Sardu - o se polokalama mamana mo le faia o se masini televave lele poʻo se pu

Na ou tusia e uiga i ni auala se lua e fatuina ai se masini televave i le na o le faaopoopoina o ni ata ISO, o le lona tolu lea e galue laitiiti - WinSetupFromUSB. O le taimi lenei na ou maua ai Sardu, o se polokalame mo le faamoemoega lava e tasi e leai se totogi mo le tagata lava ia, ma atonu e faigofie atu i se tasi ona faʻaaoga nai lo Easy2Boot.

O le a ou matauina i le taimi lava lena ou te le i matua faataitai ia Sardu ma le tele o ata na ia ofoina mai e tusi ai i le drive USB flash, ae na o le taumafai o le atinaʻe, suesueina le faagasologa o le faaopoopoina o ata ma faataitai le faatinoga e ala i le faia o se avega faigofie faatasi ai ma nisi o mea aoga ma faataitai i QEMU .

Faʻaaoga Sardu e fatu ai se masini ISO poʻo le USB

Muamua, e mafai ona e sii maia Sardu mai le 'upega tafaʻilagi sarducd.it - ​​faʻaeteete ia aua nei kiliki i poloka taʻitasi e fai mai "Download" poʻo le "Download", o se faʻasalalauga. E tatau ona e kiliki "Download" i le lisi i le itu tauagavale, ona oʻo lea i le pito i lalo o le itulau e tatalaina, download le lomiga lata mai o le polokalama. E le manaomia e le polokalama le faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta, na o le tosoina o le pusa zip.

I le taimi nei e uiga i le polokalame polokalame ma faatonuga mo le faʻaaogaina o Sardu, ona o nisi mea e le manino lelei. I le itu tauagavale o loʻo i ai ni ata sikuea - vaega o ata o loʻo avanoa mo le pueina i luga o se pulou flash USB tele-tele poʻo ISO:

  • O faʻamatalaga faʻavavesiva o se aofaiga tele, e aofia ai le Kaspersky Rescue Disk ma isi antiviruses faʻapitoa.
  • Galuega Faʻatino - o se seti o meafaigaluega eseese mo le galulue i vaeluaga, faʻaogaina o le CD, faʻamaufaʻailogaina o le Initaneti ma isi faʻamoemoega.
  • Linux - eseese faʻasalalauga Linux, e aofia ai Ubuntu, Mint, Puppy Linux ma isi.
  • Windows - i luga o lenei laupepa, e mafai ona e faaopoopoina ata o le Windows PE poʻo le faʻatulagaga ISO o le Windows 7, 8 poʻo le 8.1 (Ou te manatu o le a galue le Windows 10).
  • Extra - e mafai ai ona e faaopoopo atu isi ata o lau filifiliga.

Mo vaega muamua e tolu, e mafai ona e faʻamaonia saʻo le auala i se aoga faapitoa poʻo le tufatufa atu (i le ata ISO) pe tuʻuina atu foi i le polokalama lona lava download (e ala i le le mafai ona fai i le faila ISO, i totonu o le polokalama polokalama lava ia, faʻaopoopo i le Downloader). I le taimi lava e tasi, o laʻu faamau, faʻaalia o le download, e leʻi galue ma faʻaalia se mea sese, ae faʻatasi ai ma le kiliki saʻo ma filifili le mea "Download" o mea uma na faʻatonuina. (E ala i le auala, e le vave amataina le download, ae manaʻomia ona amata i le kene i luga o le kulupu pito i luga).

O isi gaioiga (pe a maeʻa mea uma e manaʻomia ma ave i luga ole auala): faʻapipiʻi uma polokalame, faiga faʻaaogā ma mea taua e te manaʻo e tusi i le kiliuli (o le aofaʻi o le avanoa e faʻaalia i le itu taumatau) ma kiliki le kī i le 'au USB i le itu taumatau (ia fatuina se 'avelaavale osovale), pe faʻatasi ai ma se ata disk - e fatu ai se ata ISO (e mafai ona e susunuina se ata i se pu i totonu o le polokalama lava ia e faʻaaoga ai le mea a le ISO Burn).

A uma ona e pueina, e mafai ona e siakiina le auala na galue ai le masini moli lele po o le ISO i le emulator QEMU.

E pei ona ou matauina, ou te lei suʻesuʻeina auʻiliʻili le polokalame: Ou te leʻi taumafai e faʻapipiʻi atoa le Windows i le faʻaaogaina o le masini faʻaleleia mamanu poʻo le faia o isi gaioiga. E le gata i lea, ou te le iloa pe i ai se avanoa e faaopoopo ai nisi o ata o le Windows 7, 8.1 ma le Windows 10 i le taimi e tasi (mo se faataitaiga, ou te le iloa le mea o le a tupu pe afai e te faaopoopo iai i le Extra, ma e leai se avanoa mo i latou i le nofoaga o le Windows). Afai ei ai se tasi o outou e faia se faataitaiga, o le a ou fiafia e iloa le iuga. I le isi itu, ou te mautinoa e faʻapea, mo le faʻaaogaina masani o le toe faʻaleleia ma le togafitiga o faʻamaʻi, o Sardu e fetaui lelei ma o le a latou galulue.