Polokalama mo le fatuina o polokalama moli

O se tasi o foliga o iOS o le fesoasoani Siri leo, o le analogue lea ua leva ona le i ai i le Android. O le asō matou te fia taʻu atu ia te oe le auala e mafai ai ona e suia le fesoasoani a le "apu" i le toetoe o soo se telefoni feaveai o loo taitaia le "laumei lanumeamata".

Faʻatonu le fesoasoani leo

E tatau ona maitauina e le mafai e Siri faʻapipiʻi i le Android ona le mafai: o lenei fesoasoani o se masini faapitoa mai Apple. E ui i lea, mo masini e faʻatino ai le faʻaogaina o Google mai le Google, e tele isi auala, e faʻapipiʻi uma i le tuufaatasiga o se atigi faapitoa, ma le isi vaega, lea e mafai ona faʻapipiʻiina i soo se telefoni poʻo le papa. O le a matou faʻamatalaina le sili atu ona aoga ma faigofie ai latou.

Metotia 1: Yandex Alice

O nei talosaga uma, o Alice e sili ona lata ane ia Siri i tulaga o galuega tauave - o se fesoasoani e faʻavae i luga o fesoʻotaʻiga mai le Russian IT bigiant Yandex. Faʻatonu ma fetuutuunai lenei fesoasoani e faapenei:

Tagaʻi foʻi: Folasaga ia Yandex.Alisa

  1. Saili ma tatala le Google Play Store app i lau telefoni.
  2. Faʻamau i luga o le 'au suʻesuʻe, tusi i totonu o le pusa faʻatusa "Alice" ma kiliki "Ulufale mai" luga o le komepiuta.
  3. I le lisi o taunuʻuga, filifili "Yandex - ma Alice".
  4. I luga o le itulau talosaga, faamasani oe lava i ona gafatia, ona kiliki lea "Faʻamau".
  5. Faatali seiloga e sii mai ma faʻapipiʻi le talosaga.
  6. A maeʻa le faʻapipiʻi, saili le alava i totonu o le lisi o mea e fai ai lisi poʻo luga o se tasi o lapatops Yandex ma kiliki i luga e amata.
  7. I le amataga o le faamalama, faamasani oe lava i le maliega o laisene, avanoa e ala i le faasinomaga, ona kiliki ai lea o le ki. "Amata".
  8. Ina ia amata faʻaaoga le fesoasoani leo, kiliki le ki ma le faailoga o Alice i le faamalama o le polokalama.

    O le talatalanoaga e amata i se fesoasoani, o fea e mafai ai ona e galue i le auala e tasi pei o Siri.

E mafai ona e faʻatulaga le valaau a Alisa i se leo leo, mulimuli ane e te le manaʻomia le tatalaina o le talosaga.

  1. Tatala i luga Yandex ma aumai i luga le lisi o tusi talosaga i le kiliki i luga o le faamau ma le tolu pa i le tulimanu pito i luga.
  2. I le lisi, filifili le aitema "Faʻatonu".
  3. Faʻailoga e poloka "Suʻesuʻega Leo" ma tapuni le filifiliga "Faatoagaina o Leo".
  4. Faʻatoaga le fuaitau o loʻo manaʻomia ma le palanisi. Ae paga lea, e le mafai ona e faaopoopo au lava fuaitau, ae masalo i le lumanaʻi o sea galuega o le a faaopoopo i le talosaga.

O le faʻaaogaina o Alice i luga o tagata tauva, o fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma le tagata faʻapitoa, e pei o Siri. O le faʻatinoga a le fesoasoani e matua lautele lava, e ese mai i le faafouina fou e aumaia ai foliga fou. E le pei o tagata tauva, o le gagana Rusia mo lenei fesoasoani o se tagatanuu. O se vaega le lelei, o le faʻamalosia lelei o Alice ma le auaunaga a le Yandex e mafai ona mafaufauina, talu ai o le fesoasoani leo e le gata o le a le aoga, ae e le o avanoa foi e ese mai ia i latou.

Manatua: O le faʻaaogaina o Yandex Alice mo tagata mai Ukraine e faigata ona o le taofia o auaunaga a le kamupani. I le isi itu, matou te ofoina atu ia te oe ia faamasani oe lava i se aotelega puupuu o polokalama sili ona lauiloa mo le puleaina o le leo o se telefoni, le sootaga lea o loo tuuina atu i le faaiuga o le tusiga, pe faaaoga metotia nei.

