Faatuina o le masini faaleotele leo i le Windows 10

E pei ona lauiloa, o le faʻalauiloa taimi faʻavaitaimi o le faʻaaogaina o soʻo se masini faʻapitoa o se tulaga talafeagai mo le sologa lelei o galuega o toetoe lava o mea faʻaonaponei ma auaunaga faʻaonaponei, e tusa lava pe o le masini e faʻaaogaina e avea ma faʻamaumauga o masini ma le masini komepiuta. Mafaufau pe faʻafefea ona faʻafouina le avefeʻau a le telefoni feaveai i se telefoni feaveaʻi Android po o iOS.

I le faaopoopo atu i le faʻaaogaina o mea sese ma paʻu na maua i le taimi o le faʻaaogaina o le aufaipisinisi a Weber e le fia miliona o tagata e faʻaaogaina auaunaga, e masani lava ona faʻaalia e le au atinaʻe ni galuega fou i ni suiga fou o le avefeau, o lea e le tatau ona e musu e faʻafouina.

Faʻafefea ona faʻaleleia Viber

O le faʻatulagaga faʻapipiʻi lava ia Viber eseese mo OS eseese OS. Lalo o loʻo faʻamatalaina ni filifiliga se lua mo gaioiga, pe a uma ona maeʻa, maua le faʻamatalaga o loʻo i ai nei o le avefeau i luga o telefoni: mo tagata o loʻo i ai masini Android ma tagata faʻaoga iPhone.

Filifiliga 1: Ausetalia

O tagata e faaaoga Viber mo le Android i le tele o mataupu o le a le tatau ona toe faʻaaogaina soʻo se "togafiti" poʻo se manomano faʻalavelave ina ia maua ai le kopi sili ona lata mai o le avefeau i luga o lau telefoni poʻo lau papa. Faʻafouina o se tagata faʻapipiʻi ua maeʻa faʻapipiʻi ona faia i le auala lava e tasi mo isi meafaigaluega faʻapipiʻiina ua atiaʻe mo lenei OS faʻavave.

Faitau foi: Faʻatonu polokalama Android

Metotia 1: Maketi Taʻaloga

O le polokalame Viber mo le Android o loʻo i ai i le Google Play Market, ma ia faʻafouina e manaʻomia ona e faia mea nei, i se tulaga lautele, o taga masani:

  1. Tatalo le Faleoloa Taalo ma valaau le lisi o faleoloa autu e ala i le taina o tapu e tolu i le tulimanu pito i luga o le lau.
  2. Filifili le mea muamua i le lisi o filifiliga - "O aʻu talosaga ma taaloga" ma vave ona oʻo i le vaega "Faʻafouina". O le lisi o loʻo faʻaalia i luga o le lau o loʻo i ai igoa o polokalama uma e mafai ona toe faafou i le taimi nei. Faʻailo i totonu o le lisi ma suʻe le mea "Viber: Valaʻau ma Savali".

  3. E mafai loa ona e amataina le faagasologa o le faʻafouina o le Weber mo le Android i le kiliki i le faamau "Toe faafou"i tafatafa o le igoa o le avefeau, poʻo le faʻalatalata ma le faʻaeteete i le mataupu ma aʻoaʻo muamua e uiga i mea fou na faʻalauiloaina e le tagata atiae i totonu o le faʻapotopotoga fou - tapui le telefoni i le lisi.

  4. I luga o le itulau o le avefeau i le Market Market o loʻo i ai se vaega "O LE A LE NEW". Afai e te manaʻo e maua faʻamatalaga e uiga i foliga fou ma isi faʻamatalaga e uiga i le faʻafouga ina ia faʻapipiʻi, tapuni i le nofoaga na faʻamaonia. A maeʻa ona maua uma faʻamatalaga, toe foʻi i le itulau Weiber i le faleoloa Google e ala i le kilikiina o le satauro i le pito i luga o le mata i le agavale.

  5. Toto "FUAFUAGA" ma faatali mo le sii mai o vaega e faamaea ona toe faapipii lea.

  6. Pe a uma ona faʻaalia le ki "Tatala" i luga o le itulau o le avefeau i luga o le Faleoloa Taaloga, o le faagasologa o le Viber mo Android ua faʻamauina ua maeʻa. Sue le meafaigaluega e ala i le kiliki i luga o le kulupu faʻamaufaʻailoga poʻo le faʻaaogaina o le icon i luga o le komepiuta Android, ma e mafai ona matou faʻaaogaina le lomiga lata mai o le mea taua e faʻaaoga ai faamatalaga.

