Taumafai PSP taaloga i le Android


O nisi taimi o togafitiga audiodg.exe, faʻaauau pea ona galue i tua, faʻavaeina se faʻaopoopoga o le mamafa i luga o masini komepiuta. E tele tagata e le iloa le mea e fai i sea tulaga, aua o la tatou taiala i aso nei o le a tatou taumafai e fesoasoani ia i latou.

Metotia mo le faʻapipiʻiina o faʻalavelave i le audiodg.exe

Aʻo leʻi amataina le gaioiga, e taua le sailia o mea o tatou feagai. O le faagasologa o le audiodg.exe e faasino i le polokalama, ma o se meafaigaluega mo le fegalegaleaiga a le OS ma le aafiaga muamua na faʻaaogaina i le avetaʻavale. O faʻafitauli i lana galuega e seasea lava, ae, i se tasi o auala, e fesoʻotai ma mea faʻaletonu o polokalama.

Vaʻai foi: Fofoina o faafitauli i le faagasologa rthdcpl.exe

Metotia 1: Aveese lagona lelei

O le mafuaʻaga autu e aʻafia ai e le audiodg.exe le faʻaogaina o se toilalo i aʻafiaga leo o avetaavale. Ina ia foia le faafitauli, e manaʻomia lou tapeina o aʻafiaga - e faia pei o lenei:

  1. Tatala i luga "Amata" ma tusi i totonu o le poloka suʻesuʻega "Lisi Pulea". I le Windows 7 ma le Vista, kiliki i luga o le mea e tutusa i le lisi i le taumatau.
  2. Valoni le faʻaali "Lisi Pulea" i le faiga "Ata Matagofie", ona sue lea ma tatala le mea "Leo".
  3. Kiliki le lisi "Taaloga"filifili se mea "Failauga"lea e mafai foi ona faaigoaina o "Failauga"ma kiliki "Meatotino".
  4. I totonu "Meatotino" alu i le tab "Faʻaleleia" (a leai "Faʻaleleia") ma siaki le pusa "Aveese uma aafiaga lelei" poʻo "Taofiofia faʻalelei uma". Ona kiliki lea "Faaaoga" ma "Lelei".
  5. Kiliki le lisi "Faamaumauga" ma toe fai laasaga 3-4.
  6. Ina ia toe faaleleia le iuga, toe amata lau PC poʻo lau komepiuta.

O nei taga e fesoasoani i le tele o tulaga, ae o nisi taimi e le mafai ona foia le faafitauli i la latou fesoasoani. I lenei tulaga, faitau i ai.

Metotia 2: Goto le masini faaleotele leo

O se mafuaaga le maalofia mo amio le masani a le audiodg.exe e mafai ona avea ma se masini faaleotele leo po o se feteenaiga i le va o masini pueina, pe afai e sili atu nai lo le tasi. O le toilalo o lenei ituaiga o loʻo faʻaalia i le le atoatoa o le faʻatinoga o loʻo faʻamatalaina i le Metotia 1. Na pau le tali i lenei faafitauli o le tape ese lea o masini.

  1. Alu i le meafaigaluega gaosi "Leo", mulimuli i laʻasaga o loʻo faʻamatalaina i laasaga 1-2 o le metotia talu ai, ma tatala le lisi "Faamaumauga". Filifili le muamua o masini faʻaalia ma kiliki i luga. PKMona filifili lea "Taofiofia".
  2. Toe fai le taualumaga mo masini e totoe, pe afai ei ai, ona toe amata lea o le komepiuta.
  3. Siaki pe faapefea ona amio le audiodg.exe - e tatau ona paʻu le mamafa i luga o le gaioiga. I le lumanaʻi, e mafai ona toe faʻafoʻi ia masini faʻafitauli, pe a fai e manaʻomia le manaʻoga.

    Faitau atili: Liliuina o le masini faaleotele leo i luga o se komepiuta ma le Windows 7, Windows 8, Windows 10

O le faʻalavelave ma le le lelei o lenei auala e manino, ae leai ni auala e faʻaaogaina ai.

Faaiuga

I le faapipiiina i luga, matou te maitauina o le audiodg.exe e seasea ona avea ma tagata ua afaina i faamaʻi viral.