Auala e sii ai musika mai iTunes i komepiuta


O le faʻatulagaina oa latou fanau o se faʻataʻitaʻi ata, o le au atiaʻe o Photoshop, e ui i lea, na latou manatu e tatau ona aofia ai i totonu se galuega tele mo le teuteuina o tusitusiga. I lenei lesona o le a tatou talanoa e uiga i auala e faʻalauteleina ai tusitusiga i luga o le lautele o se poloka.

Faʻasologa o tusitusiga e lautele

O lenei tulaga e na o le avanoa lava pe a fai na faia muamua se poloka mau, ae le o se laina se tasi. Pe a fatuina se poloka o mea anotusi e le mafai ona alu i tua atu o ona tuaoi. O lenei metotia e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e tagata mamanu pe a fatuina ni upega tafaʻilagi i Photoshop.

O poloka poloka e mafai ona faʻamalosia, lea e mafai ai ona fetuunai fetuutuunai o latou lapopoa i laina o loʻo iai. Ina ia fuaina, ua lava lea e toso ai le pito i lalo. A e faʻamalosi, e mafai ona e vaʻavaʻai pe faapefea ona suia le tusiga i le taimi moni.

I le le mafai, e tusa lava po o le a le poloka, o le tusitusiga o loʻo i ai e fetaui ma le itu tauagavale. Afai na e faʻasalalau nisi isi tusitusiga e oo i le taimi nei, ona mafai lea ona fuafuaina lenei parakalafa i faatulagaga muamua. Ina ia fetaui le tusitusiga i le lautele o le poloka, e tatau ona e faia na o le tasi le nofoaga.

Faataitai

  1. Filifilia se meafaigaluega "Tusiga faʻaaliga",

    Uu le kusi i le agavale i luga o le tapoleni ma faʻalautele le poloka. Le tele o le poloka e le taua, manatua, muamua na matou talanoa e uiga i le faʻamalosi?

  2. Matou te tusia tusitusiga i totonu o le poloka. E mafai ona e kopiina muamua le sauniuni muamua ma faapipii i le poloka. E faia lenei mea i le "kopi-faapipii masani".

  3. Mo nisi faʻasinomaga, alu i le paʻu pepa ma kiliki i luga o le fasi pepa. O se mea taua lenei, e aunoa ma se faʻamatalaga (faʻapitoa).

  4. Alu i le lisi "Matapi" ma filifili le mea ma le igoa "Parakalafa".

  5. I le faamalama e tatala, vaavaai mo le ki. "Faʻatusatusaga atoatoa" ma kiliki i luga.

Na faia, o le tusitusiga na sosolo i luga o le lautele o le poloka na matou faia.

E i ai tulaga pe afai o le tele o upu e le maua ai se maliega lelei o le tusitusiga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaititia pe faateleina le paʻu i le va o tagata. Fesoasoani ia i matou i lenei nofoaga sailiga.

1. I le faamalama lava lea e tasi ("Parakalafa") alu i le lisi "Faailoga" ma tatala le lisi o le matāua o loʻo faʻaalia i le screenshot. O le tulaga lenei sailiga.

2. Seti le tau ile -50 (le le 0).

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le mamao i le va o tagata faʻapitoa ua faʻaitiitia ma ua sili atu ona faʻatusatusa le tusitusiga. O lenei mea na faʻaitiitia ai avanoa ma faia ai le poloka atoa o se mea e sili ona lelei.

Faaaoga le vai papatisoga o fonuka ma parakalafa i lau galuega ma le tusitusiga, aua o le a faʻaitiitia ai le taimi ma faʻaalia atili ai faʻapitoa. Afai e te fuafua e auai i le atinaʻeina o nofoaga poʻo faʻamaumauga, o nei tomai e le mafai ona faia.