Faʻafefea ona lafoina se imeli

I le taimi nei, o le tele o tagata faaaoga le Initaneti e faʻaaogaina le i-meli, e tusa lava po o le a le matutua. Ona o lenei mea, o le taulimaina lelei ole meli e tatau mo soo se tagata o loʻo i ai manaoga manino mo le Initaneti ma fesootaiga.

Faʻasalalau

O le faagasologa o le tusitusi ma le lafoina mulimuli o feʻau e faʻaaoga ai soʻo se auʻaunaga meli o le mea muamua lava lea e manaʻomia e tagata taʻitoʻatasi ona masani ai. E le gata i lea i le gasologa o le tusiga, o le a matou faʻaalia le autu o le auina atu o imeli ma nisi faʻamatalaga auiliili.

I le faaopoopoina i luga, e taua le matauina o le toetoe lava o fale meli uma, e ui lava o loʻo i ai tulaga tulaga ese, ae o loʻo tumau pea le galuega autu. O lenei mea o le a mafai ai oe, i le avea ai ma se tagata e faʻaaogaina, e foia ai faʻafitauli pe a lafoina meli e aunoa ma ni faʻafitauli.

Manatua o savali taitasi na auina mai e oʻo atu i le tuatusi toetoe a vave. O le mea lea, e le mafai ona toe teuteu pe tape se tusi pe a uma ona lafo.

Meli Mail

O le galuega meli mai Yandex ua faʻaalia le lelei tele i le faʻatinoina o le faʻagasologa o le tusi i le tele o tausaga. O se taunuuga, o lenei E-Meli o le sili lea ona fautuaina mai a itiiti mai mai punaoa a Rusia o lenei ituaiga.

Ua uma ona tatou paʻi atu i le autu o le fatuina ma le toe auina atu o feau i le tusitusiga e tutusa i luga o le saite.

Vaʻai foi: Tuuina atu o savali i le Yandex.Mail

  1. Tatala le itulau autu o le pusa meli mai Yandex ma faʻatagaina.
  2. I le tulimanu pito i luga taumatau o le mata, sue le ki "Tusi".
  3. I le kalafi "Mai ia te ia" E mafai ona suia lou igoa i le lima o le tagata e auina atu, faʻapea foʻi ma le suiga o le faʻaaliga o le pulega Yandex.Mail aloaia.
  4. Faatumu le fanua "Ia" e tusa ai ma le tuatusi imeli o le tagata saʻo.
  5. O le masini otometi o lenei auaunaga o le a fesoasoani ia te oe i le ulufale atu i se Meli atoa.

  6. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻatumu le fanua i lau lava faitalia. "Mataupu".
  7. A aunoa ma le toilalo, ulufale i le savali e lafo i le autu autu o tusitusiga.
  8. Ole lapisi maualuga tusi, faʻapea foʻi ma tapulaa mamanu, e matuā vavalo lava.

  9. Mo le faʻamalosia o fesoʻotaiga mulimuli ane, ua fautuaina e faʻagasolo le faiga faʻaalaalafaga i totonu.
  10. A maeʻa le feau, kiliki "Auina atu".

Faamolemole ia matau o le Yandex.Mail, e pei o isi auaunaga talitutusa, e maua ai le gafatia e otometi le auina atu o se tusi pe a maeʻa se taimi ua atofaina. I lenei faʻatulagaga e mafai ona faʻaogaina i le atoatoa e tusa ai ma mea uma e fiafia i ai le tagata auina mai.

I le faagasologa o le faʻataʻitaʻia, i le tulaga o le le maluelue galuega o le auʻaunaga, pe a tusia ni mataitusi tetele, e otometi lava ona teu le kopi o kopi. E mafai ona e maua i latou ma faʻaauau ona lafoina mulimuli ane i le vaega tutusa i le lisi o le faasologa o taʻavale meli.

O iinei o mea uma o loʻo i ai i le Yandex. Mails e uiga i le faiga mo le tusitusi ma le faʻauʻuina o tusi.

Mail.ru

Afai tatou te faʻatusatusaina le mail mail Mail.ru e ala i avanoa ua tuʻuina atu i isi punaoa tali tutusa, ona na o le pau lea o auiliiliga ofoofogia o le mea moni o se tulaga maualuga maualuga o le saogalemu o faʻamatalaga. A leai, o gaioiga uma lava, aemaise lava, tusi tusi, e le iloga i se mea faapitoa.

Faitau atili: Faʻafefea meli Mail.ru

  1. A maeʻa le faʻatagaina, alu i le puseli.
  2. I le tulimanu pito i luga o le mata i lalo o le logo autu o le saite, kiliki i luga o le ki. "Tusi se tusi".
  3. Pusa faʻatusa "Ia" manaʻomia ona faʻatumu e tusa ai ma le tuatusi imeli I-meli.
  4. E le afaina le tele o meli a le tagata ua folasia i ai, ona o soo se auaunaga meli e fetaui lelei ma isi.

  5. E mafai foʻi ona faʻaopoopo se isi tagata e faʻaaogaina, e faʻaaoga ai le gaioiga e otometi ona fatuina se kopi o le feʻau.
  6. I le koluma o loʻo i lalo "Mataupu" faʻaopoopo se faʻamatalaga puupuu o le mafuaaga mo le talosaga.
  7. Afai e tatau ai, e mafai ona e lafoina nisi faʻamatalaga e faʻaaoga ai le teuina o faʻamaumauga i le lotoifale, Cloud Privacy or other previously received text text messages i faila.
  8. O le poloka autu autu i luga o le itulau, o loʻo i lalo o le meafaigaluega, e tatau ona e faʻatumu le tusi o le apili.
  9. Atonu o le a tuʻuina le avanoa, ae i lenei tulaga, o le uiga o le lafoina o meli ua leiloloa.

