SiSoftware Sandra 28.14

SiSoftware Sandra o se polokalama e aofia ai le tele o utilities aoga e fesoasoani e faʻamaonia ai le polokalama, polokalama faʻapipiʻi, avetaavale ma codecs, faʻapea foi le aʻoaʻoina o le tele o faʻamatalaga e uiga i vaega o le tino. Seʻio tatou tilotilo atu i le faʻatinoga o le polokalame i nisi auiliiliga.

Punaoa Faʻamatalaga ma Faʻamatalaga

A e amata galue i SiSoftware Sandra, e tatau ona e filifilia se punaoa o faamatalaga. E lagolagoina e le polokalame le tele o ituaiga o polokalama. O lenei mea e mafai ona avea o se komepiuta fale poʻo se PC mamao poʻo se 'upega tafaʻilagi.

A maeʻa lena, e manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi lau faʻamatalaga pe afai o le a faʻatautaia le suʻesuʻega ma le mataʻituina i luga o se polokalama mamao. O tagata faaaoga e musuia e ulufale i se igoa ole igoa, upu faila ma le teritori pe a manaʻomia.

Meafaigaluega

O lenei lisi o loʻo i ai le tele o aoga aoga mo le tausiga o komepiuta ma le tele o galuega fesoasoani. E mafai ona faʻaaogaina e mataʻituina le siosiomaga, faʻatino le faʻatinoga, fatuina se lipoti ma matamata i fautuaga. O galuega fesoasoani e aofia ai le fatuina o se komiti fou, toe faʻafesoʻotaʻi atu i se isi punaoa, resitalaina o le polokalama pe afai o loʻo e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga, fesoasoani lagolago ma siakiina mo faʻamatalaga.

Lagolago

E tele aoga aoga mo le siakiina o le tulaga o le resitala ma meafaigaluega. O nei galuega o loʻo i totonu o le vaega "Auaunaga i le PC". O lenei faamalama e aofia ai foi le ogalaau e tupu. I galuega fesoasoani, e mafai ona e siakiina le tulaga o le 'auʻaunaga ma siaki faʻamatalaga i le lipoti.

Faʻamatalaga Tusitusia

SiSoftware Sandra o loʻo aofia ai le tele o faʻaaogaina mo le suʻeina ma vaega. O i latou uma e vaevaeina i ni vaega mo le faigofie. I le vaega "Auaunaga i le PC" O le mea e sili ona manaia o le suʻega lea, o le a sili atu le saʻo nai lo le faʻataʻitaʻiga masani mai le Windows. E le gata i lea, e mafai ona e siaki le saoasaoa o le faitau ma tusitusi i luga o le masini. O le vaega o le faagasologa ua na o se aofaiga tele o suega eseese. O se suʻega lea mo le tele o le faʻatinoga ma le malosi o le malosi, ma se suʻega faʻavaomalo ma sili atu ona mafai ona aoga i tagata faʻaoga.

O laʻititi ifo i le lava faamalama o siakiina o masini masini, o le faʻatusatusaina o le tau aogā ma le faʻasologa ata. Faamolemole ia matau o le polokalame e mafai ai foi ona e siakiina le kata vitio mo le tuuina atu o le saoasaoa, lea e masani lava ona maua i ni polokalama eseese, o mea e taulai tonu i le siakiina o vaega.

Polokalama

O lenei faamalama o loʻo i ai ni vaega e fesoasoani e mataʻituina ma pulea polokalama faʻatulagaina, modules, avetaʻavale, ma auaunaga. Sili atu i le vaega "Polokalama" E mafai ona sui fesuiaiga o masini ma vaʻai i le lisi o polokalame o ituaiga eseese ua resitaraina i luga o lau komepiuta, e mafai ona suʻesuʻeina taitoatasi. I le vaega "Faʻavasega ata" O faila uma OpenGL ma DirectX ua i ai.

Lelei

O faʻamatalaga uma e uiga i vaega o loʻo i totonu o lenei lisi. O le avanoa ia i latou e vaevaeina i ni vaega laiti ma ata, lea e mafai ai e oe vave ona maua faʻamatalaga talafeagai e uiga i masini talafeagai. I le faaopoopo atu i le siakiina o masini faʻapipiʻi, o loʻo i ai foi mea aoga lautele e mulimulitaʻi i nisi vaega. O lenei vaega e amataina i totonu o le totogiina.

Mama

  • E tele aoga aoga ua aoina;
  • Malosiaga e faʻatonutonu ai faʻataʻitaʻiga ma suʻega;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻamataʻu faigofie ma faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

SiSoftware Sandra o se polokalame talafeagai e tausisia ai elemene ma vaega uma. E mafai ai e oe ona maua vave faʻamatalaga talafeagai ma mataʻituina le tulaga o le komepiuta, i le lotoifale ma mamao.

Faʻataʻitaʻi kopi o SiSoftware Sandra

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

AIDA64 AIDA32 SARDU Wizard PC

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
SiSoftware Sandra o se polokalama multifunctional e aoina ai le tele o mea aoga mo le puleaina ma le mataituina o le tino ma meafaigaluega. E mafai ona e galue uma i luga o le komepiuta i le lotoifale ma i luga o le mamao.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10,
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: SiSoftware
Tau: $ 50
Toa: 107 MB
Gagana: Rusia
Version: 28.14