Faʻafefea ona iloa uiga o lau komepiuta

I nisi tulaga, e ono manaʻomia e tagata o loʻo faaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte ona natia a latou lava ata. Po o le a lava le mafuaʻaga mo le ufiufi, ua uma ona saunia e le pulega VK.com mea uma e tatau ai mo lenei faʻamoemoe i tagata taʻitasi.

Aʻo leʻi amataina le faagasologa o ata paʻu, e fautuaina e fuafua mea e ave i ai le faamuamua, aua o nisi tulaga e sili atu ona faigofie le tapeina o ata. Afai e te manaʻo e tapunia le ata mai se tasi poʻo tagata faʻaaoga uma, mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, faʻalagolago i lou tulaga.

Ata uila VKontakte

Muamua lava, e taua le malamalama o loʻo i ai le tele o mataupu pe ae manaʻomia le natia o au ata ma le fofo o faafitauli taʻitasi e manaʻomia ai le iloiloga. I le tele o tulaga, e moni lava o soʻo se faʻafitauli i se ata VKontakte ua foia e ala i le aveeseina.

I le faagasologa o le nanaina o au ata, ia manatua o nisi tulaga o gaoioiga na faia e le mafai ona faʻafitia.

O faatonuga nei e mafai ai e oe ona faigofie ona foia le faafitauli o le natia o ata i luga o se itulau patino i le tasi ituaiga po o le isi, e fuafua i mea e te manaʻo e ausia.

Faʻaali le ata ata i le itulau patino

E pei ona e iloa, i le itulau patino o tagata taʻitasi VK o loʻo i ai se poloka faapitoa o ata, lea o loʻo faʻapotopotoina ai ata eseese ao faʻaopoopoina. O le siiina o ata ma faasaoina ma le lima e le tagata faʻaoga o loʻo faitauina iinei.

O le faagasologa o le natia o ata mai lenei poloka o le masani lea mo le tele o tagata faaaoga ma e le mafai ona mafua ai ni faafitauli matuia.

  1. Skip i le vaega "My Page" e ala i le autu autu.
  2. Saili se poloka faʻapitoa i ata i lau lava itulau.
  3. O le fuainumera o ata i le taimi lava e tasi i lenei poloka e le mafai ona sili atu i le fa.

  4. Sue i luga o le ata e te manaʻo e nana.
  5. O lea e tatau ona e kiliki i luga o le koluse satauro, lea na faʻaalia i le pito i luga taumatau o le ata ma se meafaigaluega "Ufi".
  6. A uma ona e kiliki i luga o le upusii ua taua, o le ata e mulimuli i le mea na tapeina o le a suia i lona nofoaga.
  7. E fautuaina e faʻalogo i le faʻaaliga o loʻo aliali mai luga aʻe o le ata ata. O le mea lea e mafai ona e toe faʻafoʻi mai ai le ata fou na faʻaumatia mai lenei fafaga i le kilikiina o le sootaga. "Faaleaoga".

  8. Afai e tape uma ata mai le lipine pe ona o le latou fesiitaiga i se album tumaoti ei ai aia tatau, o le a suia laitiiti lenei poloka.

A maeʻa uma ona faʻaaoga, o le natia e mafai ona mafaufauina atoa. Faamolemole ia matau e mafai ona aveese ata mai lenei lipine naʻo le lima, o lona uiga, mo nei faamoemoega e leai ni faʻaopoopoga faʻalagolago poʻo ni talosaga.

Faʻapolo ata ma se faailoga

E masani ona tupu o lau uo, pe na o sau uo, faailoga oe i se ata po o se ata e aunoa ma lou iloa. I lenei tulaga, e mafai ona faʻaaogaina se vaega faapitoa o tulaga faʻaagafesootai. Fesoʻotaiga VKontakte.

I le faagasologa o le natia o ata, i le mea e makaina ai, o mea uma e faia i totonu o le itulau. O le mea lea, a maeʻa le faʻatinoina o fautuaga o le a aveesea atoa ata uma na e makaina.

