Lolomiina ma le faʻaaogaina o masini mo Intel HD Graphics 2000

E sili atu i le piliona tagata faʻapitoa na resitalaina i WhatsApp o se tagata faʻalelei, e faʻaalia ai le lauiloa ma le masani a le avefeʻau. Ua saunia e le au atinaʻe talosaga mo tagata tafafao maimoa mo le tele o masini komepiuta ma masini komepiuta, ma o tagata o loʻo galulue e faʻaaogaina le tele o ituaiga masini e mafai ai ona latou gafatia. Mafaufau pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le mea lauiloa lauiloa mo le fesuiaiga o faʻamatalaga i luga o PC laulau e faʻaaoga ai le Android OS.

O se tulaga e le mafaamatalaina, ae, e ui lava i le lauiloa tele o VotsAp ma le umi ua mavae talu mai le faʻalauiloaina o le tautua, o le au faʻaulufaleina i le aso e leʻi faʻamautinoaina lona faʻapipiʻiina i luga o komepiuta PC e taʻavale ai i le Android. Ae ina ia maua avanoa i mea uma e mafai ona maua e auala mo le fesuiaiga o faʻamatalaga mai le "papalama," e mafai pea, e tatau ona e faʻaaogaina ni "togafiti".

Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp ile Android-papa ma le 3G / 4G-module

O le faʻaaogaina o le PCt PC ma le Android i luga o le laupapa ma faʻapipiʻiina se tasi poʻo le lua poloka card card (s) i le tele o tulaga e le faigata ona faʻapipiʻi le VotsApa ia latou masini. Afai ei ai se avanoa i luga o le laulau e faia ai le telefoni ma maua SMS mo le faʻapipiʻiina o le avefeau, e tatau ona e faia ia lava taga e pei o luga o masini telefoni.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp ile Android-smartphone

Na pau lava le faʻaaliga e mafai e tagata o loʻo faʻamatalaina masini ona faʻafeiloai pe a faʻaaogaina le faʻaoga faigofie o WhatsApp - o sau mai le Google Play Market o se faʻasalalauga "O lenei app e le mafai ona faʻamalosia mo lau masini."o loʻo faʻaalia i luga o le itulau talosaga o le avefeʻau avefeʻau i le faleoloa.

Ma le isi, o le tele o masini e faʻaaogaina ai le 3G / 4G module VotsAp ua faʻapipiʻiina ma faʻaauau ona galue e aunoa ma ni faʻafitauli, ae aua le gauai atu i le faʻamatalaga o le polokalama. Afai, e ui i lea, e le mafai ona maua le talosaga mai le faleoloa Google, faʻaaoga se tasi o faʻamatalaga o loʻo i lalo ma aoga mo masini e aunoa ma se sisi card card.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi WhatsApp ile Android-papapu e aunoa ma le 3G / 4G-module

O ē umia le mea ua taʻua "Wi-Fi ONA" masini pe a taumafai e faʻaaoga VotsAp mai le Google Play Market e feagai ma le le mafai ona faatino le taʻaloga ma le faʻasalalauga "E le lagolagoina i lau masini":

O le tele, aemaise lava le faʻaaogaina o tagata e le o iloa le i ai o isi, faʻapitoa i le tulaga masani ma le aganuʻu, ala e maua ai talosaga i le Android, pe a uma ona faitau le savali e pei o le ataata i luga, taofi taumafai e faʻapipiʻi le tagata talosaga WhatsApp i luga o le papa ma, e taua le matau, fai fua. E le itiiti ifo i le lua metotia e mafai ai e oe ona maua se avefeau lata mai i luga o toetoe o soo se papalama Android.

Metotia 1: Ripoti PC

Ina ia faʻapipiʻi WhatsApp mo le Android e faʻaaoga ai faʻamatalaga o loʻo i lalo, o le ae manaʻomia le papa lava ia, o le initaneti e faʻapipiʻi le afifiina o le pusa i le polokalama e talia ai le tagata talosaga o le tautua, ma se pusa faʻapitoa o le avefeau - le APK faila. Ae mo le faila APK, o le tomai e sii mai ai e saunia e le au atinaʻe o VotsApp i le 'upega tafaʻilagi aloaia.

Faʻatau le faila o le APK APP mai le ofisa aloaia

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga i soʻo se masini komepiuta mo Android faʻapipiʻiina i luga o le papa (i le faʻataʻitaʻiga, Google Chrome). Tapu le faamau "TAIMI I LENEI" i luga o le laupepa matala.

  2. Faatali mo le faila download e faamaea.

  3. Alu i "Manatu" pe tatala faʻatasi ai ma le fesoasoani a soʻo se faila faila mo le Android le pusa na filifilia muamua e avea ma sini mo le siiina o faila.

