Faʻatulagaina ma tafe i le YouTube


O le lauiloa tele o le tagata gaosi uTorrent ona o le mea moni e faigofie ona faʻaaoga ma e iai se faʻatautaia faʻafesoʻotaʻi. I aso nei, o lenei tagata o tausia o le taatele ma lagolagoina e tagata uma o loʻo i luga ole Initaneti.

O lenei tusiga o le a faʻamatalaina le faagasologa o le faʻatulagaina o lenei talosaga. E tatau ona maitauina o se faiga e faigofie ma faigofie. O le a tatou paʻi atu i itu sili ona taua ma mafaufau pe faʻafefea ona lelei le faʻaleleia o le laupepa e faʻamautinoa ai le faila faigofie o faila.

O lea, alu i le polokalama ma faʻagasologa.

Sooga

O le amataina i le faagasologa o le faʻatulagaina o se polokalame o le a sili atu ona faigata mo tagata amata nai lo tagata faʻapitoa, ae e leai lava se mea e sili atu ona faigata. O faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga e faʻamoemoeina e le tusi lava ia, lea e filifilia ai mea e sili ona taatele.

I nisi o tulaga - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaogaina se uila - e tatau ona fetuunai ia tulaga.
I aso nei, o tagata e uia auala ma metotia faʻaaogaina mo fale poʻo pisinisi e faagaoioi i luga o tulafono faatonutonu. UPnP. Mo masini i Mac OS o loʻo faʻaaogaina NAT-PMP. Faʻafetai i nei galuega tauave, faʻasalalauga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi le fesoʻotaʻiga o masini tutusa ma isi (komepiuta patino, komepiuta, masini feaveaʻi).

E tatau ona siaki latalata ane i tulaga o fesoʻotaiga "NAT-PMP Redirection" ma "UpnP Toe Suʻeina".

Afai ei ai ni faʻafitauli i le galuega o vaʻalele, e sili ona lelei le seti o le parameter i le tagata o le vaitafe "Taulaga Faʻaʻea". I le avea ai o se tulafono, ua lava lea e amataina ai le gaosiga o le galu (e ala i le faʻauluina o le tali tutusa).

Ae peitaʻi, afai e leʻi maeʻa ia faafitauli, ona e manaʻomia lea ona faia se sili atu ona lelei. A filifilia se atunuʻu, e tatau ona mataʻituina tulaga faatapulaaina o latou va - mai le 1 i le 65535. E le mafai ona e faʻatutuina i luga o le tapulaa.

Aʻo faʻamautuina se atunuʻu, e tatau ona e amanaʻia o le tele o pusa e tuʻuina atu ports 1-9999 e faʻaititia ai le uta i luga oa latou lava fesoʻotaiga, o nisi taimi o ports o se maualuga maualuga e puipuia foi. O le mea lea, o le fofo aupito sili ona lelei o le setiina lea o se tau aogā mai le 20,000. I lenei tulaga, faʻaaoga le filifiliga "Faʻasologa o le tau i le amataga".

O se faʻailo (Windows poʻo isi) e masani ona faʻapipiʻi i luga o le PC. Siaki pe ua siaki le filifiliga. "I Tuusaunoaga o Faauluuluga". Afai e le o toaga, ona tatau lea ona faʻaagaoioia - o le a aloese ai mai mea sese.

Pe a faʻafesoʻotaʻi e ala i se faʻaufaʻailoga sui, matou te maka le mea e tutusa ai - Sui sui. Muamua filifili le ituaiga ma le taulaga, ona seti lea o le tuatusi IP o le 'auʻaunaga. Afai e te manaʻomia se faatagaga e te ulufale ai, e tatau ona e tusia i lalo le saini ma le upega tafailautusi. Afai o le fesoʻotaʻiga e naʻo le tasi lea, e tatau ona e faʻaaogaina le mea "Faʻaaoga le sui mo fesoʻotaʻiga P2P".

Telefoni o

Afai e te manaʻo i le talosaga e sii mai faila i le televave o le saoasaoa ma faʻaaoga uma auala, ona e manaʻomia lea ona e seti "Luga maualuga" faatulaga le tau "0". Pe mafai foi ona e faʻamaonia le saoasaoa ua faʻamaonia i le konekarate ma le Initaneti.

