Talosaga mo le faʻatau faʻatau ma se telefoni feaveaʻi

O le lomiga o le le faalilolilo i le fesootaiga o loʻo fesiligia atili ma sili atu le faʻaogaina. E sosoo atu i ai, o loʻo i ai se faafitauli ogaoga o le vavalalata tele o 'upega tafaʻilagi iloga ma mea e manaʻomia. Avanoa saʻo e ala i le fesoʻotaiga a le 'auʻaunaga e tele lava ina le mafai. Ioe, ma e leai se igoa faalilolilo - e fia afe afe pusa faapitoa e mafai ona suʻeina soʻo se tagata faʻaoga e asiasi i nofoaga eseese. Polokalame faʻapitoa ua fuafuaina e tauva i lenei Initaneti faʻalumaina, lea e aofia ai se tuatusi ip-sese ma natia le mea moni o le tagata e faaaogaina le Initaneti.

Hotspot shild - le polokalama muamua lea e oʻo mai i le mafaufau ma le fuaitau "le igoa i le fesootaiga." O le tali sili lea ona lauiloa i polokalama faʻapitoa i le va o tagata faʻapitoa, na faia e se atinaʻe faʻamaonia ma mautinoa. O lenei oloa i nai kiliki o le a natia ai faamatalaga taua uma e uiga i le tagata faaaoga i lalo o faamatalaga sese.

Tasi le ki

E leai ni faatulagaga, leai se faʻapipiʻiina ma le fenumiai i totonu o faʻamatalaga mo tagata e leai se poto masani - o mea uma o le talosaga ua tuʻuina i totonu o le tasi le paʻa e faʻamalosia pe faʻaletonu le puipuiga. E le manaʻomia e le tagata faʻaoga manatu e uiga i le lelei ma le auiliiliga o faʻatulagaga, o gaioiga uma e faia faʻafuasei.

Filifili se tuatusi Initaneti

I le le mafai, i le saolotoga, e tasi le atunuu e avanoa mo se tuatusi sese - le Iunaite Setete o Amerika, e faalagolago i le sauniga, o setete ma aai eseese ua filifilia. I le faʻalauteleina, totogiina o le polokalama, e mafai ona e filifilia i seisi lava atunuu mai le lisi ua tuʻuina atu, lea e mafai ona faia se sao taua i le le amanaʻiaina o le Initaneti.

Faʻaaliga o le galuega o loʻo faʻaalia i le fata, i tafatafa o le uati. O le logo logo lanumeamata o lona uiga ua mafai le polokalama ma ua puipuia le tagata e faaaogaina. Afai e mumu le logo, ona vaʻaia lea o le fesoʻotaʻiga malupuipuia ma faʻaalia le tuatusi moni o le faʻaaogaina.

Faamanuiaga

- Le numera aupito maualalo o tulaga - o galuega a le oloa e mafai ona maua e le tagata lautele mai le sekone muamua e tatala ai le atigilima.

- le faʻamaonia ma le avanoa i nofoaga tuʻufaʻatasi - faʻatasi ma se ki se tasi

- Faʻafesoʻotaiga faʻalauiloa ma faʻaonapo nei

Faʻafitauli

- I le saolotoga, e tasi lava le tasi o le atunuʻu e avanoa mo se tuatusi Initaneti. Ina ia faʻaumatia faʻamatalaga ita ma faʻasalalau avanoa i le lisi atoa o atunuu, e tatau ona e faatauina se saofaga totogi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupulaina

- o nisi taimi o loo i ai "taofi" i le galuega a le Initaneti pe a uma le polokalama - o le faamatalaga e tatau ona umi se taimi e ala atu i lauga sese i le tagata mulimuli

O le ergonomics aupito maualuga - o lenei polokalame e faʻalagolago pea i le puipuiga malu o le tagata lava ia, o se faʻaonapo nei, matagofie ma faʻatautaia galuega. O le mea moni, o le a le laveaʻiina mai i tagata tomai faapitoa oe ua tuʻuina i latou lava le sini o le sailia o se tasi, ae mo le faʻaaogaina o le Initaneti e fetaui lelei.

Download Hotspot Shild mo Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Initaneti Initaneti Fesuiaʻi Airytec Pule o le routerisi lelei Fesootai

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Hotspot Shield o se polokalama saogalemu mo le fesoʻotaʻi i le tatalaina o avanoa avanoa, faia o se fesoʻotaʻiga malupuipuia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AnchorFree
Tau: Faʻatau
Toa: 13 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.6.4