Ua faʻatuina e Microsoft se aoga e poloka ai le Windows 10 faʻafouina

I le taimi muamua, na ou tusia ai i le Windows 10, o le setiina o ni faafouga, aveeseina ma le faalēaogaina ia i latou o le a faigata pe a faatusatusa i polokalama muamua, ma i le lomiga o le OS e le mafai ona e faia lenei mea i meafaigaluega. Faʻafou: O loʻo maua se faʻamaumauga fou: E faʻafefea ona faʻasaʻoina le Windows 10 faʻafouga (faʻafouina uma, se faʻamaumauga fou poʻo se faʻafouga i se fou).

O le faʻamoemoe o lenei faʻafouga o le faʻateleina lea o le saogalemu o tagata. Ae peitai, i le lua aso ua mavae, ina ua maeʻa le toe faafou o le muaʻi fausia o le Windows 10, o le toatele o ona tagata na faʻaaogaina le explorer.exe. Ioe, ma i le Windows 8.1 sili atu ma le faatasi na tupu ai o soʻo se faʻafouga na afua ai faafitauli mo le tele o tagata faʻaoga. Vaʻai foi Fesili ma tali e uiga i le faʻaleleia i le Windows 10.

O le mea na tupu, na faʻatuina atu e Microsoft se aoga e mafai ai e oe ona faʻamalo nisi faʻamaumauga i le Windows 10. Sa ou siakiina i ni fale eseese se lua o le Insider Preview ma, ou te manatu, i le faaiu mulimuli o le polokalama, o le a aoga foi lenei meafaigaluega.

Faʻamamaʻi faʻamatalaga e faʻaalia ai Faʻaali poo le faʻamalo faʻamau

O le aoga lava ia e avanoa mo le siiina mai le itulau aloaia (tusa lava pe taua le itulau E faʻafefea ona faʻafaigofie le faʻaleleia o le avetaʻavale, o le aoga iina e mafai ai e oe ona faʻamalosi isi faʻamatalaga) //support.microsoft.com/ru-ru/help/3073930/how-to- mo se taimi le tumau-taofia-se-avetaavale-faafou-mai-toe-i-faamalama. I le taimi lava e faʻasalalau ai, o le a otometi le sailia e le polokalama o avanoa uma a Windows 10 (o le Initaneti e tatau ona galue) ma o le a ofoina atu ni filifiliga se lua.

  • Faʻamau faʻaleleia - faʻamau faʻaleleia. E le faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o faʻafouga ua filifilia.
  • Faʻaalia faʻafouga natia - e mafai ai e oe ona toe faʻafou le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga natia muamua.

I lenei tulaga, o faʻamatalaga i totonu o le lisi na o na faʻafouga e leʻi faʻapipiʻiina i luga o le polokalama. O lona uiga, afai e te manaʻo e faʻamalo se faʻamatalaga ua maeʻa ona faʻatulagaina, e tatau ona muamua aveese mai lau komepiuta, mo se faataitaiga, faʻaaogaina le poloaiga wusa.exe / uninstall, ona poloka ai lea o lona faʻatulagaga i le Faʻaali poʻo le faʻamaloina o faʻafouga.

O nisi manatu i luga o le faʻapipiʻiina o le Windows 10 faʻafou

I loʻu manatu, o le auala e faʻamalosia ai le faʻaaogaina o faʻafouga uma i le polokalama, e leʻo se laasaga sili ona lelei, lea e mafai ona taʻitaʻia ai faʻaletonu o le tino, faatasi ai ma le le mafaia ona faʻavave vave ma faigofie le fofoina o le tulaga, pe na o le lē faamalieina o nisi tagata faʻaoga.

Ae peitai, atonu e le manaʻomia ona e popole tele i lenei mea - afai e le toe faafoi mai e Microsoft lava ia faʻatautaia o le faʻafouina o le faʻafouga i le Windows 10, ou te mautinoa o le a faʻaalia i le lumanaʻi polokalama o isi vaega tumaoti, ma o le a ou tusi e uiga ia i latou , ma isi auala, e aunoa ma le faʻaaogaina o le komepiuta lona tolu, tape pe faʻamalo faʻamatalaga.