Tuuina atu se savali avanoa VKontakte


E mafai ona faʻafesoʻotaʻi e tagata o faʻaogaina komepiuta ma NVIDIA faʻailoga faafitauli: pe a amataina le polokalama, o le faʻamatalaga sese e aliali mai ma le tusiga, lea e aofia ai le tusi nvspcap64.dll faʻamalosi. O le mafuaʻaga o le failaina faʻamaonia ua faʻaleagaina (e mafua mai i siama poʻo e mafua mai i tagata e faʻaaogaina). O lenei faafitauli e tupu i luga o ituaiga uma o Windows, e amata i Vista.

Faʻafitauli o le nvspcap64.dll

I lenei tulaga, o le fofo o le toe toe faʻatulagaina o avetaavale kata vitio ma le polokalama o le GeForce Experience, poʻo le suia ma le lima le DLL o loʻo misi.

Metotia 1: Faʻasologa o Faiga Faʻavae

O lenei faafitauli e tulaʻi mai ona o le faaleagaina o le fale tusi ua maeʻa, o lona uiga o le auala i le faʻapipiʻiina o le faila ma le lafoina i le saʻo saʻoʻoga o le a aoga. Talu ai o lenei lomiga o le DLL o le 64-bit, e tatau ona kopiina i lisi uma e lua o lisi i tua atu o saunoaga nei:

C: / Windows / System32
C: / Windows / SysWOW64

E mafai ona e faʻaaoga le lisi o talaʻaga, kī pupuu Ctrl + C ma Ctrl + V, pe na o le tosoina ma le pa'ūina o se faila mai se faila i se faʻailoga.

O faʻaaogaga uma o le faʻaaogaina o le DLL-faila o loʻo talanoaina i totonu o se tusi faʻapitoa, o lea matou te fautuaina e faʻafeiloaʻi i ai.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le DLL i le Windows system

I le faaopoopo atu i le gaioiga lava ia, e manaʻomia foi le resitalaina o le faletusi i totonu o le polokalama - o loʻo i ai foʻi a matou faʻatonuga mo lenei faiga.

Lesona: Tusi le faila DLL i le OS OS

Metotia 2: Toe faʻaleleia le NVIDIA GeForce Experience ma le GPU Drivers

O le fofo lona lua i le faafitauli o le toe faʻaofiina lea o le polokalame NVIDIA Geforce Experience, ona faʻaaogaina lea o avetaavale kata o le vitio. O le taualumaga e faapenei:

  1. Aveese uma le faʻaupuina o le polokalama. Ua maeʻa le faʻaaogaina ina ia faʻamamaina uma auala o le aoga i le tusi resitala.

    Lesona: Faʻaeʻeina o le NVIDIA GeForce Experience

  2. Faʻatonu le NVIDIA Jifers Experience - ia faia lenei mea, download le pusa tufatufa o le talosaga, faʻatautaia ma faʻapipiʻi, mulimuli i faatonuga a le faʻatonutonu.

    Faʻalogo aʻafia le GeForce

    Afai e te feagai ma faafitauli i le faʻapipiʻiina, i lau 'auʻaunaga se lisi o metotia talafeagai e faʻaumatia ai.

    Faitau atili: E leʻi faʻapipiʻi le Experience GeForce

  3. O le isi, faʻapipiʻi ma lenei polokalame le avetaavale lata mai mo lau GPU. I nisi o tulaga, e le mafai ona faʻapipiʻi le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le telefoni feaveaʻi, ae o lenei faafitauli e faigofie lava ona faʻaumatia.

    Lesona: NVIDIA GeForce Experience e le faʻafouina avetaʻavale

  4. Manatua e toe amata lau komepiuta e faʻaaoga ai suiga.
  5. O lenei metotia e sili atu ona faʻatuatuaina nai lo le suia o se faila DLL ua le manuia, o lea matou te fautuaina ai e faʻaaogaina.

O le mea uma lava, matou te mafaufau i vaifofo i faafitauli e fesoʻotaʻi ma le nvspcap64.dll o le faletusi malosi.