Auala e faʻaoga ai le ASUS WL-520GC router


Afai e te manaʻo e aʻoaʻo pe faʻapefea ona e fatuina le fatuina o musika "mai le ma le", e faʻafefiloi ai ma fatuga fatuga, e taua tele le sailia o se polokalama faigofie ma faigofie, ae i le taimi lava e faamalieina ai manaoga uma ma manaoga o se tusitala pese. FL Studio o se tasi o polokalama sili mo le fatuina o musika ma fuafuaga ile fale. O loʻo faʻaaogaina foi e tagata tomai faapitoa o loʻo galulue i luga o masini puʻe ma le tusiaina o musika mo tusitala taʻalo.

Matou te fautuaina ia faamasani: Faʻatautaia o musika
Polokalama mo le fatuina o mea itiiti

FL Studio o se Tūlagaiga Faʻatonutonu poʻo se DAW, o se polokalame ua mamanuina e fatuina ai musika faaeletonika o ituaiga eseese ma taʻiala. O lenei oloa o loʻo i ai se faʻatulagaga e le gata o galuega ma gafatia, e mafai ai e le tagata faʻapitoa ona faia mea uma i le lalolagi o musika tetele, o 'au uma e mafai ona faia.

Matou te fautuaina ia faamasani: Polokalama mo le fatuina o musika
Lesona: Faʻapefea ona fatuina musika i luga o se komepiuta

Phased composition creation

O le faagasologa o le fatuina o au lava musika, mo le tele o vaega, e tupu i ni faamalama autu e lua o le FL Studio. O le muamua e taʻua "Mamanu."

O le lona lua o le Playlist.

I le taimi lenei o le a tatou taulai atu i le mea muamua. O iinei e faaopoopoina ai ituaiga meafaifaʻaili ma leo uma, "faʻasalalau" e ala i le mamanu sikuea, e mafai ona e fatuina lau lava pesega. E tatau ona maitauina o lenei metotia e fetaui lelei mo le puʻu ma le paʻu, faʻapea foʻi ma isi leo e tasi (faʻataʻitaʻiga tasi), ae le o ni mea faigaluega uma.

Ina ia tusi se pese o se mea fai musika, e tatau ona e tatalaina i le Piano Roll mai le faamalama mamanu.

O totonu o lenei faamalama e mafai ona e faʻalauteleina le meafaifaʻaili e ala i faʻamatalaga, "tusi" se fati. Mo nei faamoemoega, e mafai ona e faʻaaogaina le kiore. Ma le isi, e mafai ona e liliuina le lipine ma taina le fati i luga o le komepiuta o lau komepiuta, ae sili atu le faʻafesoʻotaʻiina o le keyboard i le PC ma faʻaaoga lenei meafaigaluega, lea e mafai atoatoa ona suitulaga se synthesizer.

O le mea lea, o le faasolosolo lava, o le meafaigaluega mo le meafaigaluega, e mafai ona e faia se tuufaatasiga atoatoa. E taua le iloa o le uumi o le mamanu e le faatapulaaina, ae e sili atu ona le umi le umi (16 paʻu o le a lava ma le tauimasui), ona tuufaatasia ai lea i le lisi o le lisi. O le numera o mamanu e le gata ma e sili ona lelei le filifilia o se mamanu eseese mo paga taitasi / musika, aua e tatau ona faaopoopo uma ia i le Playlist.

Galue ma le lisi

O na vaega o le tuufaatasiga na e faia i luga o mamanu e mafai ma e tatau ona faaopoopo i le lisi o lisi, tuʻuina atu pei o le a faigofie mo oe ma, ioe, e pei ona tatau ona e tusa ai ma lou manatu.

Faataʻitaʻiga

Afai e te fuafuaina e fatuina musika i le ituaiga o hip-hop poʻo soʻo se isi ituaiga eletise lea e talia ai le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, o le FL Studio ua i ai lona faʻatulagaina lelei o meafaigaluega lelei mo le fatuina ma le tatipiina o faʻataʻitaʻiga. Ua taʻua o le Slicex.

Faʻapipiʻiina se fasipepa talafeagai mai soʻo se musika i soo se faʻamaufaʻailoga leo pe saʻo i le polokalama lava ia, e mafai ona e lafo i totonu o Slysex ma faʻasalalau i luga o kī papa, kī o keyboard MIDI poʻo papa pamu e te manaʻo ai, ona e samoa nonogatupe e fatu ai lau lava fiafiaga.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, ua faia le hip-hop masani e tusa ai ma lenei mataupu faavae.