Metotia 2: Faʻamaumauga APK

Afai o le faʻafouina o Weiber i luga o se masini Android ma meafaigaluega na fausia i le Google store store e le mafai ona faia mo soo se mafuaʻaga, e mafai ona e faʻaaoga i le faʻaaoga faila apk - se ituaiga o tufatufaina atu mo le OS mobile.

  1. O le mea muamua lava e tatau ona fai o le suʻeina lea ma sau mai le version fou o le Viber apk-faila i le tele o fesoʻotaiga i le lalolagi, ona tuʻu lea o le pusa na maua i le manatua o le masini Android.

    Aua neʻi galo e uiga i le manaʻoga e faʻaoga mo le siiina o faila i na o mea e iloa ma faʻalagolago i ai ina ia aloese mai le faʻamaʻi pipisi o le masini!

  2. Tatala soʻo se faila faila mo le Android, mo se faʻataʻitaʻiga, ES Explorer ma alu i luga o le ala o loʻo i ai le faila o le Wekber apk. Faʻafesoʻotaʻi le igoa o le pusa e tatala ai se faamalama e fesili ai mo isi gaioiga ma le faila. Filifili "Faʻamau".

  3. Pe a faʻaalia se lapataiga e uiga i le i ai i totonu o le masini o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o talosaga e leʻi mauaina mai le Faleoloa Play, matou te tapuni "Faʻatonu" ona tatou faatagaina ai lea o le faʻapipiʻi o afifi mai punaoa e le iloa e ala i le faʻaaogaina o le faʻagaoioia o se fesuiaiga poʻo le siakiina o le pusa siaki i tafatafa o le tulaga fetaui.

  4. A maeʻa ona tuʻuina atu faatagaga, toe foʻi i le faila apk ma toe tatalaina.
  5. Talu ai o loʻo tatou faʻafouina le avefeʻau lata mai lea ua i ai i le polokalama, e mafai ona faʻapipiʻi le faila faila i le pito i luga ma faʻamaumauga uma o faʻamaumauga ua faʻapolopolo, lea o le a faʻaalia i le faʻamatalaga e aliali mai. Toto "FAUTUA" ma o loʻo matou faʻatali le faʻamaeʻaina o le faʻatulagaina.

  6. A maeʻa ona faʻaalia le faʻaaliga "Faʻapipiʻi tuʻuina", e mafai ona e tatalaina le avefeʻau ma faʻamautinoa ua toe faʻafouina lona faʻamatalaga. Mo le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻiina o le fonotaga a Viber, alu i le talosaga i luga o le ala: "Menu" - "Faamatalaga ma le Lagolago".

I le tulaga o soo se faafitauli pe a tatou galulue faatasi ma le faila apk a Weiber, o le a tatou vaʻai i tusiga i luga o la tatou upega tafaʻilagi, lea e faʻamatalaina ai mataupu faavae lautele ma auala eseese e tatala ai ia pusa ma faʻapipiʻiina i masini Android.

Tagai foi:
Tatala pepa faila APK i le Android
Faʻapipiʻi talosaga i le masini Android e faʻaaoga ai le PC

Filifiliga 2: iOS

O tagata e faʻaaogāina Apple mea e faʻaaoga ai Viber mo le iPhone e mafai ona faʻafouina le avefeʻau i ni auala se tolu. O le muamua o metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo e sili ona lelei ona o lona faigofie ma le taimi aupito itiiti na faʻaaluina i le faʻatinoga o se taunuuga. O le lua ma le tolu o fesuiaiga o le taotoga o loʻo faʻaaogaina i le tulaga o soʻo se faʻafitauli poʻo ni mea sese i le faagasologa o le toe faʻafouina o le tusi talosaga.

O metotia nei mo le faafouina o le Viber version mo iOS e faʻaaoga faapitoa i le polokalama o le iOS 9.0 ma le maualuga. Tagata faʻaogaina o masini faʻatasi ma se OS tuai ma o se avefeau faʻapipiʻi o le a faʻaaogaina le faʻalogoina o le faʻaoga o le talosaga o loʻo fesiligia pe faʻafouina le faiga faʻaogaina o latou masini!

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaleleia lau iPhone i le lomiga fou

Metotia 1: Fale Teu oloa

O le faleoloa o le Apple, o loʻo taʻua Fale teu oloa ma muamua le faʻapipiʻiina i masini taʻitasi a le kamupanī, o loʻo i ai i lona faʻauupega o lona uiga e le gata mo le sailia ma le faʻapipiʻiina o polokalame, ae faʻapea foi mo le toe faʻafouina o latou faʻaliliuga. E mafai ona e faʻafouina le Viber i lau iPhone i ni nai laasaga.