  4. Tago le igoa faila Whatsapp.apk.
  5. Afai o le filifiliga o le faʻapipiʻiina o talosaga mai punaoa e le mailoa e lei faʻauluina i luga o le laupapa i luma, matou te maua se faʻamatalaga e uiga i le le mafai ona faʻapipiʻi. Matou te faia faapea:
    • Tapa "Faʻatonu" i lalo o le lapataiga;
    • Ma le isi, faʻagaoioi le ki "Punaoa le iloa";
    • Matou te faʻamaonia le talosaga na mauaina e uiga i le lamatiaga matautia o le faʻaaogaina o talosaga e le maua mai le Faleoloa Tausi e ala i le taina "Lelei";
    • Matou te toe foi i "Manatu";
    • Toe faʻaulu le igoa o le VakesAp apk-file.
  6. I le faʻaaliga na faʻaalia i le talosaga e faʻamaonia le amataina o le faʻatulagaina o le talosaga, kiliki "Faʻamau".

  7. O loʻo matou faʻatali mo le faʻatonuga e faʻauma.

  8. Filifili "Fai" i lalo o le manuia o le taualumaga.

  9. Tatala le lisi o tusi talosaga o loʻo faʻapipiʻiina i le laulau ma maua i totonu oi latou le ata o le WhatsApp - e mafai ona faʻalauiloa le avefeʻau.

  10. Pe a uma le kiliki "MAUA MA FAATUʻUINA" i luga o le ata muamua na faaalia e VotsAp ina ua uma le faʻalauiloa,

    Matou te maua se faʻamatalaga e uiga i le le mafai ona faʻaaogaina le tagata faʻatagata i luga o pepa. Le amanaʻia le faʻasalalauga, o lona uiga, tap "Lelei".

  11. Mo le galue masani a le avefeʻau i le lumanaʻi e mafai ai e ia ona ulufale atu "Faʻafesoʻotaʻi" ma isi taʻavale Android e ala i le paʻi "NEXT" i lalo o le talosaga faaalia

    ma "Faataga" i le isi lua.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo fesootaiga i WhatsApp mo Android

  12. Faʻailoga i le avefeʻau e faʻaaoga ai se numera telefoni ua uma ona faʻaaogaina poʻo le fatuina o se tala fou i totonu o le faiga o fetufaaiga faʻamatalaga.

    Faitau atili: Faʻapefea ona resitala i WhatsApp ma le Android device

  13. A maeʻa ona faʻamaonia lau faʻamatalaga, matou te maua uma le avanoa i galuega uma a VotsAp i luga o se komipiuta komepiuta! O le faʻaaogaina atili o le kalani e le eseese tele mai i luga o soʻo se telefoni-smartphone.

Metotia 2: Papamaa po o le komepiuta

I le mataupu pe a leai se auala e faʻapipiʻiina ai WhatsApp i luga o le laupepa, e mafai ona e faia ni mea sili ona taua - ia faʻapipiʻi le avefeʻau vave i le OS mobile mai se komepiuta, e faʻaaoga ai le vaega o le Android Debug Bridge (ADB).

E tatau ona maitauina o le auala e faʻapipiʻi ai WhatsApp na faʻamatalaina i le Tablet PC, o loʻo faʻamatalaina i lalo, ua faʻatinoina e faʻaaoga ai le tele o meafaigaluega. O le taʻiala o le faʻaogaina o mea faigaluega o lona gaioiga o le faʻapipiʻiina o talosaga i masini Android mai se komepiuta e tutusa. Aemaise lava, e mafai ona e faʻaaoga le faʻaaogaina o le Windows InstALLAPK, e masani ona taʻuina i mea o loʻo i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Faʻatonuina o mea mai le komepiuta mai i komepiuta

I faʻamatalaga o loʻo i lalo, o loʻo aofia ai se tasi o galuega tauave o le talosaga. Adb lele. O lenei polokalama e mafai ona taʻua o se tasi o sili ona aoga mo le fegalegaleai ma le Android-masini, pe a tatau ai, e faʻaaogaina le PC o se mea faigaluega mo le faʻatinoga o galuega eseese.

Download ADB Run

  1. Faʻatulaga se komepiuta ma ADB Run:
    • Faʻasalalau le teuina faʻamaumauga ma le faʻasalalauga o le polokalama mai le saite a le tusitala, faʻapipiʻi ma faʻatautaia le masini "setup.exe";
    • I le uluai faamalama o le faʻapipiʻi kiliki "Lisi";
    • I le laasaga e sosoo ai o le masini faʻapipiʻi, kiliki "Faʻamau";
    • O loʻo matou faʻatali mo faila o le polokalama e faʻafeiloaʻi atu i le disk PC; o le faamalama ma le faʻasalalau alualu i luma o loʻo faʻatasi ma lenei faagasologa o le a tapunia aunoa;
    • O le ADB Run installer e le tuuina atu ni pupuni e faamaonia ai le manuia o le taotoga poʻo faʻamatalaga. E mafai ona e mautinoa ua faʻapipiʻi le meafaigaluega, e mafai ona e tatalaina le vaeluaga o le komepiuta i le "Saili" - a uma ona mulimuli i faatonuga talu ai, e tatau ona i ai se faila "adb_run".

