Top 10 sili atu taaloga mo Xbox 2018

O taaloga aupito sili i le Xbox One i le 2018 na faʻatagaina ai tagata e alu i se malaga umi e suʻe oloa tietie, e avea ai ma fesoasoani a le leoleo i le suʻesuʻeina o mataupu faigata, faʻapea foʻi le oʻo atu i ni mataupu filemu - ia avea ma faifaatoaga faigofie mo sina vaitaimi, latou te faʻatau atu ia i latou lava. E sili atu le tele o avanoa - i taaloga aupito sili i luga o le Xbox 360: o le tausaga 2018 o le taimi o le palota mo tagata fiafia i siva, lakapi ma tau vaʻa.

O le anotusi

  • Top Games 2018 mo Xbox One
    • Lafoaʻiga Oti Mumu 2
    • Faʻaiʻuga 5
    • Tele 5
    • Hitman 2
    • Farming Simulator 2019
    • Monster Hunter: Lalolagi
    • Sami o tagata faomea
  • O taaloga aupito sili o le 2018 mo le Xbox 360
    • FIFA 19
    • Tau Lava o le 2019
    • World of Tanks: Mercenaries

Top Games 2018 mo Xbox One

O le tele o galuega ofoofogia o le tausaga mo le Xbox One o ni tagata fanafana, o le gaioiga o loʻo faʻaalia i vaega eseese o le lalolagi: mai i setete ua fausia i Amerika i motu faalilolilo i le vasa.

Lafoaʻiga Oti Mumu 2

O le tagata faʻataʻitaʻi o lenei tagata faʻatau fanafana lona tolu, o se tagata aulelei o Arthur Morgan, o le sui masani o le lalolagi o le gaosster Wild West. I le avea ai o se vaega o se vaega o le 20 tagata, ua aafia ai o ia i se taumafaiga e faoa se faletupe, lea na le manuia. O le taimi nei e tatau ona lafi tagata leaga. Ma i le latou ala e le gata o le aufaigaluega a se lala sooupu, ae o sui foi o se au tauva.

Lagona e pei o se puluvaʻa o le Wild West

Faʻaiʻuga 5

Taaloga i luga o le telefoni faʻapitoa e tuʻufaʻatasi ai se tagata fanafana, taʻalo taʻaloga ma fuafuaga. O le tagata o loʻo faʻaaogaina se filifiliga i le fea itu e tau ai:

  • auai i vaega o le United States Marine Corps;
  • lagolagoina le Army Sareration Army;
  • avea ma fitafita i le mafutaga faʻatasi i le itu i sisifo.

O le taaloga o loʻo i ai se faiga faʻavae manino, lea e mafai ai e oe ona tulaʻi atu i le taʻitaʻiʻau - o le faiga o le a filifilia ai le sili ona poto masani o tagata talosaga na mauaina le numera aupito maualuga o manatu.

E mafai ona e filifili po o ai le itu e taaalo ai

Tele 5

O le taaloga e tupu i se feterale Amerika, lea o loo feagai ai le ofisa o le lotoifale ma se lotu lotu matautia tele. O le lalolagi tatala o le taaloga e mafai ai ona e alu faʻatasi, ma o le faʻataʻitaʻi amio e mafai ai ona e faʻasoa se numera o uiga mo le tagata autu, e aofia ai le lanu o lona paʻu. E mafai foi ona e filifilia ma auupega. I totonu o le auupega ei ai fana, fana, aufana ma e oo lava i Molotov cocktails.

Filifiliga tele o auupega e eseese ai le taaloga.

Hitman 2

O le tagata faʻataʻitaʻi o le taaloga o se fasioti tagata o loʻo faʻatino misiona i le salafa o le lalolagi. I Hitman 2, e tatau i le fasioti tagata ona faia ni galuega se ono i atunuu eseese - mai vaomatua o vaomatua i megalopolises o loʻo vaivai mai le vevela o auala. E faʻatusatusa i le vaega muamua o le taʻaloga, o nisi o faʻafouga fou ua faʻaalia iinei, e aofia ai le avanoa o se faiga faʻavaomalo.

Malaga i atunuʻu ma faʻatumu galuega

Farming Simulator 2019

Ua uma ona alofagia e le au taaalo, o le simulator i le 2019 na sili atu ona manaia. E pei ona i ai i le lomiga talu ai, e tatau i le tagata faʻapitoa ona fausia lana lava faatoaga ma faatulaga lana galuega manuia. Ma o lenei ua faʻalauteleina le faʻaaogaina o mea mo lenei mea ona o tekinolosi fou tau Amerika ma Europa mo le suotosinaina, faʻatoʻaga, faʻatoʻaina ma le seleseleina. E le gata i lea, e tatau ona faʻaalia e le tagata taalo a latou tomai faʻapisinisi, aua e le gata ina seleseleina le seleselega, ae faʻapena foi ona maua i tupe mama.

