Tikia ma faʻapipiʻi le avetaavale Bluetooth mo le Windows 7


E iai foʻi masini multifunctional i le HP product range - mo se faʻataʻitaʻiga, le Pro M125ra mai le laina LaserJet. O ia meafaigaluega e mafai ona galue i luga o avetaavale masani na fausia i Windows, ae e fautuaina pea e faʻapipiʻi masini talafeagai, aemaise mo le Windows 7.

Taʻavale Taʻavale mo le HP LaserJet Pro MFP M125ra

E mafai ona e maua polokalama faʻapitoa mo lenei MFP i ni auala faigofie. E tatau ona e amanaʻia, ae ui i lea, o le filifiliga o se metotia patino e faalagolago i le tele o vala, aua matou te fautuaina oe muamua e faamasani oe lava i mea uma na tuʻuina atu, ma na o le filifili po o fea e mulimuli ai.

Metotia 1: Punaoa lagolago a le HP

Mai i le vaaiga o le saogalemu ma le faʻamaoni, o le filifiliga pito sili ona lelei o le ave lea o avetaavale mai le faletusi uepisaite a le gaosiga, e tusa lava pe sili atu le mamafa o lenei auala nai lo isi.

Lagolago lagolago HP

  1. Faaaoga le fesoʻotaʻiga i luga e sii mai ai le lagolago a le kamupani. Le isi, faʻaaoga le poloka poloka, lea e ulufale ai LaserJet Pro MFP M125raona kiliki lea "Faaopoopo".
  2. O se itulau e tuʻuina atu i le lomitusi o aso nei o le a tatalaina. O le mea muamua lava e fai i ai, o le faamamaina lea o avetaavale e ala i le lomiga ma le laʻititi o le faiga faʻaogaina. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Suiga" ma faʻaaoga le lisi e aliali mai.
  3. Ona tatau lea ona e tafe i lalo le saite i le vaega o iuga. I le masani ai, mo ia ituaiga masini, o le laupepa sili ona talafeagai e faailogaina "Taua". Faaaoga le faamau "Download" e amata ai le downloadina o le afifi.
  4. Faatali seia maeʻa le download, alu i le tusi faʻatasi ma le faʻapipiʻi ma taʻavale.

    E taua! Ia mautinoa e fesoʻotaʻi le MFP i se PC ma e aloaia e le faiga!

    I le HP Setup start window, toe iloilo le lisi o polokalama faʻapipiʻi. Afai e te le manaʻomia se tasi o vaega ua tuʻuina atu, e mafai ona e faʻamaloina lona faʻapipiʻiina e ala i le kiliki "Filifiliga o polokalame faʻapipiʻiina".

    I le maea ai o lenei taotoga, kiliki "Lisi" e amata ai le faʻatulagaga.

Ona faia loa lea e le HP Installer le galuega atoa lava ia - e tatau ona e faatali mo le faailoilo ua maeʻa le faʻapipiʻi ma tapuni le faamalama.

Metotia 2: Faʻaaogaina HP Utility

O le faʻaaogaina o le nofoaga aloaia e le faigofie i taimi uma, o lea na faia ai e Hewlett-Packard se polokalama faʻapitoa e faafaigofie ai le faʻatūina o avetaavale mo a latou masini. Talia lenei polokalama i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Maua le HP Update Utility

  1. Faaaoga le sootaga "Download le Fesoasoani Lagolago HP" mo le siiina mai o le faila faila o le polokalama.
  2. Faʻatau le faʻaaogaina o le faʻaaogaina ma faʻataʻitaʻi. O le faʻaaogaina o le Fesoasoani Lagolago a HP e le ese mai isi polokalama a le Windows ma e tupu e aunoa ma le faʻaaogaina o tagata - na o le pau le mea e te manaʻomia e talia ai le maliega o laisene.
  3. A maeʻa le taʻaloga, o le a tatalaina le talosaga. Amata saili mo faʻafouga e ala i le kiliki i luga o le mea tutusa i le faamalama autu.

    O le faagasologa o le a umi se taimi, faamolemole ia onosai.
  4. A uma ona e siiina le lisi o faʻamatalaga avanoa, o le ae toe foʻi atu i le fesoasoani autu Fesoasoani. Kiliki le ki "Faʻafouina" i le poloka o faʻamatalaga e uiga i le MFP ua manatu.
  5. O le isi laasaga o le filifili lea o afifi mo le download ma le faʻapipiʻi. E foliga mai, o le a na o le tasi le avanoa avanoa - maka ma kiliki "Tikia ma faʻaeʻe".

E pei o le faʻapipiʻiina o avetaavale mai se fesoasoani lagolago, o le a faia e le polokalama le mea na totoe mo ia lava.

Metotia 3: Faʻatulagaina o Faʻatinoga Tolu

Afai e le fetaui oe i le filifiliga aloaʻia mo le mauaina o avetaavale, o loʻo i ai sau filifiliga o fofo lona tolu, o le tasi o le faʻaaogaina o polokalame lautele e suʻe ai le polokalama o loʻo misi. Matou te fia tosina atu lau gauai i se oloa e taua o DriverPack Solution, o se mea sili ona lelei e ausia ai le sini o loʻo i lenei tusiga.

Lesona: Faʻaaogaina o le AvetaʻavalePack Solution e faʻafouina ai taʻavale

Ioe, e le talafeagai lenei polokalama. Mo lea ituaiga mataupu, o loʻo i ai sau tusiga i luga o le laupepa, o se toe iloiloga o isi faʻataʻitaʻitusi lona tolu, lea matou te fautuaina le faitauina.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻatonutonuina o avetaavale

Metotia 4: ID o le masini multifunction

O le sailia o avetaavale o le a fesoasoani i le igoa faakomepiuta o le lomitusi o loʻo fesiligia, lea e mafai ona e mauaina mai "Pule Sili". Matou te faafaigofieina lau galuega - o le ID o le MFP ua faʻamaonia e pei o lenei:

USB VID_03F0 & PID_222A

O lenei tulafono e tatau ona kopiina ma faʻaaogaina i nofoaga faapitoa. E sili atu faʻamatalaga auʻiliʻiliga i lenei auala e mafai ona maua i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Meafaigaluega Faigaluega

I le faʻamatalaga o le tali muamua, matou te taʻua "Pule Sili" Windows E tele tagata e le iloa pe ua galo foi e uiga i se faʻaaogaina o le faʻaleleia o avetaavale aoga tele e faʻaaoga ai lenei mea faigaluega. Ole faʻatinoga e le manaʻomia ai ni tomai faʻapitoa ma laʻititi se taimi, ae faʻalagolago i le saoasaoa ma le lelei o le initaneti.

Faitau atili: Matou te faʻafouina avetaʻavale i meafaigaluega.

Faaiuga

Ioe, o le lisi o filifiliga mo le faapipiiina o avetaavale mo le HP LaserJet Pro MFP M125ra e le muta iina, ae o isi metotia atonu e aafia ai le faagaoioia o le polokalama pe manaomia ni tomai patino. O metotia ua faʻamatalaina i luga e talafeagai mo soo se vaega o tagata faʻaoga.