MTK Droid Tools 2.5.3

O faʻamatalaga i le Steam atonu e fiafia i nisi o mataupu. Masalo e te manaʻo e aoina nei pine ma faʻaalia i au uo. Ma isi ata e mafai ai e oe ona faʻaleleia lau maualuga i le Steam. Ina ia mafai ona maua ia ata e te manaʻomia e aoina ai nisi numera o kata. Faitau atili e uiga i lenei mea i le tusiga.

O le aoina o pine o se mea manaia mo le toatele. I le taimi lava e tasi, o lenei galuega e matua faigata lava, talu ai e tatau ona e iloa faʻamatalaga o lenei mataupu. O se tagata e leai se poto masani vaʻaia e aunoa ma le fesoasoani talafeagai e mafai ona faʻaalu le tele o taimi e amata aoina ai pine.

Faʻapefea ona aoina le faʻamaonia i luga o le Steam

Ina ia malamalama i le auala e mafai ona e mauaina ai icons i Steam, e tatau ona e alu i se itulau e faʻaalia ai ata uma na e aoina. E faia lenei mea i le faʻaaogaina o le Steam pito i luga. E tatau ona e kiliki i lou igoa tauvalaau, ona filifili lea o "ata".

Seʻio tatou tilotilo atu i se tasi o ata. Mo se faataitaiga, ave le faailoga o le taaloga "Saints Row 4". O le kulupu mo le aoina o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo mulimuli mai.

O le agavale o loʻo faʻaalia ai le tele o le poto masani o le ae mauaina pe a uma ona e aoina lenei pine. O le isi poloka e faʻaalia ai kata ua uma ona e aoina. O le taumatau e faʻaalia ai le numera manaomia o kata. E faʻaalia ai foi le tele o kata na e aoina mai le numera manaʻomia. A uma ona e aoina uma kata, e mafai ona e fatuina se atigipusa. O le pito i luga o le pepa o loʻo faaalia ai le tele o kata e mafai ona paʻuʻese mai le taaloga.

E faʻapefea ona e mauaina kata? Ina ia mafai ona maua kata, ua lava lava le taalo i se taaloga. Aʻo e taʻalo i le taaloga, i nisi o vaeluaga o le ae mauaina se kata e tasi. O lenei kata o le a aliali mai i totonu o lau suʻega vaʻaia. E tofu taaloga ma numera patino o kata e mafai ona paʻu. O lenei fuainumera e masani ona itiiti ifo nai lo mea e manaʻomia e aoina mai ai le pine. O le mea lea, i soo se tulaga lava, o le ae maua ia kata o loʻo misi i isi auala.

E faʻapefea ona ou maua pepa o loʻo misi? O se tasi auala o le fefaʻasoaaʻi ma se uo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te aoina kata mo le "Saints Row 4", e leai ni kata e 4, ae i le taimi lava e tasi e iai lau kata mo isi taaloga. Ae, o ata mo nei taaloga e te le aoina mai, ona mafai lea ona e faafesuiaʻia kata le talafeagai mo kata "Saints Row". Ina ia mafai ona e vaʻaia ni kata o au uo, e tatau ona e kiliki i le faaputuga o mea e faapipiiina i le itu tauagavale.

Ona tusi i lalo o le itulau tatala, o iinei e mafai ona e iloa ai kata ma le uo. I le iloaina o lenei faʻamatalaga, e vave ona e maua pepa o loʻo misi e ala i le fesuiai ma au uo.

Ina ia mafai ona amata le fefaʻasoaʻiga o meafaitino faʻatasi ma se uo, ia na o le kiliki i luga ma le kī saʻo o le kusi i le lisi o uo ma filifili le mea "ofoina ofo".

A uma ona e aoina uma kata talafeagai, e mafai ona e aoina le pine. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki lava le kene mo le fatuina o se atigipusa e aliali i le itu taumatau o le laulau. A maeʻa le fausiaina o le ata, o le ae maua foi se talaaga e fesootaʻi ma le taaloga, ataata, poʻo se isi mea. O lau talaaga o le a faateleina. E faaopoopo atu i ata masani, ei ai foi ata faapitoa i le Steam, lea ua taʻua o le pepa (metallic).

O nei ata e ese siʻeseʻese i foliga vaaia, ma e maua ai foi le tele o faʻamatalaga i lau faʻamatalaga Steam. I le faaopoopo atu i ata e mafai ona maua e ala i le aoina o kata, o loʻo i ai ata i Steam e maua mo le auai i mea eseese ma faia nisi o taga.

I le avea ai o se faʻataʻitaʻiga o ia ata, e mafai ona e taʻua le "auaunaga umi," lea ua tuʻuina atu mo le taimi talu mai le faia o se teugatupe i le Steam. O le isi faʻataʻitaʻiga o le "auai i le tau mafanafana ma le taumalulu." Mo le mauaina o ia ata, e tatau ona e faia taga o loʻo lisiina i luga o le pa faʻamau. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le gasologa o le faʻatau, e tatau ona e palota mo taaloga e te manaʻo e te vaʻai ai i se faʻaitiitiga. A maeʻa se numera o palota i luga o lau faʻamatalaga, o le ae mauaina se faʻataʻitaʻiga faʻatau.

O le mea e leaga ai, o le fesuiaiga o ata i luga o le Steam e le mafai ona o le mea moni e naʻo luga o le laulau faʻamaonia e faʻaalia ai, ae e le o faʻaalia i totonu o le faʻasologa o le vaʻa.

O auala nei e mafai ai ona e mauaina le faʻamaonia i Steam. Taʻu i au uo oe faʻaaoga Steam. Masalo e tele a latou kata o loʻo taoto ma latou te le mafaufau e faia ni pine mai ia i latou.