PeaZip 6.5.1

Faiga faila o se auala sili ona faigofie lea e laveaiina ai le tele o avanoa. E le mafaitaulia tusitala e mafai ona faʻapipiʻi faila ma faʻaitiitia ai lo latou tele e oʻo atu i le 80 pasene. O se tasi oi latou o PeaZip.

PeaZip o se tusitala saoloto e mafai ona tauva ma le 7-Zip lava ia. O loʻo i ai lana lava faʻataʻotoga faʻapitoa ma, i se faaopoopoga, e lagolagoina le tele o isi faatulagaga. Faatasi ai ma lenei mea, o le polokalama o loʻo i ai isi mea taua o le a tatou talanoaina i lenei tusiga.

Fausia se fale fou

Talu ai o PeaZip o se polokalame mo le galulue ma faʻamaumauga, o se tasi o ana matafaioi autu o le fatuina lea o se teutusi. O se avanoa itiiti i nisi o analogues o le fatuina lea o se teutusi i lona lava faatulagaga. I le faʻaopoopoga, e lagolagoina e PeaZip isi faʻalauiloa lauiloa. O se mea sili ona manaia o le tulaga lea e fatu ai se fale teu. E mafai ona e seti ni atigipusa, ma o le a toe foliga ese lava le mea e teu ai faamaumauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamaonia le tikeri o le faʻamalosi, pe muamua fatuina se pusa TAR, lea o le a faʻapipiʻiina i le faatulagaga e te filifilia.

Faʻaaogaina o le tagata lava ia

O lenei faamaumauga e iai le faatulagaga * .exe ma, e pei ona faʻaaogaina lona igoa, e mafai ona maeʻa e aunoa ma le fesoasoani a le au tusitala. E matua faigofie lava i tulaga e te le maua ai le avanoa e faʻapipiʻi ai pe faʻaaogaina le polokalama mo le galue ai faʻamaumauga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma ona toe faʻafouina le faiga faʻaoga.

Fausia o le tele o volumes archives

E tele lava faila faila e na o le tasi lava le voluma, ae e faigofie lava ona sui. E mafai ona e faʻamaonia le tele o voluma, ma faʻatapulaʻa ai i latou i lenei parakalafa, lea o le a aoga pe a tusi i le disk. E mafai ona faʻaliliuina se faʻamaumauga televolum i se mea masani.

Faʻasalalau tuʻufaʻatasi

I le faaopoopo atu i le tele o volumes archives, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega o le fatuina o faʻamaumauga eseese. O le mea moni, o loʻo na o le teuina o faila taitasi i totonu o se faʻamaumauga tuʻufaʻatasi. E pei lava o le mataupu talu ai, e mafai ona aoga mo le vaevaeina o faila pe a tusi i le disk.

Lafoaʻi

O le isi galuega taua, ioe, o faila faila. Faʻamaumauga e mafai ona tatala ma faʻaumatia le tele o faʻalauiloa masani o faila faʻapipiʻiina.

Pule o le Password

E pei ona e iloa, e sii mai faila mai se 'upega tafaʻilagi-puipuia, e tatau ona e ulu muamua i le ki. O lenei galuega o loʻo i ai i totonu o lenei fale teu faamaumauga, ae peitai, o se mea faigata tele le faʻapipiʻi i taimi uma o le faʻaupuga mo le faila faila faʻapitoa. Na muai silafia e le au atinaʻe lenei mea ma fatuina se pule o le upu faila. E mafai ona e faʻaopoopo i ai mea autu, lea e masani ona e faʻaaogaina e tatala ai le teutusi, ma pe a uma ona faʻaaogaina i latou i le igoa mamanu. E mafai foi ona puipuia le pule o lenei pule ina ia le avanoa ai isi tagata faaaoga.

Faʻamatalaga fatufoni

O upu masalosalo e le o taimi uma e fatuina e tatou e saogalemu mai hacking. Ae ui i lea, e foia pea e lenei faafitauli lenei faafitauli, faatasi ai ma le fesoasoani a se generator password random generator.

Suʻega

O le isi meafaigaluega aoga o le polokalama o le suʻeina lea o le teutusi mo mea sese. O lenei mea e sili ona aoga pe afai e tele taimi e te vaʻai ai i luga o fale e le o faigaluega pe "talepeina". O suʻega foi e mafai ai oe ona siaki le falefaʻamaumauga mo faʻamalosi e ala i le faʻaaogaina o le antivirus software ua e faʻapipiʻiina.

Aveesea

Faatasi ai ma le aveeseina o faila mai le falefaʻamaumauga, o loʻo faʻapitoa ona taumafai tagata atiae. E 4 ituaiga o le faʻamamaina i le polokalama, e aoga uma lava i lona lava auala. O le muamua e lua e faʻataʻitaʻiina, o loʻo latou i ai i soʻo se faʻamatalaga o Windows. Ae o totoe o se ponesi, aua o ia mea e mafai ona e faʻaumatia ai faila, mulimuli ane e le mafai ona toe faʻafouina e ala i le fesoasoani a Recuva.

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia faila faila

Suiga

I le faaopoopo atu i le fatuina o se teutusi, e mafai ona e suia lona faatulagaga. Mo se faataitaiga mai le faatulagaga * .rar mafai ona faia le faatulagaga o le teuina * .7z.

Faʻasologa

O le polokalama e tele naua mea aoga ma le aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻasalalau po o fea faatulagaga o faila faʻapipiʻi e tatau ona tatalaina e ala i le lē mafai ona fai i le PeaZip, pe na o le faʻaaogaina o le autu o le atinaʻe.

Fagogo & matū

Faʻaopoopo, faʻamalo ma le faʻapipiʻi faila o loʻo maua e faʻaaoga ai le faʻanoanoa ma le pa'ū masani, lea e matua faʻafaigofieina le galulue faatasi ma le polokalama.

Mama

  • Gagana Rusia;
  • Multifunctional;
  • Faiga faʻavae;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Atunuʻu faigofie ma faʻaogaina;
  • Saogalemu

Faʻafitauli

  • Faʻaauau fesoasoani mo le RAR-format.

E faavae i luga o loʻo i luga, e mafai ona tatou tusia ni nai faaiuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei polokalama o le tauvaga tele lea o le 7-Zip pe e matua talafeagai lava le galue ma faʻamaumauga. O le tele o galuega, o se fesoʻotaʻiga matagofie ma masani i le gagana Rusia, faʻamaonia, puipuiga: o nei mea uma e sili atu le tulaga ese o le polokalama ma toetoe lava a manaʻomia mo i latou e faʻaaogaina.

Tikiai PeaZip mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Sipeg J7z IZArc KGB Archiver

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
PeaZip o se polokalama e leai se totogi mo le galue ai ma faʻamaumauga, o loʻo i ai lona lava faʻatulagaina o le faʻasologa ma isi aoga aoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Archivers for Windows
Faʻapupula: Giorgio Tani
Tau: Faʻatau
Toa: 26 MB
Gagana: Rusia
Version: 6.5.1