  10. I lenei foi, e mafai ona e faʻasoa le faiga o faʻasilasilaga, faʻamanatuga, faʻapea foʻi ma le auina atu o se tusi i se vaitaimi patino.
  11. A maeʻa i le faʻatumu o poloka manaʻomia, i le pito i luga pito i luga o luga o le fanua "Ia" kiliki le faamau "Auina atu".
  12. A maeʻa ona tuʻuina atu, o le a talia vave e le tagata na lafo mai le meli pe a fai e lafoina e lana pusa meli ia maua lelei.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le pusameli mai le kamupani Mail.ru e leʻo ese mai Yandex ma e le mafai ona faʻalavelave tele i le faagasologa o le taotoga.

Gmail

Google 'auʻaunaga meli, e le pei o mea na aafia muamua, o loʻo i ai se faʻatulagaga faʻatusa tulaga ese, o le mafuaʻaga lea e faigata ai i tagata fou ona faʻatautaia tomai faʻapitoa. Ae ui i lea, i lenei tulaga, e tatau ona e faitauina ma le totoa auiliiliga uma i luga o le lau, e aofia ai meafaigaluega.

I le faʻaopoopoga i luga, e taua le tosina atu o oe i le mea moni e faapea o Gmail e masani lava ona na o le pau lea o le galuega galue i le imeli. E sili atu lenei popolega i le resitaraina o se teugatupe i luga o nofoaga eseese, talu ai o loʻo faʻatinoina le faiga o le siakiina o tusi iinei ma vavalalata ma isi E-Mail.

  1. Tatala le upega tafaʻilagi aloaia o le meli mai Google ma faʻapipiʻi.
  2. I le itu tauagavale o le faamalama o le sailiga i luga ae o le iunite autu faatasi ai ma le lisi autu, saili ma faaaoga le faamau "Tusi".
  3. I le pito i lalo taumatau o le itulau o le a tuʻuina atu ia te oe se fomu faavae mo le faia o se tusi e mafai ona faʻalauteleina i le atoaga o lau ata.
  4. Ulufale i totonu o le matāupu "Ia" Tuatusi i-meli o tagata e manaʻomia ona tuʻuina atu lenei tusi.
  5. Mo le tele o savali lafoina, ia faʻaoga se avanoa i le va o taulaiga taʻitasi.

  6. Faitau "Mataupu"E pei ona i ai muamua, ua maeʻa pe a manino e tatau ona faamanino mafuaaga mo le lafoina o meli.
  7. Faʻatoʻa le laufanua autu e tusa ai ma ou manatu, ae le galo le faʻaaogaina o gafatia o le tautua e tusa ai ma mamanu o le meli na lafoina.
  8. Manatua o le savali pe a faʻasaʻoina ia lava e faʻaolaina ma logoina lenei mea.
  9. Ina ia lafoina meli, kiliki le ki. "Auina atu" i le tulimanu pito i lalo o le faamalama o loʻo galue.
  10. A maeʻa ona lafoina meli o le a tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga.

Gmail, e pei ona mafai ona e vaʻaia, e sili atu ona taulai atu i le faaaogaina i le galuega, nai lo le fesootai ma isi tagata e ala i le meli.

Rambler

O le pusa e-meli a Rambler ei ai se mamanu tutusa foliga tutusa i Mail.ru, ae i lenei tulaga o le atinaʻe e le maua ai nisi mea. I lenei tulaga, o lenei meli e sili atu le fetaui lelei mo fesoʻotaʻiga ma tagata faʻapitoa, ae le o le faʻatulagaga o le vaʻavaʻavega poʻo le tufatufaina.

  1. Muamua lava, faʻapipiʻi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Rambler Mail ma faia le resitalaina ma le faʻatagaga mulimuli ane
  2. I le taimi lava lea i lalo ole laulau pito i luga luga o luga o le nofoaga Rambler auaunaga, saili le ki "Tusi se tusi" ma kiliki i luga.
  3. Faaopopo i le pusa o tala "Ia" Tuatusi imeli o tagata uma e mauaina, tusa lava po o le a le igoa o le igoa.
  4. I poloka "Mataupu" Faʻaofi se faʻamatalaga itiiti o mafuaʻaga mo le apili.
  5. I lau faitalia, e tusa ai ma ou manaʻoga, faʻatumu le vaega autu o le atinaʻeina o le feʻau, faʻaaoga le meafaigaluega pe'ā tatau.
  6. Afai e manaʻomia, faʻaopoopo soʻo se mea faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le ki "Faapipii le faila".
  7. I le maea ai o le faia o le apili, kiliki le faamau i le saini. "Auina mai le imeli" i le pito i lalo o le matala o le uepi.
  8. Faatasi ai ma se auala talafeagai i le fatuina o se savali, o le a auina atu ma le manuia.

E pei ona mafai ona e vaʻai, i le faagasologa o le faʻaaogaina o le tautua, e mafai ona e aloese mai faigata e ala i le mulimuli i fautuaga autu.

I le faaiuga o mea uma ua faʻamatalaina i lenei tusiga, e taua le taʻuina atu o meli taitasi e leai ni a latou galuega e ese mai ai mo le tali atu i feʻau sa auina atu muamua. I lenei tulaga, o le tali na faia i totonu o se faatonu faʻamaonia, lea, faatasi ai ma isi mea, o loʻo i ai le tusi muamua a le tagata auina mai.

Matou te faʻamoemoe ua e manuia i le taulimaina o avanoa o le fatuina ma le lafoina o tusi e ala i auaunaga meli masani.