Faʻaaoga le Taʻitaʻitaʻatasi

O le tele o le ata e faʻatatau tonu lava i lana iugafono, o le mea lea o nisi tagata faʻaaoga e faʻaitiitia ai i soo se auala talafeagai ina ia faʻaitiitia ai le mamafa mulimuli o le faila. E mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani o polokalama faʻapitoa, ae e le o taimi uma e faigofie ai ona latou maua, o le mea lea o auaunaga i luga o le initaneti o le a sili ona lelei.

Tagai foi:
Faʻafouina le faʻaaogaina o polokalama
Faʻafefea ona toe faʻaaogaina se ata i Photoshop

Suia iuga o le ata i luga o le initaneti

O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i ni nofoaga se lua, lea e aofia ai le mafai ona suia le faʻataʻitaʻiga o ata. I lalo ifo o le ae masani i faʻamatalaga auiliili mo le faia o lenei galuega.

Metotia 1: Croper

O le atinaʻeina o le 'upega tafaʻilagi o Croper e taʻua ai Photoshop i le initaneti. O le mea moni, o lenei 'upega tafaʻilagi ma le Adobe Photoshop o loʻo i ai galuega faʻapitoa, ae o le faʻataʻitaʻiga ma le puleaina o mataupu e matua ese lava. O le faaiuga o le ata iinei e suia e pei o lenei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a Croper

  1. Tatala le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi, faʻafefe le kusi i luga o le lisi "Faʻatonuga"filifili se mea "Faʻamaonia" - "Toe Faʻafou".
  2. O le amataina e tupu pe a uma ona sii mai le faila, mo lenei kiliki i luga o le sootaga "Faila faila".
  3. O lenei kiliki i luga o le ki "Filifili se faila".
  4. A uma ona filifili se ata na teuina i luga o lau komepiuta, lafo i totonu o le faatonu, mulimuli ane o le a vave ona faia se suiga.
  5. O lea e tatau ona e faʻamaoti le taotoga talafeagai. Faʻaalu se mea "Faʻatonuga" ma maka le meafaigaluega manaʻomia ile mea.
  6. I le faʻaaogaina o le kesi i le pito i luga o le lisi, fetuunai fetuunaiga talafeagai o ata. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e faʻapipiʻi saʻo fuainumera i totonu o matata talafeagai. A uma lena kiliki "Faaaoga".
  7. I le vaega "Faʻamaumauga" ei ai le avanoa e filifili ai le itu o le faasaoina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo avanoa e auina ese atu le ata i Vkontakte, i se ata pueina poʻo se komepiuta.

O le le lelei o lenei auaunaga, o ata taitasi uma e tatau ona faʻapipiʻi ese, lea e le talafeagai mo nisi tagata faʻaoga. I lenei tulaga, matou te fautua atu ia e faamasani i le sui o loʻo i lalo o nei punaoa.

Metotia 2: IloveimG

O le site IloveIMG e maua ai le tele o meafaigaluega aoga mo le faʻatonutonuga o ata, ma o iina na tuʻuina atu ai le faamamafa e le au atinaʻe. Sei o tatou agai i lalo e faaitiitia le faaiuga i le taimi lava lena.

Alu i le uepisaite IloveIMG

  1. I le itulau autu, filifili le meafaigaluega "Toe Faʻafou".
  2. O lea e tatau ona e filifilia ata. E mafai ona e siiina i latou mai le teuina i luga o le initaneti pe filifili se faila o loʻo i luga o lau komepiuta.
  3. I le tulaga o le oso aʻe mai se PC faʻamaʻi Ctrl faailoga uma ata na manaʻomia, ona kiliki ai lea "Tatala".
  4. Filifili le mode "I pixeli" ma i le seti faʻatulagaga e tatala, ulufale ma le lima i le lautele ma le maualuga o le ata. Siaki le pusa "Tausisia fua" ma "Aua nei faateleina pe afai e itiiti ifo"pe a talafeagai.
  5. A maeʻa lena, ona faʻagaoioia loa lea o le ki. "Faʻafouina ata". Kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  6. E totoe na o le lafoina o ata faʻapipiʻi i luga o le initaneti, teu i luga o se komepiuta poʻo le kopiina o se fesoʻotaʻiga tuusaʻo ia i latou mo nisi galuega.

O lenei galuega i le auaunaga IloveimG ua oʻo mai i se iʻuga. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o meafaigaluega uma e avanoa mo le saʻolotoga ma o ata e sii mai i totonu o se tasi o faʻamaumauga e aunoa ma ni tapulaa. E oo lava i se tagata e leai se poto masani o le a ia tagofia le faasaʻoga lava ia, o lea e mafai ai ona matou fautuaina ma le saogalemu lenei punaoa mo le faʻaaogaina.

I luga, matou te iloiloina ni nofoaga se lua e mafai ai ona matou faaitiitia le iugafono o ata i luga o le initaneti. Matou te faʻamoemoe o le mea na faʻaalia na aoga, ma e le o toe i ai ni au fesili i lenei autu. Afai oi ai, lagona le saoloto e fesili atu ia i latou i faʻamatalaga.

Tagai foi:
Faʻafefea ona toe faʻaaogaina se ata
Faʻamatalaga faʻapipiʻi ata