Faʻaleleia le faʻamatalaga o lau simulator sili ona e fiafia i ai

Monster Hunter: Lalolagi

I le isi vaega o le lauiloa Monster Hunter, o le tagata taalo o le a feagai ma se tele o mea matautia tele. Faʻaalia le tele multiplayer mode. O se taʻaloga taʻaloga e aofia ai le toʻa fa taʻaloga. I le latou lafoaʻiga - o se faʻalautele tele o auupega ma auala e puipuia ai mai i mea tetele. O se tasi o vaega o le taaloga e tatau ona pasi ma le mafaufau loloto ina ia le faia ni mea sese matuia. O lea la, e tatau ona sauniuni muamua: o le misiona e mafai ona tele se taimi.

O le taaloga e atoatoa mo tagata fiafia i tala fatu

Sami o tagata faomea

Taʻaloga faʻasalalau ma se lalolagi avanoa e mafai ai e tagata faʻaoga ona lagona e pei o "luko o le sami" - o tagata sailiili oa. Ina ia alu i le 'oa, e tatau i tagata taaalo ona auai i se tele o taua ma sailiili sili atu ma le tasi le motu matagofie. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo ai, e maua e le tagata taalo le avanoa e taumafai ai ia te ia lava ma tulaga eseʻese: o le tagata faʻatau oloa, o lē e ona lava flotilla poʻo le tagata faomea e osofaʻia vaa a isi tagata.

I lenei taaloga o le ae fiafia i ata susulu ma mea ofoofogia fiafia.

O taaloga aupito sili o le 2018 mo le Xbox 360

Lou lauiloa mo le Xbox 360 mo le 12 masina o se mea itiiti. I le taimi lava e tasi, na latou fuafua e fuafua mo se tagata e matua ese lava.

FIFA 19

O le soʻotaga faʻapolofesa e mafai ai e oe ona filifili se tasi o le tele o ituaiga taʻaloga, o le numera o le vaega fou o le poloketi ua faʻalauteleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "No Rules" e mafai ai e le au taʻalo e aunoa ma le faʻasalaga (e aunoa ma le mauaina o lapataiga mo ia) e fou. E ui lava o le "Survival" mode e faʻaitiitia ai le numera o 'au ina ua maeʻa sikoa taʻitasi, ma aveesea ai se tagata taʻavale mai le au a le atunuʻu. O mea e le i faamoemoeina e maua mai e le "Play to ..." mode: o iinei o le tagata lava ia na te fuafuaina ni tulafono mo le au taaalo ma ulufale atu i sini na sikoa mo au. I le faaopoopo atu i le lakapi, o loʻo i ai se tala pisinisi i le taaloga: e mafai e le au taaalo fetu ona lafoaia a latou lava ituaiga ma maua ni tufatufaga mai ia i latou.

O se tasi o taaloga lauiloa i tausaga talu ai nei.

Tau Lava o le 2019

Le vaega fou o le musika ua leva ona iloa ma musika. I le lafoaia o tagata taaalo o se lisi ua faalauteleina (ua faateleina i le 40 pese fou), faapea foi ma nisi numera faaopoopo. O le mea lea, o siva a tamaiti e valu, na fuafuaina faapitoa mo le poloketi e tagata tomai faapitoa mo le atinae o tamaiti, ua faaopoopo i le taaloga. I le taimi nei, o le a mafai foi e tamaiti ona taʻalo siva ma Just Dance, ma o le a lagolagosua i latou i polokalama o iloiloga a tagata taʻitoʻatasi ma tulafono faʻailoga autu, faʻapea foi ma faiaoga o siva a tamaiti na faʻapipiʻiina faapitoa i le taaloga.

Atoatoa mo tamaiti ma tagata matutua.

World of Tanks: Mercenaries

O lenei faasologa o masini vane masini mai Belarusian developers e aumaia le galuega i se tulaga fou fou. O le gaioiga a tagata faʻaaoga o taavale feʻaveaʻi, lea e le o iai i le natura. O le toʻatele oi latou ua faʻapitoa i latou lava i atinaʻe fiafia mai atinaʻe o tane mai le salafa o le lalolagi. Mo se faataitaiga, o tino o nisi o le hybrids na avea ma Soviet, o olo, Amerika, ma fana, Siamani. O le taʻaloga na maua foi ni faʻamatalaga fou - ua atili faʻalavelave ma faigata, aua o le tagata taʻavale o loʻo feagai nei ma se 'autau sili atu o fitafita.

Le ata fou o le taaloga e sili ona fiafia i ai

2018 e leʻi faʻaleagaina ai tagata o le Xbox One ma le Xbox 360. O taaloga fou na tuʻuina mai ia Ianuari ia Tesema na mafai ai ona faʻaalu se taimi e le na o se mea e fiafia ai, ae faʻapea foʻi ma faʻamanuiaga: faʻamaua oe i le aganuu a isi atunuu, faʻaleleia lou iloa o pisinisi ma aʻoaʻo ia siva - i lalo o le taʻitaʻiga a le au faipule.