O laʻu molimau VAZ 1.0

O le tele o masini feaveaʻi e lagolagoina le toe fai musika. Ae ui i lea, o le mafaufau loloto o nei masini e le lava i taimi uma e teu ai au ala e fiafia i ai. O le auala ese o le faʻaaogaina o kata manatua lea e mafai ai ona e puʻeina musika atoa. E faʻapefea ona faia lenei mea, faitau i ai.

Taliaina o musika i se kata

Ina ia mafai ona faʻaalia le musika i luga o le SD card, o le ae manaomia le faia o nai laasaga faigofie. Mo lenei mea o le a e manaʻomia:

  • musika i luga o le komepiuta;
  • kata card;
  • tagata faitau card.

E manaʻomia le i ai o faila musika i le MP3 format, lea o le a ono faia i soo se masini.

E tatau lava ona i ai le kata o le kalama ma maua ai avanoa avanoa mo musika. I luga o le tele o gaioiga, o faʻamalosi e mafai ona faʻaaogaina na o le FAT32 faila faila, o lea e sili atu ai le toe fuataʻi muamua.

O se tagata e fai lau kata o se nofoaga i totonu o le komepiuta lea e mafai ona e tuʻu ai se kata. Afai o matou talanoa e uiga i se tamai microSD card, ona e manaʻomia lea o se mea faʻapitoa faapitoa. E foliga mai o se pepa Aso SD faatasi ai ma se fesoʻotaʻi laitiiti i le tasi itu.

I le isi itu, e mafai, e aunoa ma le aveeseina o le kiliva flash flash, faʻafesoʻotaʻi le masini i le komepiuta e ala i le USB cable.

A oʻo mai mea uma nei, o le a na o le mulimuli i nai laasaga faigofie.

Laasaga 1: Fesoʻotaʻi le kata manatua

  1. Faʻapipiʻi le kata i le kata pepa poʻo le faʻaoga faʻaogaina o le USB cable.
  2. E tatau i le komipiuta ona faia se fesoʻotaʻiga vaʻaia faʻatasi.
  3. Faalua ona kiliki i le ata "Komipiuta".
  4. I totonu o le lisi o mea e faʻaaogaina e tatau ona faʻaalia ai se kata.

Tip! Aʻo le i tuʻuina atu se kata, siaki le tulaga o le palota saogalemu, pe afai ei ai. E le tatau ona ia tu "Loka"a leai o le a tupu le sese i le taimi o le pueina.

Laasaga 2: Saunia o le Kata

Afai e le lava le avanoa i luga o le kalama, e tatau ona e faʻasaʻoloto.

  1. Faalua ona kiliki e tatala le kata i totonu "O lenei komepiuta".
  2. Aveese le le talafeagai pe faʻanofoina faila i lau komepiuta. Ae sili atu, faʻapipiʻi, aemaise lava pe afai e leʻi faia mo se taimi umi.

Mo le faigofie, e mafai ona e fatuina se isi pusa mo musika. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le pa luga. "Foliga Fou" ma taʻu ia pei o oe.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se kata manatua

Laasaga 3: Faʻalogo Musika

O lenei ua tumau pea le faia o le mea sili ona taua:

  1. Faʻasaga i le pusa i le komipiuta o loʻo teuina ai faila musika.
  2. Filifili laupepa e manaʻomia poʻo faila taʻitasi.
  3. Filifili-lelei ma filifili "Kopi". E mafai ona e faʻaogaina le gaogao keyboard "FMT" + "C".

    Manatua! E mafai ona e vave filifilia uma faila ma faila e faʻaaoga ai le tuʻufaʻatasiga "FMT" + "A".

  4. Tatala le kilipa USB ma alu i le pusa mo musika.
  5. Faʻasatau saʻo i mea uma ma filifili Pasili ("FMT" + "V").


Ua faia! Musika i luga o le kata manatua!

E i ai foi se isi mea. E mafai ona e vave pasi le musika e pei o le: filifili faila, kiliki-saʻo, faʻanofo le mea "Auina atu" ma filifili le avelaina e manaʻomia.

O le le lelei o lenei metotia, o le a faʻafefe uma musika i aʻa o le kiliva afi, ae le o le faila saʻo.

Laasaga 4: Aveesea o le kata

A uma ona kopiina musika uma i se kalama, e tatau ona e faʻaaogaina le auala saogalemu e aveeseina ai. Aemaise lava, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Faʻamau i luga o le faʻailoga le 'upega o le USB i luga o le faʻailoga po o totonu o le fata ma se siaki lanu meamata.
  2. Kiliki i luga ma kiliki "Aveesea".
  3. E mafai ona e maua se kata o le kata mai le tagata kata pepa ma faʻaofi i totonu o le masini e te faʻalogo ai i musika.

I luga o nisi masini, e mafai ona tupu faʻafuasei le faʻafouina o musika. Ae ui i lea, e masani lava e tatau ona faia lenei lima, ma faasino le tagata taalo i le pusa i luga o le kata o le kata i le mea na aliaʻe mai ai musika fou.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie mea uma: faʻafesoʻotaʻi se kata i le PC, kopi le musika mai se puʻupuʻu ma faʻapipiʻi i luga o se kiliva flash flash, ona faʻaaogaina lea e ala i le aveeseina saogalemu.