Metotia 2: Fesoasoani Google

Fesoasoani - toe faʻaleleia ma faʻaleleia le faʻaleleia o Google Now, e maua i luga o le tele o masini Android. E mafai ona e fesoʻotaʻi ma lenei fesoasoani e le gata i lou siʻufofoga, ae faʻatasi foi ma tusitusiga, auina atu ia te ia savali i fesili poo galuega ma mauaina se tali poo se faaiuga. Talu mai le aso talu ai nei (Iulai 2018), na maua ai e le Google Fesoasoani le lagolago mo le gagana Rusia, ma mulimuli ane, i le tulaga faʻapitoa, na amata ona ia suitulaga i le mea na muamua iai (Android 5 ma le maualuga). Afai e leʻi tupu lenei mea pe o le leo ole Google ole leo o loʻo misi mo nisi mafuaaga pe ua tapeina i luga o lau masini, e mafai ona e faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina ma le lima.

Manatua: I luga o smartphones ma tablets e leai ni Google Services, faʻapea foi i luga o na masini e faʻapipiʻi ai le fausiaina o pisinisi, faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina lenei talosaga o le a le aoga.

Vaʻai foi: Faʻamauina Google Apps pe a maeʻa le firmware

Talia Google Fesoasoani i le Faleoloa Taʻavale

  1. Kiliki le sootaga i luga pe ulufale i le igoa o le talosaga i le pusa saili, ona kiliki lea "Faʻamau".

    Manatua: Afai o le itulau ma le fesoasoani fesoasoani o le a tusia "E le o maua i lou atunuu", e manaʻomia ona faʻafouina le Google Play Services ma le Faleoloa Taʻavale lava ia. I le isi itu, e mafai ona e taumafai "kopi le faiga" ma faʻaaoga se tagata VPN - e masani ona fesoasoani.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona faʻafouina le Maketi Taʻaloga
    App faʻalauiloa ile Android
    Nofoaga na poloka poloka asiasi ile VPN

  2. Faatali seia maeʻa le faʻatulagaga o le talosaga ma faʻalauiloa i le kiliki "Tatala".
  3. I la tatou faʻataʻitaʻiga, ua sauni le Fesoasoani e galue vave pe a uma ona tuʻuina (talu ai ua uma ona faʻauluina muamua le fesoasoani masani masani mai Google. I nisi tulaga, atonu e te manaʻomia le faʻaopoopoina ma "aʻoaʻo" le fesoasoani fesoasoani i lou leo ​​ma le faʻatonu "OK Google" (o lenei mea o le a faʻamatalaina atili auiliili mulimuli ane i le tusiga). E le gata i lea, atonu e manaʻomia le tuʻuina atu o faʻatagaga talafeagai, e aofia ai le faʻaogaina o se masini faaleotele leo ma le nofoaga.
  4. A maeʻa le seti, o le Google Fesoasoani o le a sauni mo le faʻaaogaina. E le mafai ona e valaʻau i ai ma le fesoasoani o se leo leo, ae o le uuina foi o le faamau mo se taimi umi. "Aiga" i luga o soʻo se tasi o mata. I luga o nisi masini, o le ala pupuu e aliali mai i le lisi o tusi talosaga.

    O le Fesoasoani Matagofie e fesoʻotaʻi vavalalata ma vaega o le faʻaogaina o le polokalama, polokalama faʻapitoa ma e oʻo lava i le tolu-tolu polokalama. I le faaopoopo atu i ai, e le gata o le "fili" Siri ma le atamai, faʻaaogaina ma le faʻatinoga, ae e "iloa foi" le tatou 'upega tafaʻilagi.

Metotia 3: Google Voice Search

E toetoe lava o telefoni feaveai ma le Android operating system, sei vagana ai mea na fuafuaina mo le maketi a Saina, ua i ai se tutusa ma Siri i totonu o la latou auupega. E pei o le sailiga leo mai Google, ma e sili atu lona poto nai lo le fesoasoani a le "apple". Ina ia amata faʻaaoga, mulimuli i laʻasaga o loʻo i lalo.

Manatua: Atonu e manaʻomia lou faʻafouina o le Google ma lana fesoʻotaʻiga muamua. Ina ia faia lenei mea, alu i le sootaga lea ma kiliki "Toe faafou"pe afai e avanoa lenei filifiliga.

Google Play Store App

  1. Saili ma taʻe le Google app i lau masini feaveaʻi. Tatala lana lisi e ala i le feliuaʻi mai le agavale i le taumatau poʻo le kiliki i luga o taʻavale puipui e tolu o loʻo i le tulimanu pito i lalo (i luga o nisi o le OS - ile pito i luga).
  2. Filifili se vaega "Faʻatonu"ona fai lea o mea taitasi "Suʻesuʻega Leo" - "Fesootaiga leo".
  3. Faʻatoaga le paramita "Access by Voice Match" (pe, pe a maua, mea "Mai le Google app") i le faʻaogaina o le faasologa o le faasologa o le kiliva i le taumatau i le tulaga o loʻo galue ai.

    O le faʻatulagaga mo le faʻatulagaina o se fesoasoani fesoasoani o le a amata, faia i ni laasaga:

    • Taliaina o tuutuuga faʻaaoga;
    • Faʻatonuina o le leo ma faʻatonuga faʻatonu "OK, google";
    • Faauma le nofoaga, mulimuli ane o le galuega "Access by Voice Match" pe tutusa ma lea o le a faʻaaogaina.

