Faʻamau le cache i le polokalame BlueStacks

O le faʻaleleiaina o polokalame i le amataina o le polokalama e mafai ai e le tagata ona faʻalavelaveina e ala i le faʻatalosagaina o nei talosaga o loʻo ia faʻaaogaina pea. I le faʻaopoopoga, o lenei masini e mafai ai ona e faʻalauiloaina aunoa ia polokalama taua o loʻo faʻaauau i tua, le faʻamalosia lea e mafai e le tagata faʻaoga ona galo. Muamua lava, o le komepiuta e vaavaaia le polokalama (antiviruses, optimizers, ma isi). Sei o tatou aʻoaʻoina auala e faʻaopopo ai se talosaga i le pule faataga i le Windows 7.

Faʻaopoopo le faʻatinoga

E i ai le tele o filifiliga e faʻaopopo ai se mea i le Windows 7 autoload. O se tasi vaega o ia mea e faia i mea faigaluega a le OS, ma le isi vaega ma le fesoasoani a le polokalama faʻapipiʻiina.

Lesona: Faʻapefea ona tatala le faatagaga i le Windows 7

Metotia 1: Faʻatonu

Muamua lava, sei o tatou tilotilo pe faʻapefea ona faʻaopoopo se mea i le amataga o le Windows 7 faʻaaogaina o se aoga faʻapitoa e faʻamautinoa ai le faʻatinoina o le CC CCleaner.

  1. Tatala CCleaner i luga o le PC. I le faʻaaogaina o le lisi taʻavale, alu i le vaega "Auaunaga". Alu i le vaega "Amata" ma tatala le lisi ua taʻua "Windows". Ae e te leʻi tatalaina se elemene elemene, o le faʻapipiʻiina na tuʻuina mai e ala i le ave faʻataʻavalevale. O se lisi lenei o auala e vave faʻaaogaina ai talosaga na o lo o utaina i le taimi nei pe a amata le OS (uiga "Ioe" i le koluma "Faʻamaonia") ma polokalame faʻatasi ai ma le faʻatagaina o le galuega (pule "Leai").
  2. Filifili le talosaga i le lisi ma le uiga "Leai", lea e te manaʻo e faʻaopopo i le taʻavale. Kiliki le ki. "Enable" i le itu sao.
  3. A maeʻa lena, o le uiga o le mea ua filifilia i totonu o le koluma "Faʻamaonia" o le a suia i "Ioe". O lona uiga e faaopoopo le mea faitino i le taʻavale ma o le a tatala pe a amata le OS.

O le faʻaaogaina o le CCleaner e faʻaopoopo mea i le faatagaga e matua faigofie lava, ma o mea uma lava e faʻaogaina. O le faʻafitauli sili o lenei metotia o le faʻaaogaina o nei taga, e mafai ai ona e gaoioi na o na polokalame na tuʻuina atu ai lenei foliga e le atinaʻe, ae ua le atoatoa pe a uma. O lona uiga, o soʻo se talosaga e faʻaaoga ai CCleaner i le pule faataga e le mafai ona faʻaopoopoina.

Metotia 2: Auslogics BoostSpeed

O se meafaigaluega sili atu ona mamana mo le faʻamalosia o le OS o le Auslogics BoostSpeed. Faʻatasi ai, e mafai ona faʻaopopo i le osofaʻiga e oo lava i na mea na le maua ai e le atinaʻe lenei galuega.

  1. Faʻamatalaga Auslogics BoostSpeed. Alu i le vaega "Meafaigaluega". Mai le lisi o mea aoga, filifili "Faʻatonuina le Pule".
  2. I le faʻamatalaga faʻaaoga Auslogics Startup Manager e tatalaina, kiliki "Faaopoopo".
  3. O le meafaigaluega mo le faʻaopoopoina o se polokalama fou ua faʻalauiloaina. Kiliki le ki "Iloilo ...". Mai le lisi pa'ū, filifili "I luga o faʻamau ...".
  4. I le faamalama o loʻo tatala, faʻafeiloaʻi i le lisi o le nofoaga o le faila faila o le polokalama faʻatulaga, filifili ma kiliki "Lelei".
  5. A maeʻa ona toe foi atu i le faʻaopopoina o le matapiuta polokalama fou, o le a faʻaalia le mea faitino i totonu. Kiliki "Lelei".
  6. O lenei ua faʻaalia le mea filifilia i le lisi o le faʻaaogaina o le Amataina o le Setup Manager ma ua setiina se siaki i lona agavale. O lona uiga e faaopoopo lenei mea i le pule faataga.

O le faʻafitauli sili o lenei auala o le Auslogics BoostSpeed ​​toolkit e le saoloto.

Metotia 3: Setiina o Faʻamaumauga

E mafai ona e faʻaopoopo mea faitino i le pule faataga e faʻaaoga ai au oe lava polokalama Windows. Tasi le filifiliga o le faʻaaogaina lea o le faatulagaga o le polokalama.

