Faʻafefea ona avea Google Chrome ma mea e le faʻaaogaina


Google Chrome o le telefoni sili ona lauiloa i le lalolagi, o loʻo i ai galuega maualuga, sili ona lelei ma faʻatinoga faʻatino. I lenei tulaga, o le toʻatele o tagata faʻaoga e faʻaaoga lenei masini komepiuta o le 'upega tafaʻilagi autu autu i lau komepiuta. O le asō o le a tatou tilotilo i le auala e mafai ai ona avea Google Chrome ma masini e le faʻaaoga.

Soo se numera o tagata suʻesuʻe e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta, ae naʻo le tasi e mafai ona avea ma masini siaki. I le avea ai o se tulafono, ua i ai i tagata o loʻo i ai se filifiliga i luga o Google Chrome, ae o le mea lea e tupu mai ai le fesili i le auala e mafai ai ona setiina le masini e avea o le web browser.

Tulei le Google Chrome Browser

E faʻapefea ona avea Google Chrome ma mea e le faʻaaogaina?

E tele auala e avea ai Google Chrome ma mea e le faʻaaogaina. O le asō o le a taulai atu i metotia taʻitasi i auiliiliga.

Metotia 1: pe a amata le masini

I le avea ai o se tulafono, afai e le setiina Google Chrome e avea ma mea e le faʻaaogaina, o taimi uma lava e faʻalauiloaina ai, o le a faʻaalia se savali i luga o le mata o le tagata e pei o se lapataiga faʻatasi ma se talosaga e avea ma faʻaulu autu.

A e vaʻaia se faamalama lava e tasi, e tatau ona e kiliki i le ki. "Seti e pei o se mea e le faʻaaogaina".

Metotia 2: e ala atu i le masini faʻaoga

Afai i totonu o le 'upega tafailagi e te le vaʻavaʻai i se laina pop-up ma se fautuaga e faʻapipiʻi le masini e avea ma masini autu, ona mafai lea ona faia lenei faʻatinoga e ala ile Google Chrome seti.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i le lisi autu i le pito i luga taumatau ma filifili le mea i le lisi e aliali mai. "Faʻatonu".

Faʻasalalau i le pito i luga o le faamalama faʻaalia ma le poloka "Sigali Faalilolilo" kiliki le faamau "Seti Google Chrome e avea ma au faʻafesoʻotaʻi le lelei".

Metotia 3: e ala atu i faʻasalalauga Windows

Tatala le lisi "Lisi Pulea" ma alu i vaega "Polokalame Lelei".

I le faamalama fou tatalaina "Faatulagaina o polokalama le lelei".

A maeʻa ona faʻatali mo sina taimi, o le lisi o polokalama faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta o le a faʻaalia i le mata. I le itu tauagavale o le polokalame, sue Google Chrome, filifili le polokalame ma le kiliki o le kiliki o le kuki, ma i le itu taumatau o le polokalama, filifili "Faʻaaoga lenei polokalama i se tulaga le manuia".

I le faʻaaogaina o soʻo se metotia fautuaina, o le ae faia Google Chrome lau sailiga le faʻaaogaina, ina ia mafai ai ona tatalaina uma sootaga i lenei masini.