Faʻasalalau Bass.dll


O aso uma o le aofaʻi o faʻamatalaga mai le fesoʻotaiga, ma o lea i luga o komepiuta faʻaoga, faʻapupula. I luga o le komepiuta masani a tagata faʻaaoga, o le numera o faila e mafai ona oʻo atu i le faitau selau, ma o le mauaina o le saʻo i le aofaiga atoa e le faigofie. O le siaki suʻesuʻeina Windows e le masani ona galue vave ma e matua le lelei lava le faʻatinoga, o lea e talafeagai ai le faʻaaogaina o polokalame faʻaletolu.

I lenei iloiloga o le a matou tilotilo i nisi polokalame o le a fesoasoani ia te oe e maua ai faʻamatalaga talafeagai i lau komepiuta.

Suʻe aʻu Faʻamaumauga

O lenei polokalame atonu o le mea sili ona mamana mo le faia o suʻesuʻega i luga o PC disks. E tele tweaks, filiga ma galuega. O le faʻasalalauga e aofia ai foi faʻaopoopoga faaopoopo mo le fegalegaleai ma le faila.

O se tasi o uiga iloga o le Suʻega o Au Faʻamaumauga o le mafai lea ona faʻamalo uma faila e ala i le leʻoina o zeroes poʻo fuainumera.

Tulei Suʻe Au Faʻamaumauga

SearchMyFiles

Suʻega O aʻu Failautusi e tele lava ina le mautonu ma le masini faʻapipiʻi talu ai ona o le igoa faʻasalalau. O lenei polokalame e ese mai i le faigofie e faʻaaoga, ae i le taimi lava lea e tasi, e leai ni galuega patino, mo se faʻataʻitaʻiga, saili i luga o masini komepiuta.

Tikiake SearchMyFiles

Mea uma

Se polokalama faigofie sailiiliga ma ona lava foliga. Mea uma e mafai ona suʻeina faʻamaumauga e le gata i komepiuta i le lotoifale, ae faʻapea foi luga o le ETP ma le FTP. O isi sui o lenei polokalama e tu i fafo e mafai ai ona e siaki suiga i le faila o le komepiuta.

Talia mea uma

Suʻesuʻega Faʻamatalaga Effective

O se tasi e faigofie tele ona faʻatutuina ma galue i polokalama faʻapipiʻi. Faatasi ai ma se laʻititi laʻitiiti, e lava lona tele o galuega tauave, e mafai ona faʻatau atu i luga o faʻamatalaga ma faila faila, ma e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se masini komepiuta USB.

Tikiake le Sailiiliga Faʻamaumauga

Ultrasearch

E mafai e le UltraSearch ona maua e le gata faila ma faila, ae saili foi mo faʻamatalaga i totonu o faʻamaumauga i se fuaitau poʻo se upu. O le autu autu o le polokalame o le amataina lea o le laupepa masini.

Download UltraSearch

REM

O le REM e sili atu ona faʻaoga faʻafesoʻotaʻi nai lo tagata ua mavae. O le taʻiala o le polokalame o le fatuina lea o vaega, o faila lea e faʻapipiʻiina i luga o igoa, lea e mafai ai ona vave faʻavave le faagasologa o sailiga. Auala e mafai ona fausia e le gata i luga o komepiuta i le lotoifale, ae o luga foi o masini i luga o le upega tafailagi.

TALI MAUA

Google Desktop Search

Faʻavaeina e se kamupani lauiloa lauiloa, Google Desktop Search o se tamai suʻesuʻega i le lotoifale. Faʻatasi ai, e mafai ona e suʻe faʻamatalaga i luga o lau PC fale ma luga ole Initaneti. I le faaopoopo atu i le galuega autu, o le polokalama e maua ai le faʻaogaina o poloka poloka faʻamatalaga - gaioiga mo le komepiuta.

Maua le Google Desktop Search

O polokalame uma o loʻo lisi atu i lenei lisi e lelei tele mo le suia o le sailiga masani a Windows. Filifili oe lava: faʻapipiʻi le polokalama faʻanatinati, ae faʻatasi ai ma se vaega laiti o galuega, poʻo se suʻesuʻega atoa ma le mafai gafatia e fai ai faila. Afai e te galue i faila ma faʻamau i totonu o le 'upega tafaʻilagi, o le REM ma mea uma o le a fetaui ma oe, ma afai e te fuafua e "ave le polokalame faʻatasi ma oe", ona faʻalogo lea i le Suʻesuʻega Faʻamaumauga a le Suʻesuʻega poʻo le Suʻeina o aʻu Failautusi.