  1. Tatala le autu autu o le VC i le kiliki i luga o lau lava ata faalilolilo i le pito i luga taumatau o le itulau.
  2. E ala atu i le lisi avanoa e alu i vaega "Faʻatonu".
  3. I le taimi nei, e tatau ona e fesuiai i le tafaoga patino i le faasologa o tafaoga.
  4. I le poloka poloka "My Page" maua le mea "O ai na te vaai i ata na ou makaina ai".
  5. I tafatafa o le faʻamatalaga ua taʻua muamua, faʻalautele le lisi o loʻo tuʻuina atu ma filifili "Naʻo aʻu".

I le taimi nei, afai e taumafai se tasi e maka oe i luga o se ata, o le a na o oe e mafai ona e iloa. O le mea lea, e mafai ona mafaufauina le ata e natia mai fafo.

O le VKontakte administration e mafai ai e oe ona tuʻuina atu soʻo se ata, ae faʻatasi ai ma ni faʻamaumauga laiti i le tausaga. Afai na faʻapipiʻi e se tagata faʻapitoa se ata faʻapitoa ia te oe, na o le pau lava le ala i fafo o se talosaga patino mo le aveesea.

Ia faʻaeteete, o faʻasalalauga faʻapipiʻi o ata ua faailogaina e faʻaaoga i ata uma e aunoa ma ni faʻatagaga.

Faʻapii faʻamaufaʻailoga ma tuʻuina ata

E masani lava, e feagai tagata ma se faʻafitauli pe a latou manaʻomia le natia o se atigipese poʻo soʻo se ata na lafoina i luga o le 'upega tafaʻilagi. I lenei tulaga, o le fofo o loʻo tu saʻo i le faila faʻamaumauga i nei faila.

Afai o faʻasalalauga faʻapipiʻi e faʻatagaina oe e vaʻai i se atigilima poʻo se numera faapitoa o ata mo oe o le pule o le teugatupe, ona le faʻaalia lea o faila i totonu o le alia ma ata i lau lava itulau.

Afai e te manaʻomia le setiina o tulaga tutoatasi, ia na o ni ata e tatau ona e faia ma le lima.

  1. Skip i le vaega "Ata" e ala i le autu autu.
  2. Ina ia natia so o se ata pue, ia aveese le kiona i luga o le ata.
  3. E le mafai ona faʻasaʻo faʻasalalauga mo faʻamaumauga "Ata i luga o loʻu puipui".

  4. I le tulimanu pito i luga taumatau, kiliki le ata i se meafaigaluega. "Editing Album".
  5. I le faamalama teuteu o le ata pue na filifilia, saili le poloka o le poloka o mea e le faalauaiteleina.
  6. Lenei e mafai ona e natia lenei pusa i ata mai tagata uma e teu ai pe tuu le avanoa i na o uo.
  7. A maeʻa ona faatulaga ni nofoaga fou, ia faʻamaonia le tapunia o le album, kiliki le ki "Faasaoina Suiga".

O faʻamaumauga faʻapipiʻi seti mo le album album, i le tele o tulaga, e le manaʻomia le faʻamaoniga. Afai e te manaʻo e faʻamautinoa ua saʻo ia faatulagaga, na o oe lava e mafai ona vaʻai i ata natia, e mafai ona e fesili atu i lau uo e alu i lau itulau ma ia mautinoa o faʻamaumauga ma ata o loʻo natia mai ona foliga.

E le mafai, o le album o se mea e le faalauaiteleina. "Ata na laveaiina".

I le taimi nei, o le pulega a VKontakte e le maua ai le malosi e natia ai soo se foliga. O le mea lea, ina ia e natia se ata ese, e te manaʻomia le fatuina o se atigilima fou ma ni mea e te faʻaogaina ma faʻagasolo ai le faila.

Tausia au lava faʻamatalaga ma faʻamoemoe oe manuia!