Faʻafefea ona fesoʻotaʻi Canon LBP2900 i le komepiuta

O le toʻatele o tagata i le galuega poʻo le aʻoga e manaʻomia le faʻaauau pea ona maua pepa lolomi. E mafai ona fai pe faila faila faila pe tele galuega. Ae ui i lea, mo nei faʻamoemoega e le manaʻomia ai se lomitusi taugata tele, faʻasologa o tala faʻatatau tupe Canon LBP2900.

Fesoʻotaiga o Canon LBP2900 i se komepiuta

O se tagata lolomi faigofie-e faʻaaogaina e le o se mea mautinoa e le tatau i le tagata faʻaoga ona taumafai e faʻapipiʻi. O le mafuaʻaga lea matou te fautua atu ai ia e faitauina lenei tusiga ina ia malamalama ai i le auala e tatau ai ona faʻatino lelei le faʻatinoga mo le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o se avetaʻavale.

O le tele o tagata lomitusi masani e leai se tomai e faʻafesoʻotaʻi ai i le Wi-Fi network, o lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi i latou i se komepiuta e ala i se cable faʻapitoa. Ae e le faigofie, ona e tatau ona e mulimuli i se faasologa manino o gaioiga.

  1. I le amataga lava, e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina o se masini e maua ai le eletise i se eletise eletise. E manaʻomia lou faʻaaogaina o se maea faapitoa lea e aofia ai. E faigofie lava ona iloa o ia, aua o le isi lima o loʻo i ai se polo e pipiʻi i totonu o le pusa.
  2. I le taimi lava e maeʻa ai, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i le komepiuta e faʻaoga ai le USB cable. E faigofie foi ona iloagofie e tagata faaaoga, aua o le tasi lima o loʻo i ai se fesoʻotaʻi sikuea, lea ua faʻaofiina i totonu o le masini lava ia, ma i le isi itu, o se faʻamau fesoʻotaʻiga USB. O ia, i le isi itu, e sosoo i tua o le komepiuta po o le komepiuta.
  3. E tele lava ina maeʻa lenei mea e amata ai le sailiga o avetaavale i luga o le komepiuta. O iina e toetoe lava a leai iina, ma o loʻo i ai le filifiliga a le tagata faʻapipiʻi: faʻapipiʻi le tulaga faʻapitoa e faʻaaoga ai le polokalama faʻaogaina o le Windows, poʻo le faʻaaogaina o le 'ie na aofia ai. O le filifiliga lona lua e sili atu le faamuamua, o lea tatou te faaofiina le ala o faasalalauga i totonu o le taavale ma mulimuli i faatonuga uma a le Matai.
  4. Ae ui i lea, o le faʻapipiʻiina o le lolomiina o le Canon LBP2900 e le mafai ona faia i le maeʻa ai ona faʻatau, ae i se taimi mulimuli ane. I lenei tulaga, ei ai se tulaga maualuga o le leiloa o le vaʻavale ma, o se taunuuga, le toe avanoa i le avetaavale. I lenei tulaga, e mafai e le tagata faʻaoga ona faʻaogaina le polokalama faʻavae e tasi e suʻeina ai le suʻega poʻo le download mai le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. E faʻapefea ona faia - o loʻo iloiloina i le tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi.
  5. Faitau atili: Faʻasaina le Avetaavale mo Canon LBP2900 Lolomiina

  6. E totoe na o le alu i "Amata"o fea oi ai le vaeluaga "Meafaigaluega ma Lolomitusi", kiliki i luga o le gafa ma le masini fesoʻotaʻi ma seti pei "Mea Lelei". E talafeagai mo soʻo se tusitusiga poʻo se faʻataʻitaʻi kalafi e lafo se pepa e lolomi tonu le mea e te manaʻomia ai.

I lenei laasaga, ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le lomitusi. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i lenei mea; e toetoe lava o tagata faʻaaoga uma lava e mafai ona latou taulimaina na o latou lava galuega, e tusa lava pe leai se avetaavale.