Ole Java e le galue i Mozilla Firefox: o mafuaʻaga autu o le faafitauli


Maestro AutoInstaller o se polokalama mo le faʻapipiʻiina vave o soʻo se numera o talosaga manaʻomia. O le masini komepiuta, muamua lava, e faʻatatau i tagata e masani ona faʻapipiʻiina ia lava seti o polokalama.

Fausia Papa

Pe a fatuina ni pepa talosaga Maestro AutoInstaller e ofoina atu e filifili le faila o le polokalama, ona faamaumauina lea o taga uma na faia e le tagata faʻaaoga i totonu o le window installer. O nei masini lomitusi, siakiina poʻo le siakiina o siaki siaki, filifilia o filifiliga, ma le tusia o faʻamaumauga i faʻafanua.

O lenei auala e mafai ai ona e fatuina se numera e le faʻaumatia o afifi o le a faʻaalia i le faamalama autu o le polokalama.

Faʻatulagaga

Ina ia faʻapipiʻi ia pusa na faia, e tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama i luga o le komepiuta faʻatatau ma faʻafeiloaʻi le pusa faʻaputu i faʻamaumauga a le MSR lea na faamaumauina ai faʻamaumauga i le taimi sauniuni.

E mafai ona e faʻapipiʻi e pei o talosaga uma i le taimi e tasi, ma filifili na o mea talafeagai mai le lisi.

Faia o vaʻa

E le iloa e le polokalame pe faʻapefea ona "susunuina" ia puʻe i ona luga pe tusi faʻamaumauga i isi faʻasalalauga.

O lenei 'auʻaunaga e faʻaaogaina na o le fausia o se pusa tufatufa i faila faila, faʻapipiʻi ma se feaveaʻi feaveaʻi o le polokalama. O se faila file permissionun i totonu o le pusa, lea e faʻaalia ai ma le Maestro AutoInstaller pe a sii le disk.

O mea o loʻo i totonu o le pusa e mafai ona faamaumauina i luga o le CD poʻo le lelalalalalalalalalalalala, e faʻaaoga ai se tasi o polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, UltraISO. Faamolemole ia matau o le aufaasālalau ua fausia o le a le mafai ona faʻailoaina, o lona uiga, o le a aoga lava pe a faʻaogaina le polokalama faʻaoga.

Mama

  • E leai se faʻaogaina o galuega, e faigofie mea uma ma manino;
  • Le mafai ona fatuina faʻasese ma polokalama;
  • Televave vave;
  • Faʻaaoga fua;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • Ole taimi e le iloa ai e le polokalama faʻapipiʻi e leai ni faʻataʻitaʻiga.

Maestro AutoInstaller o se polokalama faakomepiuta e laitiiti tele ma lautele, lea o le a fesoasoani e lavea ai le taimi i le faia o ituaiga lava o gaioiga e tasi pe a faʻapipiʻi polokalame tutusa i luga ole komepiuta. O lona faʻafaigofieina o le faʻaaogaina o se tasi o tusi sili ona talafeagai mo le masini faʻapipiʻi.

Faʻalogo Maestro AutoInstaller mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le faʻapipiʻiina vave o polokalama i luga o se komepiuta Npackd Multiset Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Maestro AutoInstaller o se polokalama faʻalelei mo le faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o talosaga tutusa i luga o komepiuta e tele. O loʻo i ai le faʻatinoga o le faia o tufatufaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ivan Shebanitsa
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.4.3