Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taaloga ISO

O le mea moni, o lenei autu ua uma ona paʻi i le tusiga "Faʻapefea ona tatalaina se faila ISO," ae ui i lea, o le toʻatele o loʻo sailia se tali i le fesili i le ala e faʻapipiʻi ai se taaloga i le faatulagaga ISO e faʻaaoga ai na fuaitau, ou te manatu e le o le lofituina le tusitusi tasi faatonuga. E le gata i lea, o le a vave ona uma.

O le a le ISO ma le a se taaloga i lenei faatulagaga

Failautusi ISO o faila faila CD, o lea afai e te sii maia le taaloga i le faatulagaga ISO, fai mai, mai se vaitafe, o lona uiga ua e sii maia se kopi o le CD i le tasi faila (e ui atonu e aofia ai le ata seti o faila). E talafeagai le manatu e faapea ina ia mafai ona faʻapipiʻi le taaloga mai le ata, e manaʻomia ona tatou iloa le komepiuta o se CD masani. Mo le faia o lenei mea, o loʻo i ai polokalame faʻapitoa mo le galue ai i ata o foliga.

Faʻaaogaina o le taaloga mai ISO e faʻaaoga ai le Daemon Tools Lite

I le taimi lava lea, ou te matauina afai e le fetaui le Daemon Tool Lite i ni mafuaaga, ona faʻamatalaina lea e lenei tusiga le tele o isi auala e galulue ai ma faila ISO. E le gata i lea, o le a ou tusia muamua mo le Windows 8 nisi polokalama e le o manaomia, ia na o le kiliki lava o le kuki i luga o le faila ISO ma filifili le mea "Fesootai" i le lisi autu. Ae ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi le ata i le Windows 7 poʻo le Windows XP, matou te manaʻomia se isi polokalama. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a matou faʻaaogaina le polokalama free Daemon Tools Lite.

Faʻalauiloa le lomiga Rusia o le Daemon Tools Lite e faʻaavanoa i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia //www.daemon-tools.cc/eng/downloads. I luga o le itulau o le ae vaʻaia ai isi lomiga o le polokalama, e pei o le Daemon Tools Ultra ma fesoʻotaʻiga i la latou downloadga e aunoa ma se totogi - e le tatau ona e faia lenei mea, aua o na o lomiga faʻataʻitaʻiga ma se taimi faatapulaa, ma a e downloadina le lomiga o le Lite, i luga o le aso e muta ai ma o loʻo i ai uiga uma e sili ona e manaʻomia.

I luga o le itulau e sosoo ai, e sii le Daemon Tools Lite, e tatau ona e kiliki i le laina lanumoana e fesoʻotaʻi ai (e aunoa ma ni laumei lanumeamata e lata ane i ai), o loʻo i le pito i luga i luga o le poloka sikola o faasalalauga - O loʻo ou tusitusi e uiga i lenei mea, aua e le mafai e le sootaga ona puʻe mata e le o le mea e manaʻomia.

A maeʻa ona sii mai, faʻapipiʻi le polokalama Daemon Tools Lite i luga o lau komepiuta, ma filifili e faʻaaoga le saolotoga pe a faʻatulagaina. A maeʻa le faʻapipiʻi o le Daemon Tools Lite, o le a faʻaalia se komepiuta komepiuta i luga o lau komepiuta, se puʻe DVD-ROM, lea e manaʻomia ona matou tuʻufaʻatasia pe, i se isi faaupuga, faʻapipiʻi le taaloga i le faatulagaga ISO, lea:

  • Tatala Daemon Tools Lite
  • Kiliki le faila - tatala ma faʻamaonia le ala i le taaloga i luma
  • Faʻasani-saʻo i luga o le ata o le taaloga lea na aliali mai i le polokalama ma kiliki "Mauga", e faʻaalia ai le masini komepiuta fou.

A maeʻa ona e faia lenei mea, e mafai e le komepiuta puʻe ma le taaloga ona amata ona faʻapipiʻi lea o le "faila" ona mulimuli ai lea i faatonuga o le masini faʻapipiʻi. Afai e le tupu se taʻavale - tatala lau komepiuta, ona fai lea o se puʻe komepiuta fou ma le taaloga, saili le setup.exe poʻo le install.exe i le faila, ona toe mulimuli ai lea i faatonuga e faʻapipiʻi lelei ai le taaloga.

Pau lava le mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai le taaloga mai ISO. Afai e leʻi manuia se mea, ia e fesili i faʻamatalaga.