga o le mataupu e tatau ona makaina i se saini. "USB". O le uaea e tatau ona filifilia e ala i le faamasaniina o oe lava i le faatusatusaga o ituaiga o puʻu o loʻo pipii mai ia i matou.

O le ae manaʻomia foi ni failauga, o le mana lea e tatau ona usitaia atoatoa ia vaega o le amplifier. Afai tatou te le amanaʻia lenei faʻaaliga, e mafai e le mea faigaluega ona faʻalavelave tele le leo.

Manatua: I le avea ai o se isi mea i failauga, e mafai ona e faʻaaogaina se fale taʻavale poʻo se fale fale.

Tagai foi:
Tuʻuina o le nofoaga autu musika i le PC
Matou te fesoʻotaʻi atu i le fale faʻataʻavale i le PC
Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se subwoofer i se PC

Laasaga 2: Fesootai

O le faagasologa o le sosooina o le telefoni i le komepiuta o le laasaga pito sili lea ona faigata, talu ai o le faagaoioia o le polokalama atoa e faalagolago i le sao atoatoa o faatinoga. E tatau ona e faia le seti o gaoioiga nei e fuafua i le uaea e te filifilia.

3.5 mm jack - 2 RCA

  1. Faʻasese le pusa tele mai le fesoʻotaʻiga.
  2. Faʻafesoʻotaʻi failauga poʻo soʻo se masini faʻaopoopo. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai "tulipulu" poʻo faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻi saʻo (faʻalagolago i le ituaiga masini).
  3. Faʻamau i luga o fesoʻotaʻiga televave "AUX" poʻo "LONA I" ma faʻafesoʻotaʻi i latou i se taulaʻi na faʻatau muamua "3.5 mm jack - 2 RCA"i le amanaia o le lanu lanu.
  4. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi le plug lona lua i le saofaga mo failauga i luga ole mataupu PC. E masani ona valiina le mea e manaʻomia i se lanu lanumeamata lanumeamata.

Usb cable

  1. Ave ese le telefoni ma le muaʻi fesoʻotaʻi i ai.
  2. Suʻe le poloka i luga o le mataupu "USB" ma faʻafesoʻotaʻi le laupepa talafeagai. Atonu e pei "USB 3.0 TUSPE A"faʻapea ma "USB 3.0 TYPE B".
  3. O le isi pito o le uaea e tatau ona fesootai i le PC. Faamolemole ia matau o loʻo manaʻomia se taulaga mo lenei fesoʻotaʻiga. "USB 3.0".

O le taimi nei o le fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻamaonia ma maeʻaeʻa i le suʻega.

Laasaga 3: Siaki

Muamua, e tatau ona fesoʻotaʻi le amplifier i le fesoʻotaʻiga maualuga ma tuʻuina atu. "AUX" faʻaaoga fesuiaiga talafeagai. A faʻafesoʻotaʻi, e faʻatagaina le seti o le maualuga o le maualuga o le maualuga i le amplifier.

I le faaiuga o le fesoʻotaʻiga telefoni, e manaʻomia ona vave siaki. Ina ia faia lenei mea, ia na o le taina o se musika po o se vitio ma se leo.

Vaʻai foi: Polokalama mo le taina o musika ile PC

A uma le faia o taga, e mafai ona pulea le leo i luga o le telefoni ia lava ma e ala atu i mea faigaluega i luga o le komepiuta.

Faaiuga

E ala i le mulimuli i laasaga i faatonuga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se mea faʻapipiʻi poʻo isi mea faʻaoga tutusa i se PC. I le tulaga o fesili faaopoopo e faʻatatau i nei poʻo isi faʻaaliga o le faʻasalalauga faʻamatalaina, fesili i ai i faʻamatalaga.