Faʻatau se taaloga i le Steam

I aso nei, o le faateleina o le numera o tagata faʻapipiʻi o loʻo auai i le faʻatauina o taʻaloga, tifaga ma musika e ala i le Initaneti. E le pei o le alu i le faleoloa mo se taʻavale, faʻatau le initaneti o le a faʻapolopolo le taimi. E te le manaʻomia lava e tu i luga mai le moega. Tau lava o le lolomiina o nai kulini ma e mafai ona e fiafia i lau taaloga e sili ona e fiafia i ai poʻo le tifaga. Lava le avanoa i luga o le Initaneti ina ia mafai ai ona faʻaaogaina masini komepiuta. O le taʻiala mo taʻaloga tau tupe mo le faʻatau i luga o le Initaneti o le Steam. O lenei talosaga sa i ai mo le sili atu ma le 10 tausaga ma e fiasefulu miliona tagata e faʻaaogaina. I le taimi o le i ai o le Steam, o le faagasologa o le faatauina o se taaloga i totonu na susulu. E tele auala e totogi ai ua faaopoopo. Faʻafefea ona faʻatau se taaloga i Steam, faitau i luga.

O le faʻatauina o se taaloga i le Steam o se faiga faigofie. Moni, e tatau ona e mafai ona e totogiina ni taaloga e ala ile Initaneti. E mafai ona e totogiina le faʻaaogaina o tupe faʻaalu, tupe i luga o lau telefoni feʻaveaʻi poʻo lau pepa aitalafu. Muamua e te manaʻomia e toe faʻatumu lau atotupe Steam, ona mafai lea ona e faʻatau taʻaloga. Faʻafefea ona toe faʻatumu lau atotupe i luga o le Steam, e mafai ona e faitauina iinei. A maeʻa ona toe faʻaleleia e tatau lava ona e sailia le taaloga e te manaʻo ai, faʻaopopo i le ato ma faʻamaonia le faʻatau. A maeʻa sina taimi o le a faaopoopo le taaloga i lau teugatupe, e mafai ona e sii mai ma tamoe.

Faʻafefea ona faʻatau se taaloga i Steam

Faʻapea ua e faʻatumu lau atotupe i luga o le Steam. E mafai foi ona e toe faʻatumu lau atotupe i le taimi muamua, faia se faʻatau i luga o le lele, o lona uiga, faʻaalia le auala o le totogiina saʻo i le taimi o le faʻamaoniga o le faʻatau. E amata uma lava i le mea moni e te alu i le vaega o le faleoloa Steam, lea e aofia uma ai taaloga e maua. O le avanoa i lenei vaega e mafai ona maua mai i le lisi pito i luga o le tagata faʻatau a Steam.

A maeʻa ona e tatalaina le faleoloa Steam, e mafai ona e tafe i lalo le itulau ma matamata i tusiga lauiloa a Steam. O nei taʻaloga faʻasalalau talu ai nei o loʻo iai a latou faʻatauga lelei. Ma o iinei foi o le au faatau sili - o taaloga ia e sili ona faatau atu i le 24 itula mulimuli. E le gata i lea, o le faleoloa e mama e ala ile taʻaloga. Ina ia faʻaaogaina, filifili le aitema i le pito i luga o le faleoloa, mulimuli ane e te manaʻomia e filifili le ituaiga mai le lisi e fiafia i ai oe.

A uma ona e maua le taaloga e fiafia i ai oe, e tatau ona e alu i lona itulau. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga, o le a tatala le auiliiliga o le taaloga. O lona faʻamatalaga auiliili lea, uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe i ai se tagata e toʻatele, faʻamatalaga e uiga i le atinaʻe ma le tagata talaʻi, faʻapea foʻi ma manaʻoga faʻapitoa. I le faʻaopoopoga, o lenei itulau o loʻo i ai se taʻavale ma faʻamafaʻaloga mo le taaloga. Siaki i latou e filifili mo oe lava pe e te manaʻomia lenei taaloga pe leai. Afai ua uma ona e filifili i le faaiuga, ona kiliki lea o le button "faaopoopo i le kata" o loo i le pito i luma o le taaloga.

A maeʻa lena, o le a tuʻuina atu oe i se sooga e otometi lava ona sui i le ato i taaloga. Kiliki "faatau mo oe lava".

I lenei laasaga, o le a tuʻuina atu ia te oe se fomu e totogi ai taaloga faʻatau. Afai e le lava le tupe a lau atotupe, ona e ofoina atu lea e totogi le tupe o loʻo totoe e faʻaaoga ai auala o loʻo maua i le Steam. E mafai foi ona e suia le auala e totogi ai. E tusa lava pe lava lau tupe i luga o lau atotupe, e faia lenei mea i le faʻaaogaina o le lisi pa'ū ile pito i luga o lenei pepa.

O le taimi lava e te filifili ai i le metotia o le totogiina, kiliki "Faʻaauau" - o le a faʻamaonia le fomu o faʻatauga.

Ia mautinoa e te faʻafesoʻotaʻia le tau faʻapea foʻi ma le oloa ua e filifilia ma talia le maliega o le vaʻaia o le vaʻaia. Faʻalagolago i le ituaiga o tupe totogi na e filifilia, e tatau ona e faʻamaonia le maeʻa o le faʻatau poʻo le alu i le 'upega tafaʻilagi mo le totogiina. Afai e te totogia se taaloga faʻatau e faʻaaoga ai lau atotupe Steam, a maeʻa ona e alu i le 'upega tafailagi, o le a manaʻomia lau faʻamaonia lau faʻatau. A maeʻa le faʻamaoniga manuia, o le a faʻaalia le toe faʻafeiloaʻi o le toe foʻi i le nofoaga o le Steam. Afai e te fuafua e faʻatau le taaloga ae le o le atotupe Steam, ae faʻatasi ai ma le fesoasoani a isi filifiliga, o le mea sili lea e faia i le tagata faʻatau mai Steam. Ina ia faia lenei mea, alu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Steam, faʻafesoʻotaʻi i lau teugatupe ma faʻatumu le faʻatau. A maeʻa le faʻatau, ona faaopoopo lea o le taaloga i lau potutusi i Steam.

Faʻatasi O lenei e te na o le download ma faʻapipiʻi le taʻaloga. Ina ia faia lenei mea, kiliki "faila" i le itulau o le taaloga. O le faletusi o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻiina o le taaloga, le mafai ona fatuina se alalaupapa i luga o le komepiuta, faʻapea foi le tuatusi o le pusa e faʻapipiʻi ai le taaloga. A maeʻa ona faʻapipiʻi le taaloga, e mafai ona e amata i le kilikiina o le fetaui fetaui.

O lenei ua e iloa le auala e faʻatau ai se taaloga i le Steam. Tau atu i au uo ma tagata masani oe ua avea foi ma taaloga. Faʻatauina o taaloga e faʻaaoga ai Steam e sili atu ona talafeagai nai lo le alu i le faleoloa e tietie taavale.