      E le gata i lea, o le a faʻapipiʻiina se ala uʻamea i luga o le komepiuta o le Windows i le maeʻa ai o le faʻapipiʻi, lea e faʻaalia ai le faʻalauiloaina o le meafaigaluega.

  2. Matou te faʻaagaoioia i luga o le laulau PC "Faʻapipiʻi USB". O lenei gaioiga e faia i le auala lava lea e tasi i luga o telefoni feaveaʻi o loʻo faʻaaoga Android.

    Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

  3. Matou te faafesootai le "papa" i le komepiuta ma faapipii avetaavale ia mafai ai ona fetaui le papalama ma le "uso matua" e ala i le ADB.

    Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaʻavale ADB mo masini i luga o le Android

  4. Matou te downloadina i le PC disk mai i le telefoni o le WhatsApp le pikiaga APK o le tagata o le avefeau. Ina ia faia lenei mea, alu i le sootaga lea ma kiliki le ki o loo tatalaina i luga o le itulau e tatala. "TAIMI I LENEI":

    Tikiala le faila APK mo le Android application WhatsApp mai le ofisa aloaia

  5. Kopi le taunuuga na tupu mai le laasaga muamua. Whatsapp.apk i le auala lenei:

    C: adb_run app

    Afai o le tusi "app" i totonu o le pusa "adb_run" o loʻo misi, e tatau ona e fatuina ma le lima!

  6. Faʻafesoʻotaʻi, pe a vaʻai, papalama i le komepiuta. Amata ADB Run e ala i le kiliki faalua i luga o le meafaigaluega i le Windows Desktop.

  7. Pe a faʻamalosia e faʻamaonia le tumutumu mamatini o le kī RSA i luga o le mata o le masini, seti le pusa siaki i lalo o le tusitusiga faʻaaliga "Faʻataga le faʻaolaina mai lenei komepiuta" ma tulei "Lelei".

  8. I le faʻaleleia o le fanua "Faʻasalaga:" i le pito i lalo ole ADB Run window, faʻaoga le numera mai le komepiuta "11"e tutusa ma le galuega tauave o le talosaga "Faʻatulaga / Uninstall Android App (APK)"ma lolomiina "Ulufale mai".

  9. Sosoo, ulufale "2" mai le piano, ma filifilia ai le aitema "Faʻatonu le APK" mai le lisi na ofoina atu e le talosaga.

  10. Matou te taʻalo i luga o le komepiuta le numera o loʻo faʻaalia i sikuea sikuea latalata i le igoa Whatsapp.apk. Afai i le faʻatinoina o le numera 5 o lenei faʻatonuga i le tusi "app" leai se isi faila sei vagana ai le fesuiaiga o faila apk VotsApa, o le mea lenei "1". Ina ia amata faʻatasiina le tagata faʻatau mai le avefeʻau ile papa, kiliki "Ulufale mai".

  11. O loʻo matou faʻatali mo le iʻuga o le talosaga faʻaliliu atu i le masini, sosoo ai ma se faʻaopoopoga o le aofaʻi o le tau o le pasene.

  12. A maeʻa le faʻatinoga, o le a faʻaalia se faʻamatalaga i le faʻamalama ADB Run. "Manuia". Faʻasalaga soʻo se ki i luga o le piano ma vavae ese le "papalama" mai le komepiuta.

  13. Tatala le laupepa o le PC papa, alu i le lisi o mea faʻaogaina Android ma siaki le i ai o se atigipusa i totonu oi latou. "Whatsapp". Tatou amataina le avefeau e ala i le taina i luga o lana ata.

  14. O le lafoaʻia o le lapataiga e uiga i le le lava o le lagolago mo PC papa, faagasolo i le tuʻuina atu o pemita, faʻatagaga i le auʻaunaga ma isi - le faʻaaogaina o ona gafatia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui i le leai o se lagolago mo papa mai le atinaʻeina o WhatsApp mo Android, e mafai ona faʻapipiʻi le avefeʻau i luga o le papa ma faʻaaoga uma vaega o le auʻaunaga. O le faʻatulagaina o taualumaga e le o se mea e sili ona faigata ma e mafai ona faia, e aofia ai ma tagata e leʻi saunia.