Talosaga masani Android e faaleleia ai le Igilisi

I le tele o suʻesuʻega ei ai se mea e taʻua o le "Turbo", pe a faʻagaoioia, lea e faʻatupulaʻia ai le saoasaoa o itulau o uta. E matuai faigofie lava - o mea uma na siiina itulau website o loʻo auina atu i sapalai masini, pe a faʻamalosiina. Ia, o le laʻititi la latou lapopoa, o le faatelevaveina o la latou utaina. I le asō, o le ae aʻoaʻo e le gata i le auala e mafai ai ona fai le "Turbo" i Yandex. Browser, ae o se tasi o ona aoga aoga.

Liliu le faiga Turbo

Afai e te manaʻomia se laʻasaga turbo o le Yandex, e leai se mea e sili atu le faigofie nai lo le liliu i luga. I le tulimanu pito i luga taumatau, kiliki i luga o le lisi autu ma filifili "mai le lisi o mea paʻuFaʻatonu turbo".

O le mea lea, i le lumanaʻi, o laupepa fou ma le lokaina o itulau o le a tatalaina i lenei faiga.

E faʻapefea ona galue i le faiga Turbo?

Faatasi ai ma le televave masani o le Initaneti, atonu o le ae le matauina le saoasaoa, pe o le isi itu o le ae lagona le faafeagai. Faʻatasi ai ma faʻafitauli mai le saosaoa o le 'eleʻele atonu e le mafai ona fesoasoani. Ae afai e tuuaia lau Initaneti mo mea uma ma o le saoasaoa o loo i ai nei e le lava mo le utaina vave o itulau, ona avea lea o se vaega (poo le atoa) e fesoasoani e foia lenei faafitauli.

Afai e mafai ona maua le siaki turbo i Yandex, ona tatau lea ona e "totogi" mo lenei mea ma ni faafitauli e ono tutupu i le siiina o ata ma faaitiitia ai le lelei o ata. Ae i le taimi lava e tasi, e le na o le faatelevaveina o saulaʻi, ae faʻasaoina foi auala, lea i nisi tulaga e mafai ona taua.

O se mea faigofie i le faʻaaogaina o le Turbo mode mo isi faʻamoemoega e mafai ona e alu i nofoaga i se igoa le iloa. E pei ona taʻua i luga, o itulau uma lava e muamua tuʻuina atu i se sui sui o le Yandex, lea e mafai ona faʻamalosi faʻamaumauga i le 80%, ona lafo atu lea i le komepiuta a le tagata. O le mea lea, e mafai ona tatala nisi o itulau e masani ona faia ai le ulufale i luga o le 'upega tafailagi e aunoa ma le faʻaogaina i totonu, ma asiasi foi i punaoa ua poloka.

E faʻapefea ona faʻagata le faiga Turbo?

Ua tape le mode i le auala lava e tasi e pei o le ki: faamau Toto > Suʻe le turbo.

Faʻamau faʻatasi i le mode Turbo

E mafai ona e faʻatulagaina le faʻagaoioia o le Turbo i le taimi e tupu ai le saoasaoa. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le ki o le lisi ma filifili "Faʻasologa"I le pito i lalo o lenei itulau, sue le vaega"Turbo"ma filifili"Liliu faʻafuasei i le taimi o le fesoʻotaʻi lemu"E mafai foi ona siaki pusa"Faʻamatala e uiga i le suia o le saoasaoa o fesoʻotaʻiga"ma"Tapena le vitio".

I se auala faigofie e mafai ona e maua ni avanoa lelei mai le faiga o Turbo i le taimi e tasi. O lenei ma fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga, ma le faʻaleleia o itulau o uta, ma le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga. Faʻaaoga lenei auala ma le faʻaeteete ma ia aua nei faʻaogaina i le televave o le Initaneti: e mafai ona e talisapaia le lelei o lana galuega i nisi tulaga.