Fofoina o le faafitauli o le faafesootaia o Hamachi i se fetaulaiga o fesootaiga


O le Initaneti poʻo le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai le toatele oi tatou e faʻaalu le vaega o le liona o tatou taimi. O le faʻaauau mai lenei mea, e manaia tele, ma o nisi taimi e tatau ai ona iloa le saoasaoa o loʻo faʻapipiʻiina faila, pe o le lautele o le laina e lava mo le matamata i tifaga ma le tele o auala o loʻo faʻaaluina.

I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i nisi o sui o le masini komepiuta e fesoasoani e fuafua le saoasaoa o le Initaneti ma maua fuainumera i luga o fefaatauaiga i luga o se komepiuta.

NetWorx

Le sui sili ona lauiloa o polokalama mo le galulue faatasi ma fesootaiga i le Initaneti. NetWorx o loʻo i ai le tele o galuega mo faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga, tausia faʻamaumauga o fuainumera faʻataʻitaʻi, ma mafai ai ona e fuaina le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le lima ma i le taimi moni.

Download NetWorx

Iloa

JDAST e tutusa ma NetWorx ma na o le pau lava le mea e le maua ai fuainumera o auala. O isi galuega e aofia ai: fua faʻataʻitaʻi o le saoasaoa o le Initaneti, faʻataʻitaʻiga taimi, faʻamaumauga o fesoʻotaiga.

Download JDAST

Bwmeter

O se isi polokalame mamana e pulea ai le Initaneti i lau komepiuta. O le uiga iloga o le BWMeter o le i ai lea o se fesoʻotaiga o fesoʻotaʻiga e logoina ai le tagata e uiga i le gaoioiga o polokalame e manaʻomia ai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga mo a latou galuega.

O loʻo i ai i le polokalama se tafaʻaloga e mafai ai e oe ona mataʻituina le feoaʻi ma le saoasaoa o feoaiga, o le tele o galuega faʻamaonia, faʻapea foi le mafai ona mataʻitu le fesoʻotaʻiga i luga o komepiuta mamao.

Download BWMeter

Net.Meter.Pro

O le isi sui o polokalama mamana mo le fegalegaleai ma fesootaiga fesoʻotaʻi. O le uiga iloga autu o le i ai o se faʻamaumauga vave - o le otometi le pueina o faitauga mita i totonu o se faila.

Download Net.Meter.Pro

Telefoni

SpeedTest e matua ese lava mai sui talu ai i lena mea e le tofotofoina ai sootaga, ae fua le saoasaoa o le faaliliuina o faamatalaga i le va o ni laina se lua - komepiuta i le lotoifale po o se komepiuta ma se itulau uepi.

Download SpeedTest

LAN Speed ​​Test

LAN Speed ​​Test ua faamoemoeina mo naʻo le suʻeina o faʻamatalaga faʻamatalaga ma le faʻafeiloaʻi o vitio i totonu o se 'upega tafaʻilagi. Mafai ona matamata i masini i "lokalke" ma tuuina atu a latou faamatalaga, e pei o le IP ma le MAC-address. O fuainumera faamauina e mafai ona faʻasaoina i faila faila.

Download LAN Speed ​​Test

Download Master

Download Master - polokalama faʻanatura e faʻapipiʻi ai faila mai le Initaneti. I le taimi o le download, e mafai e le tagata faʻapitoa ona matamata i le kalafi o suiga vave, i se faaopoopoga, o le saoasaoa i le taimi nei o loʻo faʻaalia i totonu o le faʻamau.

Download Download Master

Ua e faitauina se lisi laiti o polokalama mo le fuafuaina o le saoasaoa o le Initaneti ma le siakiina o fefaatauaiga i luga o se komepiuta. O i latou uma lava e faia lelei a latou galuega ma ia i ai galuega talafeagai mo le tagata faʻaaogaina.