Auala e toe faafoi ai le alalaupapa "My Computer" i le Windows 8

A e amata muamua se komepiuta po o le komepiuta pe a uma ona e faʻapipiʻiina le Windows 8 po o le 8.1 i luga, o le a e vaʻai i se Papamaa avanoa ma toetoe lava o gaogao uma e misi. Ae a aunoa ma lenei mea tatou te masani uma i le ata "O laʻu komepiuta" (faatasi ai ma le oʻo mai o le 8-ki, na amata ona valaauina o ia "O lenei komepiuta") o le galue faʻatasi ma le masini e matua le talafeagai lava, ona o le faaaogaina, e mafai ona e mauaina toetoe o soo se faʻamatalaga e uiga i lau masini. O le mea lea, i totonu oa tatou tusiga o le a tatou tilotilo i le auala e toe faafoi atu ai se igoa e manaʻomia tele i le 'upega tafailagi.

Auala e toe faafoi ai le alalaupapa "O lenei komepiuta" i le Windows 8

I le Windows 8, faʻapea foi ma le 8.1, o le faʻafaigofieina o le faʻaali o ala pupuu i luga o le Papamaa ua avea ma mea e sili atu ona faigata nai lo itulau uma muamua. Ma o le faafitauli atoa o le leai lea o se lisi i totonu o nei faiga faʻaoga. "Amata" i le pepa e faʻaaogaina ai tagata uma. O le mafuaaga lea e tele ai fesili a le aufaʻatasi e uiga i tulaga o ata mata.

  1. I luga o le komepiuta, saili se avanoa avanoa ma kiliki RMB. I le lisi o loʻo e vaʻaia, filifili le laina "Faʻatinoga".

  2. Ina ia suia tulaga o le pusa matala, saili le mea tutusa i le lisi autu i le itu tauagavale.

  3. I le faamalama e tatala, filifili "O laʻu komepiuta"e ala i le tataina o le pusa talafeagai. I le auala, i le lisi e tasi e mafai ona e faʻaalia le faʻaaliga ma isi ala pupuu o le vaʻavaʻavega. Kiliki "Lelei".

O lea la e faigofie ma faigofie, e na o le 3 laasaga e mafai ona faʻaalia "O laʻu komepiuta" i luga o le komepiuta Windows 8 Ioe, mo tagata na faʻaaoga muamua isi OS, o lenei faiga atonu e foliga mai e le masani ai. Ae, faʻaaoga a tatou faʻatonuga, e leai se tasi e tatau ona i ai ni faigata.