O le avetaʻavale i le keli kesi - pe faʻapefea ona faʻapipiʻi, pe a uma ona toe faʻaofiina Windows e leai se Initaneti?

Talofa

Ou te manatu o le toatele o tagata na toe faʻafouina Windows mo le taimi muamua e masani i le tulaga: e leai se Initaneti, aua e leai ni avetaavale e faʻapipiʻiina i luga o le keli kesi (pule), ma e leai ni avetaavale - talu ai e manaʻomia ona sii mai, ma mo lenei mea e te manaʻomia le initaneti. I se tulaga lautele, o se liʻo fiafia ...

O le mea lava lea e tasi e mafai ona tupu mo isi mafuaaga: mo se faʻataʻitaʻiga, latou te faʻafouina le avetaavale - latou te leʻi alu (galo ia i latou le faia o se kopi faʻamaumauga ...); lelei, poʻo le suia o le kiliva fesoʻotaʻiga (o le mea tuai "poloaiina e ola umi", e ui, e masani lava, o le pepa fou e sau ma se avetaʻavale). I lenei tusiga ou te fia fautuaina atu ni filifiliga e mafai ona faia i lenei mataupu.

O le a ou fai atu i le taimi lava lena e le mafai ona e faia e aunoa ma le Initaneti, vagana ai, ioe, oe mauaina le CD / DVD tuai mai le PC lea na sau mai ai. Ae talu ai o loʻo e faitauina lenei tusiga, o lona uiga atonu e leʻi tupu lenei mea :). Ae o se mea e tasi le alu i se tasi ma ole atu e download 10-12 GB Driver Pack Solution (mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le tele o fautuaga), ma le isi o le foia lea o le faafitauli ia oe, mo se faataitaiga, faʻaaogaina o se telefoni masani. Ou te fia ofoina atu ia te oe se tasi mea aoga aoga ...

3DP Net

Sitema aloaia: //www.3dpchip.com/3dpchip/index_eng.html

O se polokalame malulu e fesoasoani ia te oe i lenei tulaga "faigata". E tusa lava pe laʻititi lona tele, o loʻo i ai le tele o faʻamaumauga o avetaavale mo tagata fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga (~ 100-150Mb, e mafai foi ona e siiina mai se telefoni maualalo le televave o le Initaneti, ona faʻafeiloaʻi atu lea i se komepiuta. I le ala, iinei:

Ma na tusia e tusitala i se auala e mafai ona faʻaaoga pe a leai se fesoʻotaiga (pe a uma le toe faʻafouina o OS). I le auala, e galue i gagana uma lauiloa o Windows: Xp, 7, 8, 10 ma lagolagoina le gagana Rusia (faʻapipiʻi ona le mafai).

E faʻapefea ona downloadina?

Ou te fautuaina le siiina mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia: muamua, o taimi uma e faafou ai iina, ma lona lua, o avanoa e maua ai se siama e sili atu ona maualalo. I le ala, e leai se faʻasalalauga iinei ma leai se mea e tatau ona tuʻuina atu se SMS! Tau lava mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga, ma kiliki le sootaga i le ogatotonu o le itulau "Latest 3DP Net Download".

E faʻapefea ona e faʻaaogaina le aoga ...

A maeʻa le faʻapipiʻiina ma le faʻalauiloaina, e faʻaalia e le 3DP Net le faʻataʻitaʻiga o le keli kesi ma maua i totonu o lona faʻamaumauga. Ma e tusa lava pe leai se avetaavale i totonu o le database - 3DP Net o le a ofoina atu e faʻapipiʻi se avetaʻavale masani mo lau faʻatulagaga kata o fesoʻotaiga. (i lenei tulaga, atonu o le ae mauaina le Initaneti, ae o nisi o galuega atonu e le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le saoasaoa o le a maualalo ifo nai lo le mea sili e mafai mo lau kata. Ae o le Initaneti, e mafai ona e amata amata mo tagata taʻavale moni ...).

O le faʻamalamalamaga i lalo o loʻo faʻaalia ai le mea e foliga i ai le polokalame o loʻo faagasolo - na te filifilia ma le aunoa ia mea uma, ma o mea uma e tatau ona e faia o le taomi lea o le tasi le faamau ma faʻafouina le avetaʻavale faʻafitauli.

Faʻafouina le avetaʻavale mo le mea e pulea ai fesoʻotaiga - na o le 1 le kiliki!

O le mea moni, a maeʻa le faʻatinoga o lenei polokalame, o le a e vaʻai i se faamalama Windows masani lea o le a logoina oe e uiga i le manuia o le faʻatulagaina o le avetaavale (vaai i lau i lalo). Ou te manatu e mafai ona tapunia lenei fesili!

O loʻo galue le keli kesi!

Ua maua ma ave le avetaavale.

I le auala, 3DP Net e leai se avanoa leaga e faʻasaʻo ai avetaavale. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki lava i le "Avetaavale" le faamau, ona filifili lea o le "Lagolago" (vaai i le ataata i lalo).

Tua i tua

O le ae vaaia se lisi o masini uma o loʻo i ai avetaavale i totonu o le tino: filifili siaki e teu ai (e mafai ona e filifilia mea uma e te le o mafaufau iai).

I luga o se sim, ou te mafaufau i mea uma. Ou te faʻamoemoe o le a aoga le faʻamatalaga ma e mafai ona vave faʻafoʻisia le faatinoga o lau fesoʻotaiga.

PS

Ina ia aua nei paʻu i lenei tulaga, e te manaʻomia:

1) Fai ni faʻamaumauga. I se tulaga lautele, afai e te suia avetaavale pe toe faʻaofiina le Windows, ia fai sau sau. O le taimi nei i le avetaʻavale avetaʻavale le tele o polokalame (mo se faʻataʻitaʻiga, 3DP Net, Driver Magician Lite, Driver Genius, ma isi). O sea kopi na faia i le taimi o le a laveaiina ai le tele o taimi.

2) Fai se seti o avetaavale i luga o le afi: Driver Pack Solution ma, mo se faʻataʻitaʻiga, tutusa uma le aoga 3DP Net (lea na ou fautuaina atu i luga). Faatasi ai ma lenei taavale tifaga, o le a le gata ina e fesoasoani ia te oe lava, ae sili atu ma le faatasi (ou te mafaufau) fesoasoani i au uo e galo.

3) Aua e te togi i fafo atu le taimi o pepa ma pepa na o mai ma lau komepiuta (tele, tuu mea i le faasologa ma "lafo" mea uma ...).

Ae, e pei ona latou fai mai, "Ou te iloa le mea e te paʻu ai, o le a salalau solo" ...