Faitauina o savali i Odnoklassniki

O se tasi o pepa lauiloa e teu ai pepa o le PDF. Ae o nisi taimi e te manaʻomia le liua o meafaitino o lenei ituaiga i le faatulagaga o ata fasterise TIFF, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻaaogaina i tekinolosi o fax mamanu po o isi faamoemoega.

Auala e liliu ai

I le taimi lava e te manaʻo ai e fai atu o le tagata liliu mai i le PDF i TIFF faʻapipiʻi meafaigaluega o le faʻaogaina o le polokalama o le a le aoga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaogaina ni 'auʻaunaga i le initaneti mo le liua, poʻo se polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i auala e foia ai le faafitauli, e faʻaaoga ai masini faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta. O polokalame e mafai ona foia lenei mataupu e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • Tagata liliu mai;
  • Ata faʻataʻitaʻi;
  • Polokalame mo le suʻesuʻeina ma le faʻamalamalamaina o tusitusiga.

Sei o tatou talanoa auiliili e uiga i vaega taʻitasi ua faamatalaina i luga o faʻataʻitaʻiga o faʻamatalaga patino.

Metotia 1: AVS Document Converter

Seʻi o tatou amata i le polokalama faʻapipiʻi, faʻapitoa i le tusi Document Converter mai le atunuʻu AVS.

Tikiake le Faʻamatalaga Faʻamatalaga

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga. I poloka "Faʻatulagaina o Faʻatulagaga" kiliki "I ata.". Tatala avanoa "Pusa o Faiga". I lenei tulaga, filifili le filifiliga "Tiff" mai le lisi na tuʻuina ifo.
  2. O lea e tatau ona e filifilia le punaoa PDF. Kiliki i le ogatotonu "Faaopoopo Failautusi".

    E mafai foi ona e kiliki i se faaupuga tutusa i le pito i luga o le faamalama.

    Faʻaaoga ma faʻaaogaina le lisi. Kiliki "File" ma "Faʻaopoopo faila ...". E mafai ona e faʻaaoga Ctrl + O.

  3. O le matala o le filifiliga e aliali mai. Alu i le mea e teuina ai le PDF. Filifili le autu o lenei faatulagaga, kiliki "Tatala".

    E mafai foi ona e tatalaina se pepa e ala i le toso mai mai soʻo se faila faila, mo se faʻataʻitaʻiga "Saili"i le atigi sela.

  4. O le faʻaaogaina o se tasi o nei filifiliga o le a mafua ai ona faʻaalia mea o loʻo i totonu o le pepa i le fesoʻotaʻiga o tagata liliu mai. O lea ia faʻamalamalama le mea o le a faʻauʻu ai le mea mulimuli ma le faʻalauteleina o le TIFF. Kiliki "Iloilo ...".
  5. O le a tatalaina le tagata folau "Suʻe Failautusi". Faʻaaogāina o meafaigaluega e faʻaogaina, alu i le mea e teu ai le pusa lea e te manaʻo e auina atu le mea ua liua, ma kiliki "Lelei".
  6. O le auala patino o le a vaaia i totonu o le fanua. "Foliga Faʻatino". O lea la e leai se mea e taofia ai le faʻalauiloaina o le faagasologa o suiga. Kiliki "Amata!".
  7. O le toe faʻaleleia o taualumaga amata. O lona alualu i luma o loʻo faʻaalia i le ogatotonu o le faamalama o le polokalame e avea o se pasene.
  8. A maeʻa le faʻatautaia, o se faamalama e oso aʻe i luga o mea e maua ai faʻamatalaga ua maeʻa maeʻa le liua. E tuʻuina atu foi e alu i le tusi faʻasologa o loʻo teuina ai le mea fou. Afai e te manaʻo e fai lenei mea, ona kiliki lea "Faʻasalalau avanoa".
  9. Tatala "Saili" le mea tonu lava e teuina ai le TIFF liliu. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaogaina lenei mea mo lona faʻamoemoe poʻo le faia o soʻo se isi lava manipulation.

O le faʻafitauli sili o le auala ua faʻamatalaina o le totogiina lea o le polokalama.

Metotia 2: Ata Faʻamatalaga

O le isi polokalama o le a foia ai le faafitauli o loʻo tuʻuina i lenei tusiga o le Image Converter Photo Converter.

