Suʻe MP3 i le WAV i le initaneti

E le o taimi uma, tatou te faʻatinoina ma le faʻaeteete meafaigaluega e tolu-meafaigaluega (toolbars) i le masini. E masani ona tupu lenei mea i le valea po o le le amanaʻiaina. Ae aveese le vaega lenei mai le mea e sili ona faigata. Ou te fiafia ona o loʻo i ai faʻaupuga e faʻapitoa i le aveeseina o nei faʻaopoopoga. O se tasi o polokalame pito sili ona faigofie e faʻaaogaina toolbar o le AntiDust aoga.

O le talosaga free AntiDust e faigofie lava, ae i le taimi lava e tasi o le polokalama lelei a le fale mo le aveeseina o auupepa e tolu mai tagata suʻesuʻe. E le mamafa i nisi galuega faʻaopoopo, poʻo lona lava faʻataʻitaʻiga.

Lesona: Faʻafefea ona aveese faʻasalalauga i le Google Chrome browser program AntiDust

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi polokalama e aveese faʻasalalauga i totonu o le masini

Aveesea o meafaigaluega

O le mea moni, na o le pau lava le galuega a le polokalama AntiDust o le aveeseina o auupega e sili atu i le au suʻesuʻe. E matua leai lava ni avanoa e maua ai. O le polokalame e leai sona lava faʻasaga, talu ai o loʻo galue i tua. I le maeʻa ai o le suʻesuʻeina o tagata suʻesuʻe, o le ae vaaia le faamalama o le foia, lea o le a ofoina atu e aveese se mea faigaluega. I le toesea o auupepa o isi vaega mai le au suʻesuʻe, pe afai e le mafai e le polokalame ona iloa, e le amataina le Aukuso.

O laupepa masani ma faʻaopoopoga e lagolagoina: Mail.Ru Sputnik, Guard.Mail.ru, AOL Messaging Toolbar, Yandex.Bar, Fesili Toolbar ma isi mea.

Faamanuiaga o le AntiDust

  1. E le manaʻomia le faʻatulagaga;
  2. O le aoga e matua faigofie lava ona faʻaaoga;
  3. Pusa gagana tautala Rusia.

Le mautonu o le AntiDust

  1. Leai se faʻamatalaga;
  2. Maʻea le misi nisi galuega faatino;
  3. O le polokalama e leʻo lagolagoina nei e le atinaʻe.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le talosaga a le AntiDast o le a faatosina mo i latou o loʻo manaʻomia le aveeseina o le meafaigaluega e le manaʻomia i totonu o le masini, ma e leai nisi galuega e faʻatulagaina. O le talosaga o le a fesoasoani i le vave ma faigofie ona taulimaina lenei faafitauli. Ae, o lona tulaga taua tele o le le toe lagolagoina e tagata atiae.

Tatalo AntiDust mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻamamala meafaigaluega Aveese faʻasalalauga i luga o tagata suʻesuʻe Le taofia o faasalalauga viral i Mozile i le faʻaaogaina o le Toolbar Cleaner utility Polokalama lauiloa mo le aveeseina o faʻasalalauga i totonu ole masini

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le AntiDust o se meafaigaluega telefoni feaveaʻi mo le aveesea o faʻaopoopoga lona tolu ma vaega e le manaʻomia i totonu o le masini e faʻapipiʻiina e aunoa ma le malamalama o le tagata.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Simplix
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0