  1. Valaʻau le meafaigaluega e alu i le faamalama o le faatulagaga. Taumafaifaʻaaogaina fesoʻotaʻiga Manumalo + R. I totonu o le atigipusa e tatala ai, ia tusia le faaupuga:

    msconfig

    Kiliki "Lelei".

  2. Ua amata le faamalama. "Faʻasalaga Faʻatonu". Alu i le vaega "Amata". O le lisi lenei o polokalama e tuʻuina atu ai lenei galuega. O na talosaga e mafai ona faʻatagaina nei ua siakiina. I le taimi lava lea e tasi, e leai ni atigipusa mo mea faitino faʻatasi ai ma le taʻaloga faʻamalo aunoa.
  3. Ina ia mafai ai e le lokaina o le polokalama ua filifilia, siaki le atigipusa i talaane o ia ma kiliki "Lelei".

    Afai e te manaʻo e faʻaopoopo i le pule faataga uma talosaga o loʻo lisiina i le faamalama o le faatulagaga, kiliki "Faʻatonu mea uma".

O lenei faʻataʻitaʻiga o le galuega e faigofie foi, ae e tutusa lava le toe foʻi e pei o le metotia ma le CCleaner: e mafai ona e faʻaopoopo i na o na polokalama na faʻaumatia muamua lenei mea.

Metotia 4: faʻaopoopo le gafa i le faila amata

O le a le mea e fai pe afai e te manaʻomia le faʻatulagaina o le faʻalauiloaina aunoa o se polokalama patino e faʻaaogaina ai meafaigaluega a le Windows, ae e le o lisiina i le faatulagaga o le polokalama? I lenei tulaga, e tatau ona e faaopoopoina se alalaupapa i le tuatusi ole talosaga ole manaʻoga i se tasi ole pepa ole pule faataga faapitoa. O se tasi o nei laupepa ua mamanuina ina ia otometi le sailia o talosaga pe a e ulufale i totonu o le polokalama i lalo o soʻo se faʻatautaia o tagata. E le gata i lea, o loʻo i ai tuʻufaʻatasiga eseese mo faʻamatalaga taʻitasi. O talosaga e faʻaaogaina i totonu o ia tusitaiala o le a otometi ona amataina pe afai e te ulufale i ai ma se igoa patino.

  1. Ina ia mafai ona e alu atu i le faʻailoga amata, kiliki le ki "Amata". Suʻe i le igoa "Polokalama uma".
  2. Suʻe le faʻamatalaga mo se lisi. "Amata". Afai e te manaʻo e faʻapipiʻi le faʻaaogaina o le autostart pe a e sisi i totonu o le talaaga o loʻo i ai nei, ona kiliki lea i luga o le faʻamatalaga maoti, filifili le filifiliga i le lisi "Tatala".

    I totonu foi o le lisi mo le talaaga lata ane o loʻo i ai se avanoa e alu ai i totonu o le faamalama Taumafai. Ina ia faia lenei mea, kiliki Manumalo + R. I totonu o le faamalama faalauiloa ua ulu atu i le faaupuga:

    atigi: amataga

    Kiliki "Lelei".

  3. E amata le faʻailoga amata. O iinei e te manaʻomia e faʻaopoopo ai se alalaupapa ma se sootaga i le mea e manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i le ogatotonu o le faamalama ma filifili i le lisi "Fausia". I le lisi faaopoopo, kiliki i le faʻamatalaga. "Pipiʻi".
  4. O le faailo o le faailo pepa amata. Ina ia faʻamaonia le nofoaga o le talosaga i luga o le lelei malo e te manaʻo e faʻaopoopo i le pule faataga, kiliki "Iloilo ...".
  5. Amata se faamalama toe iloilo o faila ma faila. I le tele o tulaga, i ni nai tuusaunoaga laiti, o polokalama i le Windows 7 o loʻo i totonu o le lisi faʻatasi ma le tuatusi lenei:

    C: Pepa Polokalama

    Faʻasaga i le lisi o igoa ma filifili le faila e manaʻomia, pe afai e manaʻomia, alu i se failautusi. Afai e maua se mea e le masani ai pe a le o iai le tusi talosaga i le tusi faʻamaumauga, ona e alu loa lea i le tuatusi o loʻo iai nei. A maea le filifiliga, kiliki "Lelei".

  6. Matou te toe foi atu i le faamalama mo le fatuina o se ala. O le tuatusi o le mea faitino ua faʻaalia i totonu o le fanua. Kiliki "Lisi".
  7. Ua tatalaina le faamalama lea ua uunaia ai oe e tuuina atu se igoa i le igoa. Tuuina atu o lenei igoa o le a faatino ai se galuega mama atoatoa, ona tuuina atu lea o se igoa e ese mai i le tasi lea e le talafeagai le faiga e aunoa ma se totogi. E le mafai, o le igoa o le igoa o le faila filifilia muamua. O lea na o le tataʻi "Fai".
  8. A maeʻa lena, o le a faʻapipiʻiina le ala pupuʻu i le faʻailoga amata. O le taimi nei o le talosaga, o le a otometi ona tatala pe a amata le komepiuta i lalo o le igoa o le tagata o loʻo i ai nei.

E mafai ona faʻaopoopo se mea faitino i le faʻatagaina mo le tele o faʻamatalaga tau tupe.

  1. Alu i le lisi "Amata" e ala i le faamau "Amata", kiliki i luga i le kata saʻo. I le lisi e amata, filifili "Tatala mo ata uma".
  2. O lenei mea o le a faʻalauiloaina ai le lisi pe a fai o mea pupuu o le mamanu ua mamanuina mo le pule faataga e teuina pe a e ulu atu i le polokalama i lalo o soʻo se talaaga. O le faʻagasologa mo le faaopoopoina o se alalaupapa fou e le ese mai se faʻatulagaga tali tutusa mo se faletusi faapitoa. O le mea lea, tatou te le nonofo eseese i le faʻamatalaga o lenei faiga.

Metotia 5: Task Scheduler

E le gata i lea, o le faʻamaloina o mea faitino e mafai ona faʻatulagaina e faʻaaoga ai le Fuafuaga o le Task. O le a mafai ai e oe ona taʻavale soʻo se polokalama, ae o lenei metotia e sili ona talafeagai mo na mea na faʻalauiloaina e ala i le Pulega o Tupe a le UAC. O igoa mo nei mea e makaina i se ata talipupuni. O le mea moni o le a le mafai ona otometi le faʻalauiloaina o se polokalame e ala i le tuʻuina o lana alalaupapa i le tusi faʻasalaga, ae o le faʻatulagaina o le galuega, pe'ā faʻasaʻo lelei, o le a mafai ona faʻafetaui lenei galuega.

  1. Ina ia alu i le Task Scheduler, kiliki le ki. "Amata". Alu i totonu o le talafaamaumau "Lisi Pulea".
  2. Le isi, kiliki le igoa "Faigaluega ma le Puipuiga".
  3. I le faamalama fou, kiliki i luga "Pulega".
  4. O se faamalama e tatalaina i se lisi o meafaigaluega. Filifili i ai "Faʻatulagaga o Task".
  5. O le matala o le Faʻatinoga Taskler e amata. I poloka "Gaoioiga" kiliki i le igoa "Fausia se galuega ...".
  6. Vaega e tatala "Aoao". I le eria "Igoa" ulufale i soʻo se igoa talafeagai e mafai ona e iloa ai le galuega. Tulaga lata ane "Taumafai ma mea e sili ona maualuga" Ia mautinoa e siaki le pusa. O lenei mea o le a faʻatagaina ai le faʻatautaia o le otometi tusa lava pe faʻalauiloa le mea i lalo ole pulega a le UAC
  7. Alu i le vaega "Faʻateleina". Kiliki "Fausia ...".
  8. O le faʻavaeina o le meafaigaluega gaosia. I totonu o le fanua "Amata Task" mai le lisi e aliali, filifili "I totonu o le saini". Kiliki "Lelei".
  9. Alu i le vaega "Gaoioiga" fausiaina o mata. Kiliki "Fausia ...".
  10. Na faʻalauiloa le meafaigaluega gaosia. I totonu o le fanua "Gaioiga" e tatau ona seti i "Tao le polokalama". I le taumatau o le fanua "Polokalama poʻo le Tusiga" kiliki i le ki "Iloilo ...".
  11. O le matala o le filifiliga filifilia. Faʻasaga i ai i le faʻailoga o loʻo i ai le faila o loʻo manaʻomia, ia filifili ma kiliki "Tatala".
  12. A maeʻa ona toe foʻi atu i le faamalama o le gaoioiga, kiliki "Lelei".
  13. Toe foʻi atu i le faamalama o le fausiaina o galuega, faʻapipiʻi foʻi "Lelei". I vaega "Tulaga" ma "Filifiliga" leai se mea e tatau ona gaoioi.
  14. O lea na matou faia ai le galuega. I le taimi nei, pe a oʻo i le faʻailoga, o le a amataina le polokalame filifilia. Afai e te manaʻomia le tapeina o lenei galuega i le lumanaʻi, ona, amata lea o le Task Scheduler, kiliki i le igoa "Faletusi o Task Scheduler"i le itu tauagavale o le faamalama. Ma, i le pito i luga o le iunite tutotonu, saili le igoa o le galuega, kiliki-saʻo i luga ma filifili mai le lisi e tatala ai "Aveesea".

E i ai ni nai filifiliga mo le faʻaopoopoina o le polokalame ua filifilia i le Windows 7 autorun. E mafai ona e faia lenei galuega e faʻaaoga ai meafaigaluega ua fausia i totonu o le polokalama ma mea e faaaoga ai isi vaega. O le filifiliga o se metotia patino e faalagolago i se seti atoa o nuances: pe oe manaʻo e faʻaopopo se mea i le pule faataga mo tagata uma e faʻaaogaina pe naʻo mo le teugatupe o loʻo iai nei, pe faʻalauiloaina se talosaga UAC, ma isi. O le faigofie o le faʻatinoga mo le faʻaaogaina o ia lava e faia se sao taua i le filifilia o le filifiliga.