Download Photo Converter

  1. Faʻasagaina le Photoconverter. Ina ia faamaoti le pepa e te manao e liliu, kiliki i luga o le ata o se faailoga "+" i lalo o le tusiga "Filifili Faauluulu". I le lisi ua maeʻa, filifili le filifiliga "Faaopoopo Failautusi". E mafai ona faʻaaoga Ctrl + O.
  2. O le mata o filifiliga e amata. Faʻasaga i le mea o teuina ai le PDF, ma maka. Kiliki "Lelei".
  3. O le igoa o le pepa filifilia o le a faʻaalia i le Faʻamatalaga Autu o le Ata Faʻamatalaga. Lalo i le poloka "Faasaoina" filifili "Tif". Le isi, kiliki "Faasaoina"e filifili ai pe o fea o le a faaliliuina le aitema.
  4. Ua faʻamalosia se faamalama i le mea e mafai ona e filifili ai le nofoaga e teu ai mo le bitmap mulimuli. Ona o le le mafai, o le a teuina i totonu o se pusa ua taʻua "Maualuga"lea o loʻo faʻaaogaina i totonu o le tusi o loʻo i ai le punavai. Ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia le igoa o lenei faila. E le gata i lea, e mafai ona e filifilia se faʻatoʻaga o le teuina o le leitio. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamaonia le nusipepa lata mai o le nofoaga o le punavai poʻo le lautele o soʻo se faʻamatalaga i luga o le disk poʻo luga o le aufaasālalau e fesootai i le PC. I le mataupu mulimuli, ave le suiga i le tulaga "Faila" ma kiliki "Suiga ...".
  5. O se faamalama e aliali mai "Suʻe Failautusi", lea ua uma ona matou iloiloina pe a toe iloiloina le polokalama muamua. Faʻamanino le tusi o loʻo manaʻomia i totonu ma kiliki "Lelei".
  6. O le tuatusi filifilia o loʻo faʻaalia i le fetaulaiga o Photoconverter talafeagai. O lenei e mafai ona e amata toe faʻafouina. Kiliki "Amata".
  7. A maeʻa lena, o le a amataina le faʻatulagaga o le liua. E le pei o le polokalama tuai, o lona alualu i luma o le a le faʻaalia i le pasene, ae faʻatasi ai ma le fesoasoani o se faʻaaliga iloga iloga.
  8. A maeʻa le faʻataunuʻuga, o le a mafai ona e ave le ata pito i luga o le bitmap i le nofoaga o le tuatusi na faʻamautuina i totonu o le suiga.

O le le lelei o lenei filifiliga o le Photoconverter o se polokalama totogi. Ae e mafai ona faʻaaogaina mo se totogi mo le 15-aso faamasinoga faʻataʻitaʻiga ma se tapulaa o le gaioiga e le sili atu i le 5 aitema i le taimi.

Metotia 3: Adobe Photoshop

Matou te liliu nei i le fofoina o le faafitauli i le fesoasoani a le au tusitala ata, amata, masalo, ma sili ona lauiloa - Adobe Photoshop.

  1. Tatalo Adobe Photoshop. Kiliki "File" ma filifili "Tatala". E mafai ona e faʻaaoga Ctrl + O.
  2. O le mata o filifiliga e amata. E pei lava o taimi uma, alu i le mea o loʻo i ai le PDF ma a uma ona filifili, kiliki "Tatala ...".
  3. Le amataga o le ulufale mai PDF. O iinei e mafai ona e suia le lautele ma le maualuga o ata, taofi le aofaʻiga pe leai, faʻamaonia le faʻaoga, lanu lanu ma le loloto. Ae afai e te le malamalama i nei mea uma, pe e te le manaʻomia le faia o fetuunaiga e ausia ai le galuega (ma i le tele o mataupu o le), ona faigofie lea i le itu tauagavale filifili le itulau o le pepa e te manaʻo e te liliu i le TIFF, ma kiliki "Lelei". Afai e te manaʻomia le liua uma o itulau PDF po o nisi oi latou, ona tatau lea ona faia le algorithm atoa o taga o loʻo faʻamatalaina i lenei auala, mai ia i latou taʻitasi, mai le amataga e oʻo i le iuga.
  4. O le itulau filifilia PDF o loʻo faʻaalia i le Adobe Photoshop interface.
  5. Ina ia faia le liua, toe tataʻi. "File"ae o lenei taimi i le lisi e le filifilia "Tatala ..."ma "Faasaoina ... ...". Afai e te manaʻo e galue faʻatasi ma le fesoasoani a 'olo vevela, i lenei tulaga e mafai Shift + Ctrl + S.
  6. Ua amata le mata "Faasaoina". Faʻaaogāina o meafaigaluega tau uila, alu i le mea e te manaʻo e teu ai meafaitino pe a uma ona toe faʻaleleia. Manatua kiliki i le fanua. "Pusa o Faiga". Mai le lisi tele o faʻataʻitaʻiga faʻafanua filifilia "Tiff". I le eria "Igoa ole igoa" E mafai ona suia le igoa o le mea faitino, ae e le talafeagai lenei mea. Tuʻu isi mea uma e le faʻaaogaina e pei o le le lelei ma le lolomiina "Faasaoina".
  7. Tatala le faamalama TIFF Filifiliga. I totonu o lea mea e mafai ona e faʻamaonia ai nisi o meatotino e manaʻo le tagata e fia iloa i le ata o le bitmap, o lona uiga:
    • Ituaiga o le faavasegaina o ata (e ala i le le mafai ona fai - leai se faafefe);
    • Polokalama pixel (le faʻaaogaina e le faʻaaogaina);
    • Fetuʻutuʻuga (le faʻaaogaina IBM PC);
    • Faʻamau faʻamaumauga (faʻaaogaina le RLE), ma isi.

    A maea ona faʻamalamalamaina uma tulaga, e tusa ai ma au sini, kiliki "Lelei". Ae ui i lea, e tusa lava pe e te le malamalama i ia tulaga saʻo, e te le tau popole tele, talu ai o faʻafitauli e le masani ai e masani ona faamalieina ai talosaga.

    Pau lava le fautuaga, pe afai e te manao ia laʻititi le ata e mafai ona maua i le mamafa, ona i ai lea ile poloka Image Compression filifili se filifiliga "LZW", ma i le poloka "Paʻu Faigata" seti le ki i le tulaga "Aveese faʻamau ma teu se kopi".

  8. A maeʻa lenei mea, o le a faia le liua, ma o le ae maua le ata ua maeʻa i le tuatusi na e filifilia e avea o se auala se tasi. E pei ona taʻua i luga, afai e te manaʻomia le faaliliuina o sili atu ma le tasi le itulau PDF, ae o le tele o mea uma, ona fai lea o le taualumaga o loʻo i luga ma ia mea taitasi.

O le le lelei o lenei metotia, faapea foi ma polokalama talu ai, o le ata lea o le Adobe Photoshop graphic editor. E le gata i lea, e le faatagaina ai le liua tele o itulau PDF aemaise lava faila, e pei ona faia e tagata liliu mai. Ae i le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le fesoasoani a Photoshop, e mafai ona e setiina le saʻo mautu mo le TIFF faaiu. O le mea lea, e tatau ona tuʻuina atu le manaʻoga mo lenei metotia pe a manaʻomia e le tagata faʻapitoa le mauaina o le TIFF faʻatasi ma mea tonu na faʻamaonia, ae faʻatasi ai ma se aofaiga itiiti o meafaitino ua liua.

Metotia 4: Gimp

O le isi faʻataʻitaʻiga kalafa e mafai ona toe faʻatulaga le PDF i le TIFF o Gimp.

  1. Faʻatoaga Gimp. Kiliki "File"ona sosoo ai lea "Tatala ...".
  2. Ulu "Tatala le Ata". Faʻasaga i le mea o loʻo teuina ai le PDF ma faʻapipiiina. Kiliki "Tatala".
  3. Ua amata le mata "Faʻatau mai PDF"tutusa ma le ituaiga na matou vaaia i le polokalama talu ai. O iinei e mafai ona e setiina le lautele, maualuga ma le faʻamaoniga o faʻamatalaga faʻasolo mai fafo, faʻaaoga le tetee-igoa. O se mea e manaʻomia mo le saʻo o isi gaioiga o le tuʻuina lea o le ki i le fanua "Vaai le itulau" i le tulaga "Ata". Ae o le mea pito sili ona taua, e mafai ona e filifilia ni itulau i le taimi lava e tasi mo le faaulufale mai poʻo le mea uma. Ina ia filifilia itulau taʻitasi, kiliki i luga i le kuluma taumatau o loʻo i ai le ki Ctrl. Afai e te filifili e faaulufaleina uma itulau PDF, ona kiliki lea o le faamau "Filifili Mea Uma" i le faamalama. A maea le filifilia o itulau ma, afai e tatau ai, o isi nofoaga ua faia, lolomi "Faaulufaleina mai".
  4. Le faagasologa o le faaulufale mai o PDF.
  5. Filifilia itulau filifilia. Ma i le ogatotonu o le faamalama, o le anotusi o le muamua o le a faʻaalia, ma i le pito i luga o le atigi faamalama o isi itulau o le a maua i le ata muamua, lea e mafai ona e suia i le va i le kilikiina oi latou.
  6. Kiliki "File". Ona alu lea "Faʻasalalau Atu ...".
  7. Faʻaalia "Atinaʻe Ata". Faʻasaga i le vaega o le faila i le mea e te manaʻo ai e lafo le TIFF toe teuteu. Kiliki i le igoa i lalo. "Filifili ituaiga faila". Mai le faasologa o lisi e tatala, kiliki "TIFF Ata". Faasolo i lalo "Fafo atu".
  8. Toe tatala le isi matala "Aveesea le ata e pei o le TIFF". E mafai foi ona seti le ituaiga o pagatia. I le le mafai, e le faia le faʻamalosi, ae afai e te manaʻo e teu le avanoa vaʻa, seti le ki i "LWZ"ona toe lolomiina lea "Fafo atu".
  9. O le liua o se tasi o itulau PDF i le faatulagaga filifilia o le a faia. O mea mulimuli e mafai ona maua i totonu o le pusa lea na tofia e le tagata lava ia. O le isi, toe tuusao i le faamalama Gimp base. Ina ia agaʻi i le toe faʻafouina o le isi itulau o le PDF, kiliki i luga o le ata e faʻamuamua i le pito i luga o le faamalama. O mea o loʻo i lenei itulau o le a faʻaalia i le ogatotonu o le atinaʻe. Ona faatino uma lea o manua muamua o lenei metotia, e amata i le parakalafa 6. E tatau ona faia se gaoioiga faapena ma itulau taʻitasi o le PDF pepa e te fuafua e liliu.

O le faʻaaogaina sili o lenei metotia nai lo le muamua, o le polokalama GIMP e matuai saoloto lava. E le gata i lea, e mafai ai e oe ona faaulufaleina uma itulau PDF i le taimi e tasi i le taimi e tasi, ae e tatau lava ona e auina ese atu itulau taʻitasi i le TIFF. E tatau foi ona maitauina o loʻo maua pea e le GIMP ni nai faʻavae mo le fetuunaiga o meatotino o le TIFF faaiu nai lo Photoshop, ae sili atu nai lo tagata liliu mai.

Metotia 5: Faitau

O le isi talosaga lea e mafai ai ona e toe faʻatulagaina mea faitino i le itu o le suʻesuʻega, o se meafaigaluega mo le faʻaogaina o ata Readiris.

  1. Faʻaauau le Faitau Tusi. Kiliki le ata "Mai File" i le ata o le fafautusi.
  2. Meafaigaluega e aliali mai "Faʻatasi". Alu i le eria o loʻo teuina ai le PDF, faʻailoa ma kiliki "Tatala".
  3. O itulau uma o le aitema filifilia o le a faaopoopo i le Readiris application. O le a amataina a latou faʻamatalaga faʻapitoa.
  4. Le faʻatulagaina o le toe teuteuina i le TIFF, i le laulau i le poloka "Faʻatinoga Faʻamaumauga" kiliki "Isi".
  5. Ua amata le mata "Tuʻua". Kiliki i luga o le pito i luga o lenei faamalama. E amataina se lisi tele o faatulagaga. Filifili se mea "TIFF (ata)". Afai e te manaʻo i le taimi lava e uma ai le liua e tatala le faila i le tagata matamata ata, siaki le pusa i tafatafa o "Tatala pe a uma ona faʻasaoina". I totonu o le fanua i lalo o lenei mea, e mafai ona e filifilia se faʻamatalaga patino o le a faia ai le tatalaina. Kiliki "Lelei".
  6. A maeʻa nei taga i luga o le meafaigaluega i le poloka "Faʻatinoga Faʻamaumauga" icon faʻaalia "Tiff". Kiliki i luga.
  7. A maeʻa, ona amata lea o le faamalama. "Faʻatinoga Faʻamaumauga". E tatau ona e alu i le mea e te manaʻo e teu ai le TIFF toe teuteuina. Ona kiliki lea "Faasaoina".
  8. Le polokalame Readiris amata le faagasologa o le faaliliuina o PDF i le TIFF, o le alualu i luma o loo faaalia o se pasene.
  9. A maeʻa le faʻasalaga, afai e te tuua se pusa siaki i autafa o le aitema e faʻamaonia ai le tatalaina o le faila pe a uma le liua, o mea o loʻo i totonu o le mea TIFF o le a tatalaina i le polokalama na tuʻuina atu i totonu o le faʻavae. O le faila lava ia o le a teuina i le tusi faʻamaufaʻailoga e faʻamaonia e le tagata faʻaoga.

Suʻeina PDF i le TIFF e mafai ma le fesoasoani a le tele o polokalama eseese. Afai e te manaʻomia le liua o se numera taua o faila, o le mea lea mo lenei faʻamoemoe e sili atu le faʻaaogaina o polokalama faʻalapotopotoga o le a faʻafefe ai le taimi. Afai e taua mo oe le faʻamaonia lelei o le uiga o le liua ma meatotino o le TIFF fafo, ona sili atu lea ona faʻaaoga faʻaaliga faʻasino. I le mataupu mulimuli, o le taimi mo le liua o le a matua faateleina, ae o le a mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻamaoti atili le sili atu o faʻamaumauga.