  1. Tatala le Faleoloa Fale ma alu i le vaega. "Faʻafouina"e ala i le faapipiiina o le afi tutusa i le pito i lalo o le lau. Saili "Viber messenger" i le lisi o meafaigaluega komepiuta lea e faʻamalolo ai lomiga fou, ma tapuni le logo logo.

  2. A maeʻa ona toe iloiloina ia suiga fou i le potopotoga e mafai ona faʻapipiʻi, kiliki "Toe faafou".

  3. Matou te faatalitali mo vaega e sii mai, ona faʻaeʻe lea o le faʻamatalaga. (E le mafai ona e faʻatali, ae faʻaitiiti le Faleoloa Store ma faʻaauauina le faʻaogaina o le iPhone e taua tele mo tagata faʻapitoa ole Initaneti).

  4. I le maea ai o le faagasologa o le faʻafouina o le Viber, o le a faʻaalia se ki i luga o le itulau o avefeʻau i le App Store. "Tatala". Kiliki pe faʻalauiloa le meafaigaluega fou e faafesuiai faʻamatalaga e ala i le paʻiina o le ata o le polokalama i luga o le teuga o le iPhone, ma faʻaauau ona faʻaaoga uma uiga o le Weber ua faʻafouina mo IOS!

Metotia 2: iTunes

O le iTunes software package na ofoina mai e Apple mo le faatinoina o gaoioiga eseese i luga o masini komepiuta o lona lava gaosiga e mafai, faatasi ai ma isi mea, le faia o le taualumaga mo le faafouina o talosaga ua faapipiina i le iPhone, ma le avefeau o Viber i totonu oi latou.

Talu ai ona o le gafatia e ulufale atu i le fale teu oloa ua aveeseina i ni lomiga fou o le ITUnts, ina ia mafai ai ona faʻaaogaina faʻatonuga o loʻo i lalo, e tatau ona e faʻapipiʻi le faʻasalalauga sili ona lata mai o le aufaasālalau e aufaatasi - 12.6.3. O le fesili o le faapipiiina o iTunes o lenei lomiga ua uma ona talanoaina i mea o loʻo i luga o la tatou upega tafaʻilagi, e mafai ona maua mai le fesoʻotaʻiga i lalo, lea e mafai ai ona e siiina le pusa tufatufa o le talosaga.

Faitau atili: Faʻapipiʻi le iTunes 12.6.3 ma faʻaoga i le Faleoloa Store

  1. Lavea iTunes, faʻafesoʻotaʻi le iPhone i le PC.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga le iTunes

  2. I le lisi o lisi, filifili le aitema "Polokalama".

  3. Taofi "Faletusi o Ala o faasalalauga" faatasi ai ma isi polokalama tatou te maua "Viber messenger". I le tulaga o se faʻamatalaga sili atu i le taimi nei nai lo le mea na faʻapipiʻi muamua atu i le IT Tunes, o le a faʻamaonia le aupega o le avefeau "Toe faafou".

  4. Alu i le lisi "Faʻafouina" ma kiliki "Faʻafou polokalame uma".

  5. O loʻo matou faʻatali mo le faʻaaliga i le faamalama o le iTuns "O polokalame uma ua faʻafouina". Ma le isi, tatala le vaega o le faafoeina o masini Apple i le kilikiina o le ki ma le ata o se telefoni.

  6. Alu i le vaega "Polokalama".

  7. Matou te maua le avefeʻau na vaʻai i le lisi o talosaga faʻapipiʻi ma taomi le ki "Toe faafou"tu latalata i lona igoa.

  8. Tatou kiliki "Faaaoga" e amata ona tuʻuina atu faʻamatalaga i se telefoni.

  9. O loʻo matou faʻatali mo le faʻagasologa o le faʻagasologa o le faagasologa.

    Afai i le faagasologa o fefaʻatauaiga o faʻamatalaga i le va o le iTunes ma le iPhone, e te vaʻaia le icon Weiber i luga o le telefoni feaveaʻi, e mafai ona e vaʻavaʻai ma faʻaalia le faagasologa o le faʻafouina.

