O le a le sootaga i le itulau VKontakte

I luga o le Initaneti, o fesoʻotaʻiga o se vaega taua o soʻo se 'upega tafaʻilagi, e le gata ina mafai ona maua i ai, ae ia faʻafesoʻotaʻi foi i le otootoga o mea o loʻo i totonu o le upusii URL. I luga o le upega tafaʻilagi a le sosaiete vaʻaia a le VK e fesoʻotaʻi i itulau e tutusa le tāua ma i le tele o itu o le a tutusa le tulaga o le matafaioi I lenei tusiga o le a matou taʻuina mea uma e tatau ona e iloa e uiga i le tuatusi o VKontakte.

O le a le sootaga i le itulau VK

I le taimi muamua, o le URL o le tele lava o VKontakte itulau o se faʻamatalaga - o se seti tulaga ese o numera i tulaga taʻitasi. E mafai ona e aoao e uiga i ID i nisi auiliiliga i se isi tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: O le a le ID VC

O le faʻamaoniga o se itulau faʻaaoga poʻo se nuʻu, e tusa lava po o le a le ituaiga, e mafai ona suia e ala i faʻalelei i soʻo se amio e manaʻomia e lē e ona. I le taimi lava e tasi i le tulaga ma tala fou ma vaega o lenei ituaiga e leai se sootaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona sui le sootaga i le itulau VK

A maeʻa ona suia le URL o le talaaga poʻo le lautele e mafai ona maua i ni auala e tusa ai ma faatonuga i mea eseese. O le a aoga lenei mea pe afai e le suia e le fesoʻotaʻiga oe oe pe e te fiafia i le tala a se tasi.

Faitau atili: Faʻafefea ona e iloa le latini VK

E masani lava, o tuatusi faapuupuu e faʻaaogaina e faʻapipiʻi saʻo ai se isi tagata faʻaaoga poʻo se faʻalapotopotoga i luga o le puipui. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i lenei mea i se isi tusiga, faʻapea foʻi ma le gauai atu i le faʻamalamalamaga i lalo.

Faʻamatalaga: Faʻapefea ona faʻamaonia se fesoʻotaʻiga i se tagata ma se vaega o VK

O le eseesega tele i le va o soo se sootaga a le VKontakte o le mafai ona suia i le talosaga a le tagata e ona le itulau. I le taimi lava e tasi, o le faʻaaliga muamua o le tuatusi o le a le mafai ona faʻaogaina i soo se mea. I lenei itu, mo le taʻua o isi itulau o le saite e aupito sili ona lelei e faailoa ai se ID tumau.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona kopi le VK

E le mafai ona suia le URL i le itulau ma le pepa, talosaga, ata poʻo le vitio. I le taimi lava e tasi, faʻaaogaina meafaigaluega VKontakte masani e mafai ona e faʻaaoga i taimi uma e faʻaitiitia ai le fesoʻotaʻiga mo lona faʻaaoga mulimuli ane.

Faʻaopopo: Faʻapefea ona faʻapuupuu le sootaga VK

Faaiuga

I luga, na matou taumafai e tuʻuina atu le tali sili ona auiliili i le fesili na tuʻuina atu i le vaega o sootaga i itulau i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte. I le tulaga o le le malamalama i nisi vaega, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga mo faʻamalamalamaga.