Suʻe le WMA faila i le MP3 i luga o le initaneti


Google Chrome Browser e lauiloa mo le tele o filifiliga o faʻaopoopoga mai tagata atinaʻe o isi vaega e mafai ona faʻalauteleina le gaioiga o se 'upega tafaʻilagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ghostery faʻalauteleina, lea o loʻo talanoaina i le asō, o se mea aoga tele mo le natia o faamatalaga patino.

Atonu o le a le o se mealilo mo oe, i luga o le tele o saite, ei ai mita faʻapitoa e aoina ai faʻamatalaga o le fiafia i tagata faʻaoga: mea e fiafia i ai, masani, tausaga ma soʻo se gaoioiga e faʻaalia. Malilie, e le lelei pe a latou tilotilo moni ia te oe.

Ma i nei tulaga, o le Google Chrome Ghostery faʻaopoopoga o le aufaigaluega o se meafaigaluega lelei mo le tausisia o le le amanaiaina e ala i le taofia o le avanoa i soo se faʻamatalaga mo le sili atu ma le 500 kamupani o loʻo fiafia i le aoina mai o faʻamatalaga patino mai tagata faʻapitoa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Ghostery?

E mafai ona e sau saʻo mai Ghostery mai le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga, ma maua oe lava. Ina ia kiliki i le masini autu o le masini ma i le lisi e aliali, alu i "Meafaigaluega faaopoopo" - "Faʻaopoopoga".

E tatau ona matou o atu i le faleoloa faaopoopo, o lea i le pito i tua o le itulau kiliki i luga o le sootaga "Faʻaopoopoga atili".

I le itu tauagavale o le faamalama o le faleoloa, ulufale i totonu o le pusa sailiili le igoa ole faʻaopoopoga - Ghostery.

I poloka "Faʻaopoopoga" o le muamua o le lisi o le a faʻaalia le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Faʻaopoopo i lau sailiga e ala i le kilikiina o le taumatau saʻo. "Faʻamau".

A maeʻa le faʻatulagaina o le faʻaopoopoga, o le a maua se faʻamalama ma se agaga manaia i le pito i luga o le itu taumatau o le masini.

Faʻapefea ona faʻaaoga Ghostery?

1. Kiliki i le Ghostery icon e faʻaali ai le faʻalautele le lisi. O le a faʻaalia se faamalama faʻafeiloaʻi i luga o le lau, lea o le ae manaʻomia ai le kiliki i luga o le aū fana e alu atili ai.

2. O le polokalama o le a amataina se laʻasaga o aʻoaʻoga o le a mafai ai ona e malamalama i le mataupu faavae o le faʻaaogaina o le polokalama.

3. A uma ona pasia le failautusi, matou te oi luga o le 'upega tafailagi, lea e faʻamautinoa e aoina ai faʻamatalaga e uiga i tagata faʻaoga - o le mea lea yandex.ru. O le taimi lava e te alu ai i le 'upega tafaʻilagi, o le a mafai e Ghostery ona maua siaki mataʻitu na tuʻuina i ai, ma le taunuʻuga o le aofaʻi o le numera o le a faʻaalia saʻo i luga o le faʻaopoopoga faʻamau.

4. Kiliki i luga le ata faʻaopoopo. O meafaigaluega na fausiaina i totonu o le polokalame e poloka ai ituaiga ituaiga o buka ua faʻaleagaina ona ua le mafai. Ina ia mafai ona faʻaaogaina, o le ae manaomia le faʻanofoina o le suiga o le faasologa i le tulaga galue e pei ona faʻaalia i le faʻamalamalamaga i lalo.

5. Afai e te manaʻo i le anti-bug e galue i taimi uma i luga o le tuatusi, i le taumatau o le komivaga kiliki, kiliki i luga o le faailoga siaki ma vali le lanumeamata.

6. I le tulaga e tatau ona e taofiofi le taofiga o beka i luga o le 'upega tafaʻilagi mo soʻo se mafuaʻaga, i le pito i lalo o le lisi o Ghostery pāʻo le pātene "Taofi Paʻu".

7. Ma, mulimuli ane, afai o le saite filifilia e manaʻomia le faʻatagaga e galue ai i taga, faʻaopopo i le lisi paʻepaʻe, o le a faʻatagaina e Ghostery.

Ghostery o se meafaigaluega sili ona lelei mo le Google Chrome browser lea o le a puipuia lou avanoa patino mai le suʻeina e ala i faasalalauga ma isi kamupani.

Faʻasaʻo Google Chrome Ghostery mo Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia