Formof Autofill: faʻamaonia faʻamaumauga i le Mozilla Firefox browser


Npackd o se pule laiseneina polokalama polokalame ma le faʻatonuina mo le polokalama faʻaoga Windows. O le tusi talosaga e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi, faʻafouina ma tape faʻamalosi polokalama.

Faʻapipiʻi faʻasologa

O le faamalama autu o le polokalama o loʻo i ai se lisi o tusi talosaga mo le faʻapipiʻi, vaevaeina i ni vaega. O nei taaloga, avefeʻau, faʻamaumauga, afifi o faʻafouga faʻainitaneti ma faʻateleina, o se aofaiga atoa o vaega e 13, o lo oi ai, i le taimi o lenei tusiga, sili atu i le 1000 polokalama.

Faʻatulagaina o Faʻatino

Ina ia faapipii le polokalama i luga o se komepiuta, ia filifili i totonu o le lisi ma kiliki le ki talafeagai. O le a faʻafuasei lava ona faʻaalia ma faʻapipiʻi.

Faʻafou

I le faʻaaogaina o Npackd, e mafai ona e faʻafouina polokalama o loʻo maua i luga o lau komepiuta, ae na oi latou na faʻapipiʻiina e ala i le faʻaogaina o lenei polokalama, faʻapea foʻi ma nisi o polokalama, mo se faʻataʻitaʻiga, le .NET Framework.

Faʻatautaia talosaga faʻapipiʻiina

O le polokalama i le taimi o le faʻatulagaina e mafai ona maua ai faʻamatalaga e uiga i polokalama faʻapipiʻi a le PC ma faʻaalia i le faamalama autu. Lenei e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le polokalame, tamoe, faʻafouina, pe a maua lenei mea, faʻamalo, alu i le nofoaga o le aufaʻatasi.

Faʻataulaga

O talosaga faʻapipiʻi faʻaaogaina Npackd, faʻapea foʻi polokalame mai se lisi, e mafai ona faʻatau atu o se faila faʻapipiʻi i se pusa fou i luga o le puʻupuʻu.

A oʻo i le auina atu, o le afifi ua filifilia o le a faʻapipiʻiina ma o faila ua faʻamaonia i totonu o faʻalapotopotoga ua gaosia.

Faʻaopoopo Papa

Npackd tagata atinaʻe e faatagaina tagata e faʻapipiʻi pusa komipiuta i la latou fale teu oloa.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ulufale atu i lau Google, faatumu se pepa e te manaʻomia e faʻamaʻoti ai le igoa o le talosaga, faʻasolo matala, ma faʻaopopo se faʻamatalaga auiliili o le faʻasalalauga ma tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga e sii ai le tufatufaina.

Mama

  • Faʻamalo se taimi e suʻe ai polokalama saʻo;
  • Faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi;
  • Le mafai ona faʻafouina talosaga;
  • Faʻasalalau faʻapipiʻi i komepiuta;
  • Maua laisene;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • E leai se avanoa e faʻatau atu ai ma faʻafouina ia polokalame na faʻapipiʻiina aʻo leʻi faʻaaogaina le polokalama;
  • Faʻamaumauga uma ma faamatalaga faʻamatalaga i le Igilisi.

Npackd o se fofo sili mo i latou o loʻo faʻaogaina minute uma o lo latou taimi taua. O le polokalama ua aoina i le tasi faamalama mea uma e te manaʻomia e vave maua, faʻapipiʻi ma faʻafouina talosaga. Afai e te faʻaauau (pe auai ma le loto i ai) i le atinaʻeina o le polokalama, e mafai ona e tuʻu lau foafoaga i totonu o le fale teu oloa, ma tatala ai lou avanoa i ai i le tele o tagata.

Tikiake Npackd mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le faʻapipiʻiina vave o polokalama i luga o se komepiuta Fesili atu iaAdmin SUMo Multilizer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Npackd - o se lisi tatala o polokalama e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi, faafou ma faʻamalo mea e tuʻuina atu, faʻaopoopo au afifi i le fale teu oloa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupulaina: Tim Lebedkov
Tau: Faʻatau
Toa: 9 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.22.2