Afai e te manaʻo e faʻaaoga uma le kalani ma le Initaneti mo le faimalaga i le taimi e tasi, e tatau ona e faʻamaonia se aoga mo le mauaina ma le faʻaliliuina o faʻamatalaga e 10-20% le itiiti ifo i le maualuga.

Aʻo leʻi faʻatuina le saoasaoa o uTorrent, e tatau ona e manatu o le talosaga ma le ISP e faʻaaogaina iunite eseese. I totonu o le talosaga, ua fuaina i kilobytes ma megabyte, ma i le konekarate a le 'auʻaunaga o le Initaneti - i kilobits ma megabits.

E pei ona e iloa, o le 1 leite e tutusa ma le 8 bits, 1 KB - 1024 bytes. O le mea lea, o le 1 kilokalama o le afe bits, poo le 125 KB.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le tagata o tausia e tusa ai ma le fuafuaga faʻapitoa o le faasologa o tau?

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le feagaiga, o le saoasaoa aupito maualuga o le tolu megabits i le lua. Faʻaliliu i kilobytes. 3 megabits = 3000 kilobits. Vaevae le numera i le 8 ma maua le 375 KB. O le mea lea, o le siiina o faʻamatalaga e tupu i le saoasaoa o le 375 KB / s. A o le tuʻuina atu o faʻamaumauga, o lona saoasaoa e masani ona faʻaitiiti ma e 1 le megabit i le lua, poʻo le 125 KB / s.

Lalo o se laulau o tulaga faatauaina o le aofaʻi o fesoʻotaʻiga, o le numera pito i maualuga o tupulaga i vaitafe, ma le numera o avanoa e fetaui ma le saoasaoa o le initaneti.

Faamuamua

Ina ia mafai e le tagata gaosi vailaau ona galue lelei, e tatau ona e amanaʻia le vave faʻaliliuina o faʻamaumauga faʻamaonia i le konekarate ma le Initaneti. I lalo ifo e mafai ona e vaʻai i tulaga sili ona lelei o ituaiga taʻitasi.


Bittorrent

E tatau ona e iloa lena mea i luga o le tapuni tapunia o trackers DHT e le faatagaina - e le atoatoa. Afai e te fuafua e faʻaaoga BitTorrent i luga o le malologa, ona e manaʻomia lea e faʻafesoʻotaʻi le filifiliga fetaui.

Afai o le 'upega tafaʻilagi e matua lautele, ona fai lea o le galuega "Suʻe tagata o le lotoifale" avea ma tagata lauiloa. O le lelei o le siiina mai mai se komepiuta i luga o le upega tafaʻilagi o le saoasaoa - e tele taimi e maualuga atu ma o le vaitafe e utaina toetoe lava a vave.

Aʻo iai i totonu o le 'upega tafaʻilagi, o lenei filifiliga e fautuaina ina ia faʻagaoioia, peitaʻi, ina ia mautinoa le faʻavaveina o le PC i luga o le Initaneti, e sili atu le faʻaaogaina - o le a faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le masini.

"Talosaga a le Srape" maua mai faʻamaumauga o fuainumera i luga o le vaitafe ma aoina faʻamatalaga e uiga i le i ai o tupulaga. Leai se mea e tatau ona vavaeeseina ai le saoasaoa o uo i le lotoifale.

E fautuaina e faʻagaoioia le filifiliga "Faʻamaonia le Fetufaaʻi o Tagata Uma"faʻapea foʻi ma fafo atu "Faʻasalaga Faʻatagaina".

Taʻitaʻia

Ona o le lē mafai, o le tele o le faʻataʻitaʻiga e fuafuaina faʻapitoa e uTorrent.

Afai o se feau i luga o le lugaga o le lugaga e aliali mai i le pusa o le tulaga, ona e manaʻomia lea e taumafai e sui le tau aofaʻi, ma faʻateʻaina le pito i lalo "Alu Faʻatasi" ma faʻagaoioia le pito i luga, e faʻaalia pe tusa ma le tolu o lau RAM. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le tele o le RAM o lau komepiuta e 4 GB, ona mafai lea ona faʻamaonia le tele o le cache pe a ma le 1500 MB.

O nei gaioiga e mafai ona faia uma i le tulaga o le saoasaoa o le alu i luga o le telefoni, ma ia faateleina le lelei o le faʻaaogaina o le Initaneti ma punaoa o meafaigaluega.