  10. I le faaiuga o manipulations uma e manaʻomia e faʻaleleia ai le faʻafouga, o le igoa o le ki i le iTunes iTunes, e sosoo ma le igoa o le avefeʻau i le lisi o tusi talosaga, o le a suia mai "O le a faʻafouina" i luga "Aveesea". Aveese le iphone mai le komepiuta.

  11. Ua maeʻa le faʻafouina, e mafai ona e faʻaaogaina galuega uma o le faʻafouga o le savali a le aposetolo o Viber. O le faʻamuamua o le talosaga pe a maeʻa le faʻasalalauga o loʻo i luga o le a sili atu ona umi nai lo le mea e masani ai - o vaega o le avefeʻau e tatau ona faʻamautuina muamua i le taimi muamua.

Metotia 3: File IPA

E mafai foi ona e mauaina se lomiga fou o le Viber mo iOS nai lo le tasi e faapipii i le masini e faaaoga ai faila * .ipa. O le faʻapipiʻiina o se kopi fou o le pusa ma le talosaga, i le faʻaogaina o avanoa o polokalame faʻavae faapitoa a Windows, i le mea moni, o le tagata faʻaaoga e toe faʻaleleia le tagata o le avefeʻau i luga o lana masini, sui le fale matua ma le tali moni.

E mafai ona e faʻaogaina le iTunes, ae e sili atu le faigofie ma sili atu le lelei e maua ai le gaioiga o meafaigaluega e tolu-iTools. O lenei mea faigaluega komepiuta faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.

  1. Muamua, saili le faʻamaumauga a Weiber, lea ua uma ona faʻaaogaina i le iPhone i le taimi nei. Ina ia faia lenei mea, tamoe i le talosaga, tatala le lisi e ala i le faapipiiina o le ata o ni vaega se tolu i le tusiga "Sili atu" i le tulimanu pito i lalo o le faʻaaliga. Le isi, filifili i luga o le lau e tatalaina ai le mea mulimuli i le lisi - "Faamatalaga ma le Lagolago" - ma maua faʻamatalaga e uiga i le faʻauiga a le avefeʻau.

  2. Matou te maua i luga o le Initaneti ma sii mai le faila-ipa o le version fou, nai lo le faʻapipiʻi i le masini. E mafai foi ona e faʻaogaina faila na maua e ala i iTunes aʻo faʻaogaina le mulimuli - o faʻasalalauga na faʻapipiʻi e le aufaasālalau o loʻo i luga o le komepiuta o le auala:

    C: Tagata faaaoga username Musika iTunes iTunes Media Mobile Applications

  3. Matou te faʻafesoʻotaʻi le iPhone i le PC faʻatasi ai ma se telefoni ma tatala ai upu.

    Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai iTools

  4. Alu i le vaega "Talosaga"e ala i le kiliki i luga o le lisi o le igoa tutusa i le itu taumatau o le faamalama aTuls.

  5. Kiliki le ata "+"tu latalata i le tusiga "Faʻamau" i le pito i luga o le faamalama o le polokalama. I le isi, i le Matalama Matala e tatala, faʻamaonia le ala i le nofoaga o le faila-faila, filifili i se kiliki se kiliki ma kiliki "Tatala".

  6. Taualumaga mo le fesiitaiga o se faila i le masini, siakiina le afifi ma le faapipiiina o le a faia otometi lava.

    E tatau ona e faʻatali seʻia oʻo ina faʻamalieina faailoilo o le faʻatinoga, ma o le iʻuga, o le numera o le Weiber ua faʻapipiʻiina i totonu o le lisi o tusi talosaga i le mata o iTools o le a suia i le taimi nei.

  7. E maeʻa lenei faʻamatalaga, e mafai ona e tamoe i le avefeau, faʻatali sina taimi e faʻamaeʻa ai le faagasologa o le faʻamalamalamaina o le talosaga ma faʻaaoga ana galuega uma, e aofia ai ma faʻalauiloaina e le atinaʻe i le faʻafouina o le faʻapotopotoga.

    E tatau ona maitauina o faʻamaumauga uma o le kalani i le maeʻa ona faʻataunuʻuina o manua ua taua i luga e tumau pea.

O le mea lea, e mafai ona matou taʻua o le faʻafouina o le tagata talosaga o le auaunaga i Viber o se auala faigofie lava. Ole taimi masani e maua ai faʻamatalaga a le avefeau e tagata faʻaoga o le telefoni-telefoni ma le iPhone e faʻatulagaina e tagata atiae i se maualuga maualuga, lea, o le mea moni, e faʻaleleia le maualuga o le mafanafana ma le saogalemu o le tagata mulimuli o lenei polokalama.