  4. Mai lea lava taimi, o le Google's voice search feature o loʻo faʻaaoga e le poloaiga "OK, google" pe ala i le kilikiina o le microphone icon i totonu o le paʻamau suʻesuʻe, o le a maua saʻo mai lenei talosaga. Mo le faigofie o le valaʻau, e mafai ona e faʻaopopoina se Google widget widget i lau lava fale.

I luga o nisi masini, o le valaau atu i se fesoasoani mai Google e mafai ona le gata mai le matua, ae mai soo se mea i totonu o le polokalama faʻaoga. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

  1. Toe faia laasaga 1-2 i luga, seia oʻo ina filifilia le mea. "Suʻesuʻega Leo".
  2. Tusi i lalo. "Lelei Aloaia, Google" ma le isi "Mai le Google app", faʻaagaoioi le fomaʻi e faʻafeagai ma le filifiliga "I luga o so o se mata" poʻo "Fai i taimi uma" (faʻalagolago i le gaosi oloa ma le ata o le masini).
  3. Ma le isi, e tatau ona e faʻatulagaina le talosaga e pei lava ona faia i le Google Fesoasoani. Ina ia amata, kiliki "Sili atu"ona sosoo ai lea "Enable". Aoao lau masini e iloa ai lou leo ​​ma le faʻatonuga. "Lelei, google".

    Faatali mo le seti e faamaea, kiliki "Fai" ma ia mautinoa o le au "OK, google" mafai nei ona "faʻalogoina" mai soʻo se mata.

  4. I lenei auala, e mafai ona e suʻeina le leo mai Google, galue i totonu o se faʻaaogaina faʻaaoga po o le siosiomaga atoa o le polokalama, lea e faʻalagolago i le masini masini ma faʻapipiʻi le atigi. I le mafaufauina i le auivi o le auala lona lua, o le Fesoasoani e sili atu ona aoga ma, i se tulaga lautele, e sili atu le atamai nai lo le masani a Google leo. E le gata i lea, o le muamua o le a vave ona atiina ae, ma o le kamupani lua atinae ua auina atu i le malologa sili ona lelei. Ae ui i lea, i le leai o se avanoa e faʻapipiʻi ai se tagata faʻasalalau faʻaonapo nei, o lona muamua o le filifiliga aupito sili lea, sili atu le le mafai ona maua i le Android Siri.

Filifiliga
O le Fesoasoani na talanoaina i luga e mafai ona faʻamaonia saʻo mai le Google application, pe a faʻapea ua uma ona maua le faʻamatalaga. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei:

  1. I soʻo se auala faigofie, faʻalauiloa le Google ma alu i ona faatulagaga e ala i le feliuaʻi faataamilo i le lauulu mai le agavale i le taumatau poʻo le kiliki i luga o le pā i luga o ni faʻamau e tolu.
  2. I le isi itu i le Google Fesoasoani fesoasoani, filifili "Faʻatonu",

    a maeʻa, e tatau ona e faʻatali mo le maeʻa o le seti fesoasoani fesoasoani ma le kiliki-lua "Lisi".

  3. O le isi laasaga e tatau ai i le vaega "Meafaigaluega" alu e tusi "Telefoni".
  4. Lenei fesuiai le ki i le tulaga o loʻo galue ai Google Fesoasoanie faʻagaoioia le mafai ona valaʻau fesoasoani fesoasoani leo. Matou te fautuaina foi le faagaoioia o le galuega. "Access by Voice Match"ina ia mafai ona valaauina le Fesoasoani i se poloaiga "OK, google" mai soʻo se mata. E le gata i lea, atonu e te manaʻomia le faamaumauina o se leo faʻataʻitaʻi ma avatu nisi faatagaga.
  5. Vaʻai foi: Fesoasoani Leo i le Android

Faaiuga

E ui i le mea moni e faapea o le autu o le tusiga o loʻo i ai le fesili moni "Faʻapefea ona faʻapipiʻi Siri i luga o le Android", matou te mafaufauina ni isi auala se tolu. Ioe, o le "apu" fesoasoani e le o maua i luga o masini e iai se laumei lanumeamata, ma e foliga mai e le o iai i se taimi muamua, ma e aoga tele? O na fesoasoani o loʻo maua nei i luga o le Android, aemaise lava pe a oʻo mai i oloa Yandex ma Google, e sili atu le alualu i luma ma, e le itiiti ifo, faʻaopoopoina i le OS lava ia ma le tele o talosaga ma auaunaga, e le na o meatotino. Matou te faʻamoemoe o le a aoga lenei mea mo oe ma fesoasoani e fuafua le filifiliga a se fesoasoani fesoasoani.