Faiaʻoga

I le FL Studio, o loʻo i ai se mea e sili ona faigofie ma mulimulitaʻi, lea o loʻo faʻatulagaina ai se faʻatulagaga o le tuufaatasiga na e tusiaina atoa ma ona vaega uma. O iinei, o leo taitasi e mafai ona gaosia i meafaifaʻatese faapitoa, ma ia lelei atoatoa.

Mo nei faʻamoemoega, e mafai ona e faʻaaogaina le mea e fetaui ai, faʻamalosi, faamama, toe faʻaleleia ma sili atu. O le mea moni, e le tatau ona tatou faʻagaloina o mea uma o meafaifaʻatasiga o le tuufaatasiga e tatau ona o gatasi ma isi, ae o se mataupu ese lenei.

VST lagolago lagolago

E ui lava i le mea moni o le FL Studio i lona faʻauupega e tele lava le tele o meafaigāluega eseese mo le fatuina, faʻatulagaga, faʻataʻitaʻia ma le gaosia o musika, o lenei DAW e lagolagoina ai plug-ins VST taʻi tolu. O le mea lea, e mafai ona faʻalauteleina le faʻatinoina ma le mafai gafatia o lenei polokalama matagofie.

Lagolago mo faʻataʻitaʻiga ma faʻavao

O le FL Studio o loʻo i totonu o lona aoina se numera o samples faʻapitoa (tasi le leo), samples ma faʻapopetope (puipui) e mafai ona faʻaaoga e fatu ai musika. E le gata i lea, e tele isi faletusi faʻatasi ma leo, samples ma faʻaopoopoga, lea e mafai ona maua i luga o le Initaneti ma faʻaopoopo i le polokalama, ona aumai lea mai le masini. Ma afai e te fuafua e faia se musika uiga ese, e aunoa ma nei mea uma, faapea foi ma le VST-plug-ins, e le mafai ona e faia.

Faʻasalalauga faʻatau atu ma faʻaulufale mai

I le le mafai ona faia, o poloketi i le Studio FL e faʻaolaina i la latou lava .flp format, ae o le gaioiga maeʻa, pei o soʻo se vaega, faʻapea foʻi laina taʻitasi i le lisi po o luga o le alalaupapa fefiloi, e mafai ona faʻatau atu o se faila. Faiga faʻalagolago: WAV, MP3, OGG, Flac.

I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se faila leo, faila MIDI, poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, soʻo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le tatalaina o le vaega talafeagai o le lisi o le Failauga.

Malosiaga faamau

O le FL Studio e le mafai ona taʻua o se polokalama faʻatautaia, o le Adobe Audition e tutusa lelei lava mo na faamoemoega. Ae ui i lea, o lenei tulaga o loʻo maua iinei. Muamua, e mafai ona e tusia se fati e taaalo i se komepiuta komepiuta, meafaigaluega MIDI poʻo se masini kesi.

Lona lua, e mafai ona e puʻeina le leo mai le masini faaleotele leo, ona aumai lea i lou mafaufau i le tagata faʻalanu.

Dignity FL Studios

1. O se tasi o polokalama sili mo le fatuina o musika ma fuafuaga.
2. Lagolago mo poloketi VST lona tolu ma isi potutusi.
3. O se vaega tele o foliga ma gafatia mo le fatuina, faasaʻoina, gaioiga, faʻafefiloi musika.
4. Faʻafaigofie ma faʻamalosi o le faʻaaogaina, faʻaogaina, atinaʻe faʻaoga.

FUA Faʻafiafiaga Studio

1. O le leai o le gagana Rusia i le faʻaoga.
2. E le saoloto le polokalama, ae o lona tau faigofie e $ 99, o le atoaga e $ 737.

FL Studio o se tasi o nai tulaga aloaʻia aloaia i le lalolagi o le fatuina o musika ma faʻatulagaga o faʻatulagaga i se tulaga faʻapitoa. O le polokalama e maua ai le tele o avanoa e pei ona manaʻomia e le fatu pese po o le tagata gaosi oloa mai lea masini. I le auala, o le gagana Igilisi e le mafai ona taʻua o se mea le lelei, talu ai o lesona uma o aʻoaʻoga ma tusi lesona e taulaʻi atu i le gagana Peretania.

Folafolaga FL Studio mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Free Music Downloader Studio Faʻataʻitaʻiga falemaʻi pro Wondershare Photo Collage Studio Aptana studio

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
FL Studio o se fale faigaluega faʻapolofesa mo le fatuina o musika, faʻafefiloi ma faʻatautaia. O loʻo i ai i totonu o lona faʻamau mea se tele o meafaifaʻatusi (synthesizers, masini mūmū) ma leo (samples, faʻavao).
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Ata Faʻasologa o Ata
Tau: $ 99
Toa: 617 MB
Gagana: Igilisi
Version: 12.5.1